Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Була б я мафом,то прийшла,проголосувала,кинула пару звинувачень і пішла.А я сиджу,читаю і аналізую.До Сашки я не чіпляюсь - я просто хочу його почути,його думку. До тебе я теж не чіпляюсь - не знаю,звідки ти то взяла. Зараз більше ти до мене чіпляєшся.

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Да вряд ли. Смотри, для мафов была идеальное голосование:
    против Еребуса-мирного - 5 голосов
    против меня-мирного - 3 голоса
    против Хантера-мирного - 3 голоса
    в любом случае, мафы выигрывали от голосования, НО есть одно ОЧЕНЬ большое НО: я - маньяк, которого мафиозникам выгодно убрать руками мирных, а мирным выгодно меня убрать руками мафов. Мартини понимая, что если удастся меня вальнуть, будет иметь алиби, берет и переголосовывает против меня. расчет был на то, что кто-то еще один, на флажке переголосует против меня. я и сам думал что так будет. т.е. Мартини переголосовывая против меня, пытался избавится от маньяка и заработать себе алиби. Очень правильный ход! его подвело то, что никто не поддержал и я в итоге выжил.

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

О, і Нірванка - 99 % мирна. Інакше її наполегливість по потопленню Еребуса немає ніякого сенсу. Вона би мала сенс тільки в тому випадку, якби Зю теж був мафом, тобто вони були б в парі. Але Зю не маф (якщо маф, я в мафію більше взагалі не граю), тому Нірванка не може бути мафією. Навіщо їй так палитись і витягувати мана, топлячи мирного?

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

Тобто, втопити охоронця, звісно, вигідно, але ж не так конкретно підставляючись. Думаю, мир

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ----------

Далі, Хонда. В розпал всієї тієї дурки запропонувала вішати не Еребуса, і не Зю, а Хантера. Нашо їй того? А якби підтримали, повішали Хантера, а він - мир?
    Хонда - швидше мирна

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Перси, тоже так считаю. Давайте поступим следующим образом: девочка блокирует того, кого блокировала в самый первый раз, Перси лечит сама себя, а на голосовании чикнем либо Мартини, либо Сашка. я больше склонен к Мартини.
    Потом, если всплывут какие-то 100%-ные подробности, касательно того, кто является мафом, всегда можете отдать мне приказ и этого человека не станет!

5. Персі

І що виходить?

Хонда - швидше мир
    Нірванка - швидше мир
    Зю - маньяк
    Я - мир

Лишаються:
    Сашка
    Редфокс
    Мартіні
    Овод
    Іспанка

В цій п'ятірці троє мафів

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти мене майже переконала. Просто я думала, що коли таке напишу і проголосую проти Тебе, то Ти почнеш нервуватись, виправдовуватись. Але Ти якось спокійно відписала. Поки що вірю.
    Так і є. Чесно кажучи я планувала цю гру відсидітись в тіні - тоді більша вірогідність дожити до кінця. І спочатку так і робила і чесно кажучи не дуже грою переймалась, та і часу не було. І взагалі було якось нецікаво навіть. Сьогодні роботи майже не було, то я як втягнулась в мафію, то вже не могла відірватись :) Ще й була така переконана, що права..

7. Персі

Ну давайте Мартіні вішати, побачим, як піде.
    Вночі мафського пострілу швидше всього не буде. Ну я так думаю. Я лікувала сама себе, не думаю, що Еребус ходив до Алекса (яка ймовірність), тому дівчинка спрацювала

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

буває )
    .........

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Щодо Мартіні - можемо його пробувати вішати. Принаймні йому прийдеться зарухатись і вжити якихось заходів, щоб себе витягнути. Тоді хоч якась нова інформація буде. Бо зараз ніби товчемось на місці.
    Мартіні.

Іспанка, Ти з нами?

9. Персі

ну голосуй

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

100% Тільки їй ні в якому разі не треба відкриватись!! І ідіот хай мовчить! Якщо жертв не буде, то дівчинка завтра може відкритись і ми повішаємо того мафа. Персі не зможе себе лікувати, то полікує дівчинку.

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

голосую против МАРТИНИ

12. Персі

Згодна, рольовикам треба мовчати поки, досить того, що я рознервувалась і відкрилась

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ничего страшного, мы и так победим!
    Мафы, кто тронет Перси, тот козел! она на эмоциях открыла свой статус. а я еще вам фору дал в двух мирных, плюс Кома вам замочил. поэтому Перси не сметь трогать. в противном случае, ваши действия будут расценены как трусость!

14. Іспанка

Персі,поясни мені свою теорію чому саме Мартіні?Я вже писала,що я його наразі не розумію.Ти впевнена в тому,що він маф?
    Можна спробувати,але щоб не вийшло,так як з Еребусом..
    Мартіні
    Зрештою,варто би було почути самого Мартіні,а не вішати його за його ж спиною.

15. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Испаночка, ну ты як, мочиш с нами Мартини?

---------- Додано в 00:21 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

О!, только увидел. хорошо!

16. Іспанка

Такс,я спати,бо завтра на роботу(халява у вигляді карантину закінчилася,на жаль).Завтра (тобто нині) буду в неті зранку.
    Всім солодких снів!

17. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Взаимно! и тебе хорошо выспаться :)
    я еще часик посижу. так что если вдруг что, обращайтесь. а завтра, часов с 11-ти буду.

18. Персі

Я вже ні в чому не впевнена. Але дивись, як він голосує. Спочатку (до вскривання мана) є два голоси на Зю, причому один з них точно мирний. Мартіні (якщо маф), бачить що пішли голоси на мирного (ну не мафа точно) голосує проти Хантера. Тобто виносить на голосування ще одну мирну кандидатуру. Дуже розумно: перший день, зачіпок нема, стадний інстинкт і т.д. Переголосував він на Зю аж в останній момент. Якщо так вважав, що треба прибирати мана, чому раніше не голосував? Чого чекав? А так зразу весь в білому - от ви такі - сякі мирного рольовика повішали, один я розумник.
    І ще був один момент, який неприємно мене кольнув. Коли я в позаминулій грі вішала Мартіні - мафа, я йому сказала, що він спалився, бо зовсім мене не підозрював. А коли він мир - я в нього майже завжди перша підозрювана. Так от, в цій грі він час від часу так і намагався мене зачепити, і допис, який мене і кольнув: "Та тебе ніби ніхто і не підозрює, окрім мене". Тобто ще й наголос робить на тому, що він мене підозрює. Врахував свої помилки. )))
    Головне, щоб Мартіні дівчинкою не виявився, ги :)))
    Я тебя прошу не убивай по своей инициативе! Без согласования. Обещай, что не будешь

19. Honda

Honda Well-Known Member

по-перше, я не знала, що Хантер мир, ну погодьтесь, грав, як маф з пеленок;) по-друге, Персі переконала, шо вчора вішати мана не розумно було, по-третє, якась була довіра до Еребусових слів...

20. Персі

Хонда, а чо ти виправдовуєшся? :))) Я шукала сенс в таких твоїх діях, якщо ти маф. Не знайшла. Тому наразі вважаю тебе мирною

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)