Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не розумію що то твориться.. Хантер зірвався, тепер Ти.. Ну не здавайся! Ще ж не все втрачено! Чого Ти?.. :sad: Думала, що Вєл буде постійно правду казати? Це ж гра, в якій брешуть.. Нашо ж було йому так щиро довіряти?
    А Ти Вєл - зрадник! Тобі вже ніхто не повірить. Ні в цій грі, ні в наступних. Це було підло!

До речі, подумала, що мафи могли передбачити те, що ми будемо думати, що Вєл відмазаний, тому не відмажуть його на сьогодні. Як варіант.. Поки що переголосовую на нього.

Великолепный

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Доброї ночі всім.Настрочили ви дай Боже,ото все перечитую..
    Нірванко,ти сама прекрасно маєш розуміти,що крім мафії у кожного з нас в реалі є свої справи - особисто я,коли маю змогу .сиджу весь час в темі,сьогодні в мене останній день сесії був,пари до 21.00.От прибігла додому і відразу до вас.Щодо тбе й Сашки - я вже казала,що твої аргументи я почула і наразі вони мене задовольнили.А ось де Сашка і чому він нічого не написав,не переголосував(виглядає його голос проти Персі як відвертий злив голосу вбік).
    І до речі.крім кількох загальних фраз я так і не почула,чому ти мене підозрюєш.

Знову ж таки - якісь аргументи будуть?Іра,ти сама от звинувачуєш Хантера(вічна пам"ять нашому кому),що так грати не можна.А по - твоєму так як ти грати можна??Голосувати проти охоронця,який вскрився??Як на мене не було причин не вірити Еребусу.А от Зю треба було вішати:він або маньяк,який кричав,що він на стороні мирних,але зробив по - своєму і таки стріляв вночі,або маф,який вирішив вскритися маном(не розумію,правда,нафіга йому то) і справжній ман собі тихо поржав і зробив вночі своє діло

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так так, може бути просто мафом. Я вже прокрутила все ще раз і думаю, що Вєл не бос, бо бос би так не наражався..
    Хоча яка різниця, якщо ж бос вішається, то стріляє маф-1, нє?
    Я мала на увазі, що цієї ночі справжній маф лишив Вєла, бо думав, що ми його цього дня повішаємо, а не вчора.
    Хм.. Але ж справжній ман не міг знати, що Вєл зробить постріл, і ми будемо хотіти його вішати! Точно! Значить Вєл все таки справжній.
    Заплуталась.

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

Я це розумію і не дорікаю Тобі за це. Але ж Ти перша нам дорікала за те, що ми не пишемо. Значить - Твої дорікання - то був лише привід для зачіпки!
    Кожен може так написати - то що, всім вірити? Маф теж таке міг написати, чому ні?
    Будуть, коли треба буде.

4. Honda

Honda Well-Known Member

І я..... ...

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Да где я кого обманул? С самого начала, говорил только правду! признался что маньяк, сразу же сказал что замочил Настиньку, потом сразу же признался , что Хантера вальнул. Где я кого обманул?
    Я вообще не понимаю, чего Вы от меня хотите. Какую вам еще правду рассказать?
    В том, что Хантер вел себя как маф, моей вины нет!

6. Іспанка

Хондо,я граю як завжди.Нірванка на попередніх сторінках писала,що їй мене важко зрозуміти,бо я кожного разу по - різному граю.Не знаю,може з боку видніше,але зараз я граю так,як і в минулих іграх. Свою думку я вже вище висловила,дочитаю до кінця і дам свій список.Але наразі схильна голосувати проти Вєліка - через зраду міста.
    Ще мене непокоїть Сашка - бо десь пропав(я все розумію про справи у реалі,але якщо заявився на гру,то треба шукати можливості бодай трохи грати).Цікаво почути його думку щодо всіх цих подій.
    Не подобається мені Фоксі - нічого конкретного від неї я наразі не почула..

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

Ні,Іро,я лишень хотіла вас почути,почути вашу думку.І якщо це дало результат для гри -вважаю це плюсом.

Цікаве пояснення.

7. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ух, як весело вийшло, варто було тільки на пару годин відійти :))) Всім дякую за гру! :)

8. Зю

Зю Гасконский бандеровец

сейчас мафы, будут пытаться меня слить на голосовании, потому что я для них ГЛАВНАЯ угроза.
    расклад сил таков: 3 мафа, 5 мирных и я. если мы сейчас вальнем меня, то ночью мафы вальнут мирного и станет 3-4 , а это уже ОЧЕНЬ плохо.
    снгодня нужно валить мафиозника на голосовании и с помощью меня, валить еще одного мафиозника ночью!

