Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ААААААААААА
    це ппппппц
    я написав великий пост і він пропав :sad:
    просто катастрофа...

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Так, ти повторювати свій великий пост будеш, чи як? В мене вже клава замість подушки

---------- Додано в 02:22 ---------- Попередній допис був написаний в 02:11 ----------

БУГАГА :)))
    І нема Мартіні. Всьо, тепер я точно спати )

3. MARTINI

писати все вдруге нема сили, не знаю чи внятно зможу все виписати
    я від 9 до 24 год провів, як ви знаєте в гаражі, колупався в кишках свого корадика, кожен перекур, перекус і перечай я з мобільного намагався слідкувати за темою. Навіть примудрився відписатися пару разів. Ось прийшов додому і на тобі, вішають...

Я НІЧОГО НЕ ЧЕКАВ! Ви тут строчили з космічною швидкістю, я тупо у свої перерви не встигав вичитати тему до кінця. Одне, якби був сам, але ж ми це робили з колєгою, я не міг собі дозволити сидіти на форумі, коли моя машина ось в такому вигляді

Я лише під вечір нормально прочитав тему до кінця, побачив яка ситуація, що вішають бодігарда замість маньяка і вважав своїм обов"язком цього не допустити. Мій голос на Хантера в тій ситуації був зливом голосу в сторону, адже головні події відбувалися на напрямку Вел-Еребус. Тож я вирішив не залишатися від цієї ситуації в стороні. Я наголошую, проголосував в останній момент не тому що ЧЕКАВ саме останнього моменту, а тому що в той момент все прочитав, бачив перед собою цілісну картину і МАВ МОЖЛИВІСТЬ проголосувати. Я взагалі в цій грі більше спостерігач ніж гравець, так склалися обставини в останні два дні. Але по мірі можливостей намагаюся таки брати участь.

Персі, я не знаю всіх нюансів стосунків між тобою і Велом поза грою, тому ніяк не можу второпати, як можна отак просто вступити в союз із маніяком, і навіть після того як маньяк порушив власну обіцянку і пристрелив комісара, продовжувати йти в нього не поводу. При цьому ще дути щоки "та як він посмів мене обманути". Та в нього роль така. Не плутай реал із грою. В реалі він може бути твій ляпший кореш, а в грі він маніяк, який мочить всіх хто рухається. Вел із цією роллю справляється поки що блискуче. А от в мирних завдання вбити мафів і маньяка і схоже ти про це забула. Тут більше схоже що не маньяк грає на боці мирних, а ти граєш на боці маньяка.
    це все повна дурня. Я вже казав в попередній партії - нафіга вибудовувати такі складні конструкції? Я писав щодо тебе в цій партії те, що думав в конкретний момент. Не більше і не менше. Я нічого не враховував, ніякого таємного змісту в свої дописи не вкладав. В ситуації із повішенням бодігарда ти була танком, от я і писав, що ти в цій ситуації танк.

Далі

Якщо ви все ж таки вирішили вірити маньяку, то з якого дива вішати вирішили саме мене? Може ти, Персі, вчепилася саме мені в шию за те, що я називав речі своїми іменами? Так знову ж, я нагадаю, що не варто особисте змішувати із своєю місією у грі. Давай зіграємо партію, а після неї будемо з"ясовувати стосунки. Цієї ночі ми отримали результат саме такий якраз через те, що одні керувалися емоціями щодо сестри (хантер-нірванка) інші - незрозумілими сентиментами до маньяка (персі-вел). Через ті самі сентименти ти взяла і відкрилася лікарем, та ще й послідовність своїх НД розкрила. А цього всьго могло б не бути, якби всі керувалися простою ЛОГІКОЮ.

От навіть зараз нехай. Ти закликаєш вішати мене. А чого саме мене? От чого не Сашку наприклад? Або не Овода? Не Іспанку? Не Хонду? Не Нірванку? Не Редфокс? Чому, зрештою, не маньяка? Ти можеш пояснити ЛОГІКУ, чому мене вішаємо? А ще можна згадати комісара, який перед тим як його убив маньяк, всім вам прямим текстом повідомив, що мартіні - мирний. Тож де логіка підвісу саме мене? Уся твоя логіка обмежується отим "переголосував за Вела в ОСТАННІЙ МОМЕНТ". Ось я пояснив тобі реально, чому саме так це вийшло, і що залишається ще проти мене? Складається враження, що ти керуєшся зараз тільки своїм особистим упередженим ставленням щодо моєї персони. І я бачу, що потенційні кандидати в мафи і наш диво-маньяк твою пропозицію вже жваво підтимали і справу зроблено, залишається лише вибити табуретку у мене з-під ніг.

....
    ну ось, так завівся, що написав пост більший ніж той що пропав :) Вийшло мабуть сумбурно, але сподіваюся, що зрозуміло.

