Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Маньяк, якщо ти нормальний, мочи Вєліка вночі!

2. ovod

ovod Well-Known Member

то ти оптимістом виявився....

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

велік всіх поімєл. Браво. Я вам удівляюсь. Як можна було маньяку вірити??? Чітко ж написано - ман грає сам за себе. Це третя сторона.

4. Персі

Він є, трохи вище. До речі, маном може бути і Редфокс, шось їй дуже не вірилось, що Вєлік - ман

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Він не маньяк, він відмазаний на сьогодні маф, швидше всього. Був би маньяком - не стріляв би, бо знав, що відразу ж повісять

5. Honda

Honda Well-Known Member

ну ніфіга собі!
    є 3 вистріла, отже бос, ком, ман? який обіцяв не стріляти???

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І так, в грі 3 мафа і маніяк. Напишу свої підозри:

1. Sashka-ua - не знаю
    3. Honda - маф 50/50
    4. nirvanka - точно мир
    6. redfox - маф 50/50
    7. MARTINI - напевно мир
    8. ovod - не знаю
    12. Іспанка - напевно маф
    13. Великолепный - точно маф
    14. Персі - напевно мир

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Перси, ну пожалуйста :give_rose::give_heart:
    я был уверен, что Хантер - мафиозник, поэтому и вальнул его ночью. Кто же ему виноват, что он будучи Комом, вел себя как отпетый вор-рецидивист?
    Не обижай меня. Неужели можешь допустить мысль, что я бы стал говорить ТЕБЕ не правду? :sad:

8. Персі

Хантер звісно, скільки завгодно може казати, як неможливо грати, але нафіга було стріляти не в мана (якого він дуже хотів повішати), а в неперевіреного гравця? Мдя

9. Honda

Honda Well-Known Member

Підозрюю:
    Сашка
    Редфокс
    Зю

дальше по мирності (з меншої до більшої)
    Іспанка
    Овод
    Мартіні
    Нірванка
    Персі

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені невидно. Перегрузи сторінку і глянь. Цитата з Твого допису перенаправляє на її допис 656: "GGW!!! я пошла спать!"

До речі, що таке GGW?
    Але ж Ти обіцяв нікого не стріляти! Зрадник, або маф.

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

персі. Я вражений твоєю наівністю. Вел або ідіот або реальний ман. Якого біса мафу вскриватися в перший день маньяком? Ідіот міг би так зіграти щоб мафів заплутати. Але маф.... Сумніваюся я. В будь якому разі зараз треба валити веліка. Мій голос - великолепний (прошу пофарбувати в червоний)

Останнє редагування модератором: 21 гру 2010
  12. Персі

Мартіні, розумний ти наш, де твої підозрювані?
    Овод, кого підозрюєш ти?

13. Honda

Honda Well-Known Member

Ні слову не вірю! І навіть раніше повністю не вірила!

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

просто не розумію, нашо Хантер і Еребус грали, як мафи!
    Добре би було розібратись, хто в кого стріляв..

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я теж. Але мене інші переконали, що мафом він бути не може. Ну тепер вже ясно, що мафом він може бути. Питання - якщо маф і все було сплановано, то точно сьогодні відмазаний. Якщо все таки ман, то треба його вішати. Але як знати точно хто він?

Редфокс, Ти - ман?

15. Зю

Зю Гасконский бандеровец

я это пообещал, потому что сам Хантер, которого я считал мафом, спросил буду ли я кого-то ночью мочить. Объясняю почему я так поступил:
    если бы я сказал, что буду кого-то мочить, то он бы попытался выяснить кого и если бы я назвал кого-то из мафов, то они бы сами меня пришили.
    Ну вот ребята, давайте так, положа руку на сердце, кто-то считал Хантера мирным или хотя бы очень сильно не подозревал? просто у меня у одного была возможность его завалить, я этой возможностью и воспользовался.

16. Honda

Honda Well-Known Member

Якшо ман стріляв в Хантера
    Хантер напевно в Коста
    і маф в Алекса..
    а якшо Вел не ман?

17. ovod

ovod Well-Known Member

1. Sashka-ua скоріше мир ніж маф..
    3. Honda може бути мафом.. без підозр грає...
    4. nirvanka думав що то з хантером була гра.. але похоже що вона мир
    6. redfox непонятно...
    7. MARTINI непонятно...
    8. ovod
    12. Іспанка чогось давно її не бачив, похоже що мир...
    13. Великолепный персі ти впевнена, що він маф? а може він все-таки ман?
    14. Персі поки припустимо що ти мир...

і того: хонда, редфокс, мартіні.. на персі чіпляю ще один жучок...

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо Вєл - ман, то з голосування нічого не витягнемо - мафам було все одно чи мира чи мана валити. Але якби Вєл був маном, то мафи б його вночі прибрали. Хм.. Значить Вєл - не ман! А знач - маф. І знач відмазаний. Тобто сьогодні його не повісимо. Бо він прикидувався маном і стріляв по мирних, бо знав, що його відмажуть. Знач - він бос? Але чому боса вчора не відмазували?..

19. Honda

Honda Well-Known Member

а хто скаже де Сашка?
    і шо на це все скаже Сашка?

неподобається мені Редфокс
    питаюсь ше раз: чи так само вона грала в минулій грі, і ким вона була?

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Крім Хантера ще й я питалась що Ти будеш вночі робити. Може і інші, не пам'ятаю.
    Але чому Ти б мав казати, що когось будеш мочити, якщо мирні, які Тобі довірились, просили нікого не вбивати?

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

Вона була дівчинкою. Писала дуже мало. Мало аргументів. Приходила, голосувала. Не розписувала теорій, не сперечалась. Вроді грає так само зараз. Не рахуючи того, що написала допис, а потім його зразу стерла. В тому дописі вона погоджувалась з Персі, після чого Персі написала, що її підозрює, тож вона видалила той допис. Чи там поредагувала. То мене насторожує.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)