Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

А я ж таке казала писала ше вдень,(шо, якшо він після ночі виживе, то може бути мафом), а мені хтось сказав, шо такого бути не може! і + до того прибив нам кома!

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Перси, ну прости меня дурака! Не молчи, пожалуйста. Твое молчание в 100 крат хуже любых оскорблений ((( я же хотел как лучше, хотел что бы от меня польза была, хотел помочь :)

3. Honda

Honda Well-Known Member

поки шо лишу голос, а там подивимось...

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Якщо мафи стріляли вчора в Алекса, це може означати тільки, що до Алекса вчора ходив охоронець. Чи як? Я нічого не розумію

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Но подозревал и боялся я только Хантера.
    Потому что я был уверен, что Хантер - маф и готовил Вам сюрприз!

6. Персі

Кароч, моя самооцінка впала ниже плінтуса плюс віра в людство втрачена.
    Не хочу грати, шо хочете, то і робіть

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та я зразу після того, як Вєл відкрився маном, припустила, що він може бути мафом, але якось так переконливо народ почав приводити аргументи, що він не може бути мафом, що я й відкинула цей варіант.
    В будь-якому разі зараз його вішати - це 50/50 - або вішаємо мана, або маф буде відмазаний. Пробувати когось іншого вішати? Тоді 50/50 чи попадемо в мафа. Перший варіант все таки кращий, бо тоді нема тих 50% шансу, що повішаємо мирного.

Поки що треба чекати що скаже Редфокс, Іспанка, Сашка. Може ще хтось з них спалиться, або розкаже щось цікаве :)

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

По моєму це спосіб підлизатись..

8. Персі

А, і. Якщо хтось ще чогось не зрозумів, я - лікар. Тому вчора весь день була крута і наривалась на мафський постріл. Більше того, коли постріл не вдався, була переконана, що спрацювало. Але я все ще жива, значить, ні.
    Повний облом на всіх фронтах

9. ovod

ovod Well-Known Member

спокійної ночі любима...

10. Зю

Зю Гасконский бандеровец

я тоже тогда не буду играть. Ну или давай я не буду играть, а ты будешь?

11. Персі

Прощаю
    .........

12. Honda

Honda Well-Known Member

Добре, якшо він не ман, то чого справжній ман його не пристрелив, за плагіат!??

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чесно кажучи це було навряд, щоб лікар його лікував, або щоб охоронець охороняв. Він же не був схожий на рольовика. Але лікар ну точно ні, бо в першу ніч напевно себе лікував, а зараз був би мертвий, якби мафи на нього потрапили. Знач першої ночі напевно таки дівчинка постаралась. Знаючи Еребуса, думаю, що він охороняв першої ночі когось більш галасливого, досвідченого гравця, на якого думав, що мир, а не Алекса. Але ж мафи не знали цього, може стріляли в Алекса в першу ніч і думали, що Алекс - лікар, тому зараз ще раз в нього пальнули. З того всього роблю висновок, що в першу ніч або дівчинка заблокувала боса, або.. стоп! Якщо Вєл - не ман, то значить, що Настю могли мафи прибрати, а зараз стріляти в наступного мирного! Тоді ман попав першої ночі на лікованого, або охороняємого. Але ман не знав в чому справа, тому сьогодні міг добивати жертву. Тому першої ночі дівчинка могла блокувати мана. Тоді Хантера прибрали мафи, а саме - Вєл, який про це говорить.. Тоді якщо Вєл не ман, то справжній ман мав би його вішати. З живих це Овод.

Овод, Ти ман?

14. ovod

ovod Well-Known Member

все, йду спати... завтра буду розбирати варіанти..

15. Персі

лікар лікував себе, невже не ясно

16. Honda

Honda Well-Known Member

Іспанко, хочу почути і твою думку!
    ти теж дуже обережно граєш, як мені здалось...

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ай, ранувато було відкриватись.. І так було ясно, що Ти - мирна.
    З того всього роблю висновок, що дівчинка знає мана, або мафа, якого блокувала в першу ніч, і знає мирного, якого блокувала сьогодні. Але нехай не відкривається, а дасть нам підказки!!
    Може думав, що ми і так Вєла повішаєм? Не знаю..

---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

Тепер ясно. Я ж поки писала допис не бачила Твого.

18. Персі

Мені пох, мене тупо все дістало.

Мартіні, де твої списки підозрюваних??

19. ovod

ovod Well-Known Member

цікава логіка... але ні..
    п.с. і про вела як боса мафії теж не зовсім так..він може бути і просто мафом...

20. Honda

Honda Well-Known Member

Зю все запутав... тут без 100 грам не розберешся...:sad:

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

а в нього півгод ночі не було?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)