4. Персі

Розцінюй, як хочеш, скажімо так, я готова ризикнути. Якщо відбудеться постріл мана, напишу собі в підпису я - дура, і грати в мафію більше не буду взагалі. Тому, варіантів вішати мана сьогодні немає. Я проти і буду закликати інших такого не робити. В зв'язку з чим пропоную тобі на деякий час лишити маньяка в спокої і висловити свої підозри на рахунок ху із мафи.
    Він втратив всі шанси виграти одноособово, як тільки відкрився. Якщо не мирні, то мафи.
    Я не розумію про яке особисте ти говориш. Витягла на світ божий тебе, бо хід саме твого голосування здався мені найбільш підозрілим, казала вже про це.
    Запропонуй свої кандидатури, будем думати
    Не факт. Хантер - троха божевільний (нехай вже не ображається на мене), він вічно кричить шось на зразок: отой - то точно маф, чи отой - то точно мир. Так що покладатись на його дописи я не збираюсь. Особливо зважаючи на його дії.
    Єдине, чому у мене виникають сумніви на твій рахунок - не можу знайти трійку за твоєї участі, шось не складається
    Повторюю, в мене до тебе немає ніякого упередженого ставлення, дурня це все. Але я хочу почути, кого ти підозрюєш в мафовості. Бо вчепитись виключно в маньяка і забити на мафів, погодься, якось не айс

5. MARTINI

Моя трійця:
    1. Сашка
    2. Овод
    3. Хонда

це три гравці в грі яких у цій партії не прослідковується жодної логіки. Складається враження тотального заплутування слідів і писання аби щось написати. Мафію не шукають.

Чого не скажеш про Іспанку.

Редфокс поводиться в принципі так само як 1, 2 і 3, але судячи із попередніх партій, це її природна поведінка.

Нірванка теж нічим особливим не вирізнилася у цій партії, але я чомусь їй вірю. Вона тут наскоками так само як я. Та й після глибокого занурення в роль мафа у минулій партії я не впевнений що вона цю партію так би грала. Хоча, не виключаю, що вона може проявити себе ще якось.

Відразу кажу, доказів у мене проти жодного із пунктів списку нема. Це просто враження після 40 сторінок цієї теми. А можливо завтра список зміниться якщо скажімо ще почнуть вскриватися рольовики. Перечитувати тему я не буду.

Якби ти не відкрилася лікарем, я б тебе вішав.
    ок, припустимо, що він був переконаний, що я мирний не тому, що перевірив мене в першу ніч, а тому, що він божевільний. А кого тоді він перевіряв? Ти бачиш із його постів, кого він перевірив і назвав мафом або мирним?

6. Персі

Овод з Хондою в одне ціле в мене теж не клеяться.

Редфокс, в тебе які підозрювані?

Він називав мирними трьох людей: себе, тебе і мене. Можливо, мене перевірив. А, можливо, хотів зробити шось дуже мудре і взагалі ніяких підказок не лишав, хто його знає

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ти справді, чи прикидаєшся? Я ж написав, що ще не читав все, а лиш глянув на верхній пост і прозрів з неясності. Тому й дивуюсь!
    Ось:

Оце справжній БРЄД!!!!

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Доброго ранку!забігла до вас на кілька хвилин перед роботою. Тішить те,що з"явився Мартіні і дав пояснення щодо своєї поведінки і своїх підозрюваних.

Не знаю,мені здається,що він би просто так навмання не складав список мирів.
    А взагалі я далі підозрюю Сашка.Персі,може все - таки розглянемо його кандидатуру на повішання?Після оцього поста:
    Чому Сашка причепився до таких дрібниць,які самі собою мають бути зрозумілі?Та й дуже вже награно звучить відмазка "не мав часу читати".Підозріло це все.Сашка в мене набирає плюсиків.

---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:07 ----------

Сашка, не грай вар"ята,як каже моя мама.Сказано ж :у нас у грі три стріляючі ролі:мафи,ком і ман.Відповідно всі троє стріляли в другу ніч.

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ви сліпі чи просто ігноруєте мої дописи???!!!
    Я вам кричу, що такого бути не може!!!

---------- Додано в 10:24 ---------- Попередній допис був написаний в 10:18 ----------

Зараз перечитую тему і по мірі читання буду відписуватися тут із своїми думками. На даний момент на 20-й сторінці. Як і раніше підозріла Персі. Вона з впевненістю говорила, що в Настінку стріляв маньяк, тож вона або маф, або спілкувалась із Вєліком в приваті, що заборонено. (твердила вона це до вскриття Вєліка).
    Другий кандидат зараз Хонда. Вона постійно ніби й була на форумі... Ніби й писала... Але писала ні про що. Постійні твердження "ДАВАЙТЕ ВІШАТИ МОВЧУНІВ" - це все, що вона написала... Як то кажуть "много, та..." Так як я один з "мовчунів" і знаю, що я мир, то припускаю, що мафи хочуть цим скористатись. Тож, якщо Хонда маф, то інші "мовчуни" мають бути теж мирні.

