Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

так в нас ше є ідіот, перевертень
    Ну до перевертня нам ше далеко, а от чи може Мартіні бути ідіотом...сидить тихо, не висовується... бо якшо так, то наше голосування нідочого не приведе...
    Думаю, тре дочекатись його оправдань.

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Просто дівчинка - то наразі була б найбільша втрата для міста, особливо враховуючи те, що вона майже напевне знає боса мафії

3. Honda

Honda Well-Known Member

звичка, нічому не вчить мене "мафія", як була наївною, такою й лишаюсь;)

Бо я не маф, і свої дії пояснила вище.;)

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Клянусь, что не буду никого убивать, без предварительного согласования! :)

5. Honda

Honda Well-Known Member

значить виходить, що "свята" трійця: Сашка, Редфокс, Мартіні?

6. Персі

Нє, не виходить. Якщо Редфокс з Мартіні, чому вона так швиденько сьогодні написала, що вона погоджується, що Мартіні - мафія?
    Навряд, не клеїться. І Сашка мені шось до Мартіні не дуже клеїться... хоча тут можуть бути варіанти
    Якщо Мартіні - маф, то з ним, швидше всього Овод... а хто третій - х.з. Або Сашка (тут я вагаюсь), або Іспанка (але дала зараз голос проти нього...). Шось не то. :))) Або в моєму списку довіри знов десь помилка )) Або Мартіні - мир. ))) В будь - якому випадку хай виходить і починає шось говорити
    Хорошо, я тогда спать ухожу )

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Знов не встиг прочитати. День завалений був а сторінок тепер ще більше (((((( Щось ведуча кажись намутила чи я щось не розумію.... Чому написано, що троє вбито в 2-гу ніч і чому з настінки знятий напис і чому ролі "охоронець" немає в списку ролей... Відкладу все на завтрашні пари.

8. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Перси, спокойной ночи!) я тоже пойду, до завтра!

---------- Додано в 01:07 ---------- Попередній допис був написаний в 01:06 ----------

Шось слишком много претензий ...

---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:07 ----------

странно, Сашка обратил внимание на какие-то незначительные мелочи в посте ведущего и совершенно не отреагировал на то, что перемочили кучу мирных, во главе с Комиссаром.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бо в Хантера, який був комом, нерви не витримали, і він напевно вистрілив в Коста, який був підозрюваним в мафах :suicide:
    Напевно Любімая просто помилилась. Охоронець в грі був, Настя не воскресала.

10. Зю

Зю Гасконский бандеровец

да просто Любимая вычеркивает из списка участников тех, кто уже выбыл и дописывает статусы во втором, нижнем списке.

11. Персі

Не спиться :)))
    Мартіні, розкажи шось хорошого

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

кстати, Перси, если мы все правильно разложили и Девочка сегодня блокирует Босса, ты можешь себя не лечить, а оставить эту попытку на следующий день.

---------- Додано в 01:31 ---------- Попередній допис був написаний в 01:29 ----------

но вообще, я бы рискнул по полной! т.е. Девочка блокирует Босса, Перси лечит пофиг кого, ну к примеру Нирванку, на голосовании мочим Мартини, а я ночью валю Сашку. если все ОК, то Девочка и "Идиот" вскрываются и мафам копец!

---------- Додано в 01:33 ---------- Попередній допис був написаний в 01:31 ----------

и это, когда мы замочим всех мафов, я могу быть оборотнем? наверное нет... в кого мне обращаться, ведь я и так и не мирный и не маф

13. Персі

Слушай, я те в лоб ща дам. :))) Мало нарисковался? Сначала нужно повесить подозреваемого, потом убедится в его статусе, и уже исходя из этого думать дальше.))

---------- Додано в 01:37 ---------- Попередній допис був написаний в 01:36 ----------

неа, ты же не можешь перестать быть маньяком, одновременно маньяком и оборотнем - тоже нет )

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Все-все, молчу))) я даже этого не предлагал, а так, мысли в слух))))

15. Персі

Мартіні... спати хочеться.
    Може, хоч шось скажеш?

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Цікаво чи перевертня вона теж викреслить, якщо його приберуть? ;) Поки що він ще є.
    Та ну що Тобі так не терпиться когось пристрілити!! Якщо ще б когось хоча б пристрелиш, то я завтра буду голосувати проти Тебе, якщо доживу! Зараз ніяких гарантій нема щодо мафів. Так само як і вчора. Ми і так вже втратили через вас стріляльників 2 мирних!

Персі, може не будемо більше вірити Вєлу і його повішаєм? Він мене лякає.

17. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Сашка вже смотався!

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Персі, зараз я напишу все. Тільки відмиюся від мазуту.

19. Персі

:))) Нє, він не буде стріляти, поки ми не дозволим, він пообіцяв )

---------- Додано в 01:43 ---------- Попередній допис був написаний в 01:43 ----------

ок, я тоді ще тут побуду )

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Нет-нет, ты что! я же поклялся! http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=775733&postcount=744
    Не бойся, я хороший! Меня нельзя убивать, я еще могу быть очень полезным. Может приключится такой расклад, что Вы будите знать всех мафов, но не сможите выиграть из-за того, что вам не хватит времени по одному их мочить. А со мной, с ними расправится мы сможем вдвое быстрее!

---------- Додано в 01:47 ---------- Попередній допис був написаний в 01:46 ----------

к тому же , лишний голос на голосованиях, тоже не помешает.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)