9. Іспанка

Думаю,що все - таки Зю не справжній ман.Знову ж таки є два варіанти:
    1.Зю ман,але не дотримався свого слова не стріляти і вирішив прибрати на його думку найвірогіднішого мафа(Хантера,який таки зіграв як маф,а не як ком - попридумував собі якісь теорії,плани,нічого конкретного не сказав..От і загинув). Думаю,він тепер усвідомлює,що після такого мирні його повішають.
    2.Зю маф,але якийсь маф - камікадзе,їй - богу..

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Хорошо, допустим. (Имей ввиду, если врешь таким вот особо циничным способом, я тебе верить вообще больше не буду никогда - никогда, решай, что тебе важнее, игра или).
    Допустим пока, что не врешь. Какого ты пошёл Хантера убивать???? Просили же - не стреляй. Хотелось как лучше, а получилась полная жо. Ибо в игре 9 людей, из которых 3 мафа, ни одного мафа так и не повешено, зацепок дальше никаких. Прекрасно.
    У мене є. "Пошла спать. добавлено - согласна по Мартини и Нирванке".

Мартіні

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

убью
    ........

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

мой главный подозреваемый - МАРТИНИ! если он маф, то ему прекрасно было известно, что и Еребус и я - мирные, поэтому он в последний момент переголосовал против меня, когда слили Еребуса, тем самым пытался заработать для себя алиби.
    Выскажитесь плиз кто что думает по поводу Мартини. я считаю, нужно его сейчас валить.

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

Да мне плевать на игру. Вот хочешь, я прямо сейчас что-то нарушу, что бы меня сняли с игры или забанели? Что скажешь, то и буду делать!

12. Персі

Нет, не хочу

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

вины своей не отрицаю. был уверен, что Хантер - маф. ошибся. готов искупить вину ЛЮБЫМ способом.

14. Іспанка

1. Sashka-ua - наразі мені дуже підозрілий через злив голоса на Персі.Якщо маф,то можливо обрав тактику відсидітись у тіні.Швидше маф,ніж мир
    3. Honda - думаю,що мирна
    4. nirvanka - більше мир ніж маф,але ота її впертість на голосуванні насторожує.
    6. redfox - мало,дуже мало пише.Ніби як завжди,але викликає сумніви те,що вона не обрунтовує своїх дій.Може бути мафом
    7. MARTINI - його я ще не розкусила.наразі більше мир ніж маф.
    8. ovod - думаю,що ідіот..Принаймі так поводиться.
    12. Іспанка - проста мирна
    13. Великолепный - не розумію його поведінки зовсім.навіщо маньяку було вскриватися?(якщо він ним дійсно є?).Свої думки щодо нього виклала вище.
    14. Персі - грає як завжди.Вскрилася лікарем.Наразі їй вірю найбільше.

15. Персі

Іспанка, то всьо чудово, але в тебе тільки Сашка більше маф, ніж мир, всі решта навпаки. А де ж ще двоє мафів? :)))

---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

А, ше Редфокс, бачу

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ----------

Або Овод ще може бути. Або Овод і Мартіні разом

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дуже цікаво.. Бо мені в ФФ залогованій невидно, а в Сафарі як незалогованій, то видно. Мартіні, як то так?
    Я не Персі, але попрошу більше не стріляти :)
    Досі не дуже звертала на нього увагу. Був момент, коли він написав щось типу "Вперше я перечитав всю гру з початку". Але висновків від нього вроді не було.
    Вєл своїми дописами до Персі викликає в мене довіру.

Пропоную вішати Іспанку. Думаю, що вона - маф, бо чіплялась до мене і Сашки ні за що. То було дуже підозріло. Мирна б шукала мафів серед дописів, а не серед відсутності дописів.

17. Зю

Зю Гасконский бандеровец

1. Sashka-ua - хоть ежедневно и появляется, но в игре участия не принимает. Думаю что он мафиозник.
    3. Honda - 50х50
    4. nirvanka - очень активная, очевидно что она ищет мафов, поэтому считаю её мирной.
    6. redfox - 50х50
    7. MARTINI - мафиозник. вот что о нем я писал выше: если он маф, то ему прекрасно было известно, что и Еребус и я - мирные, поэтому он в последний момент переголосовал против меня, когда слили Еребуса, тем самым пытался заработать для себя алиби.
    8. ovod - с самого начала считал его мирным, по крайней мере, подозрений не вызывает.
    12. Іспанка - похоже что мирная, ну где то так 60-40 в пользу того, что она мирная.
    14. Персі - 100% мирная!

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На той хід я думала, що він просто Хантеру повірив.. Хз.

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

все, оружие сдал, приковал сам себя наручниками к радиатору, готов слушаться и повиноваться!

20. Персі

Дівчинка! Ти вчора 99 % вгадала боса мафії! Завтра іди до того самого. Ну, цієї ночі мається на увазі

---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

Мартіні мені підозрілий і Сашка теж. Але окремо один від одного. ІМХО разом вони навряд, бо в нульовий день з абсолютно однаковими дописами підкочували на рахунок того, що я маф. Навряд щоб двоє мафів так однаково себе поводили

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)