10. redfox

redfox Well-Known Member

я же говорю с телефона, а он переключается на англ то есть GGW это ППЦ!

значит так!
    я не маф!
    и на протяжении последних игр я вам доказала что никогда не вру!
    хотите меня вешать - молодцы - получится то же самое что и с еребусом.
    кто 3 мафа из тех кто остался:
    во мое мнение:

1. Sashka-ua - ХЗ!
    3. Honda - скорее всего маф, либо прикидывается танком! так гнать на меня, при том не потрудившись вникнуть - это явное подозрение!
    4. nirvanka - вызывает подозрения на мафа, но не более того
    6. redfox - МИРНА
    7. MARTINI - очень похож на мафа
    8. ovod - предположим что мирный, но я не уверена
    12. Іспанка - МИРНА?
    13. Великолепный - МАНЬЯК??? но вот этому я не доверяю
    14. Персі - мирна - просто хочется верить

---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:24 ----------

нет, я не ман, я ДРУГОЙ!!!!
    итак, по старой доброй традиции стараемся угадать кто я - и по старой доброй традиции подсказка в самом начале!)

11. Іспанка

Сашка,в цій грі може бути все: наш дорогий шановний ком стріляв всліпу і попав у мирного,маньяк забив кома,ну а мафи вбили ще одного мирного.Що ще тобі неясно.Сашка,або не тупи або читай тему.

12. redfox

redfox Well-Known Member

отвечаю: играла точно также, была девушкой!
    я МИРНЫЙ! повесив меня - вы ОЧЕНЬ ЗРЯ!!!

13. Персі

Я б погодилась, якби йшлось не про Хантера. Він вважає себе розумнішим за всіх інших, разом взятих, і запросто може складати списки, покладаючись не на перевірки, а виключно на свою думку. Інакше як можна пояснити постріл в неперевіреного гравця
    Сашка, включайся в гру, бо то нікуди не годиться, незалежно від того, мир ти чи маф
    Редфокс, чекаю список твоїх підозрюваних
    Страшенно нервує Овод. Зазвичай мені подобається з ним грати, коли він мир. А тут фігня якась. Толку - нуль, морозиться про якісь ялинки з чіпами і по всьому. Я ше розумію в нульовий день, але пора і честь знати

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:31 ----------

Чому це. Є три стріляючі ролі, про що це ти?

14. redfox

redfox Well-Known Member

я ничего не удаляла - писала с телефона!!!

я сказала что соглашаюсь со списком перси где мартини и еще ктото! и все!

15. Персі

Lol
    ............

16. Іспанка

Фоксі,досвід показує, що кожен грає по - різному і може міняти тактику.Такшо тут я би не була така впевнена в тобі.

Мда,ясно що нічого не ясно.
    Фоксі ніби і старається шукати мафів,але з іншого боку ніц конкретного в її діях не бачу.Наразі припустимо,що мирна.

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тупиш ти. І тупиш жорстко. нафіг по-твоєму я третій раз ліплю оце?
    ?????
    Якщо вбито двох простих мирних Коста і Алекса, і в грі 2 простих мирних, то я тоді хто???????????? А Настінка??????

18. Персі

Фоксі, якщо ти дівчинка, сьогодні йди до того ж самого, до кого ходила першої ночі, 99 %, що цей гравець - бос мафії

---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ----------

До речі, нам боса мафії сьогодні вішати ніяк не треба. Якщо дівчинка побачить, що вішаєм боса, нехай дасть знати, краще його на завтра лишити

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ----------

Сашка, про що ти говориш, я не розумію? В грі було 5 простих мирів, троє вже на тому світі, лишилось ще двоє. Шо не так?

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Додалась до списку підозрюваних Іспанка... (це не через нашу переписку тут, а через ті далекі 20-ті сторінки:) ) Як правильно підмітила Нірванка, вона все на нас тихенько акцентувала увагу. ніби Хонду підтримувала.

А ще мені здається, що цілком імовірно Персі з Вєліком розводять всих як кроликів.

20. Іспанка

Мда,тут не підкопаєшся.на жаль,Хантера не всоскресити і ми аж по закінченню пратії дізнаємось,який це такий в нього був геніальний план..

А може то частина образу - оті ялинки з чіпами?Може він явно натякає,що ідіот і його ми повішати не зможемо? Не знаю щодо Овода - він в кожній грі мутить якусь муть,відіграє якусь самостійно придуману роль..Власне то один з тих гравців,яких,цитуючи Нірванку "я до кінця не розумію".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)