Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Хантер, не кричи, і так голова болить.
    Шо за кінець світу? Перший день гри.

ПС. Зю, не убивай никого!

2. redfox

redfox Well-Known Member

я еще раз повторяю - я тут только когда на работке - сейчас с телефона пишу!!! хотела узнать что и как!
    GGW жалко эребуса!

3. hunter

hunter мандрівник

4. Honda

Honda Well-Known Member

не переводи стрілки! я проти Еребуса не голосувала! Ви вважали мафом його, допустим, але крім нього є ще 2 мафи. Чи нам тре дружньо, разом з мафами вішати когось, а мафи будуть підтусовуватись?
    Я й дальше підозрюю Хантера, як одного з мафів.

5. hunter

hunter мандрівник

дякую! можеш мене повішати сьогодні, якщо мене не завалять, але краще б завалили, менше б мінінгіту було!

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

21:30, Epic file! ще мінус два мирних!

6. Кохана

Кохана LuBimaya

Увага!!!! Результати ночі будуть через 15 хв!

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чому? Я думала, що Еребус - маф, а мафи просто охоронця хочуть виманити. Тому думала, що якщо подумають на мене, то вночі приберуть. Тепер вже напевно не приберуть, бо знають, що я не охоронець..
    А чо через мене? Чому звинувачуєш мене у всіх бідах? В грі було 13 людей. Чому саме до мене чіпляєшся? Мафи готують наступного головного підозрюваного? Може Ти спеціально так кричав з Костом не вішати Еребуса, щоб ми тепер вам вірили? Хоча Ви не мали підстав знати чи він охоронець. Хіба що хтось з вас ком і перевіряв його. Але ж не обоє коми.
    Якщо хтось і винен в повішанні Еребуса, то тільки Ти, Хантер, бо саме Ти зіграв так, що Тобі не повірили!
    Точно, в мене в записах не було голосу Мартіні. Але досі не розумію - чому мій голос?? Переголосувати могла Персі чи Хонда. Чи навіть Алекс міг не зливати голос на Коста. Чому до них не чіпляєшся, а лише до мене? Га?

Мій заповіт на всякий випадок.
    Кост хотів, щоб його повішали. Якщо він - маф, то був відмазаний на сьогодні. Значить на завтра він не може бути відмазаним. Значить його можна пробувати повісити, якщо не буде цікавіших варіантів.
    Хантер - якщо маф, то його напевно будуть завтра відмазувати, бо він достатньо зробив для того, щоб бути підозрюваним.
    Третій мій підозрюваний - Іспанка. Бо кричала, що ми з Сашкою підозрювані, бо нас не було довгий час в темі, а сама? І ще в мене є інші причини, може потім напишу, якщо встигну.

8. hunter

hunter мандрівник

ок, якщо ви такі, то ваша проблєма!
    ахах, я маф :crazy: і мене сьогодні відмазали, такщо йдіть всі ... шукати інших мафів двох!, в любому випадку двох! :preved:

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та я не перевожу, я намагаюсь вияснити в Хантера чому він тільки мене звинувачує у всіх бідах нашого міста. Не вважаю ні Тебе, ні Персі, ні себе винною в повісі Еребуса. Бо тому повішенню сприяло багато факторів.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

Ну от, ман відкрився, охоронець відкрився, маф відкрився. І то лише другий день починається. Ніхто грати не хоче чи що?
    Хантера треба було дівчинці вночі блокувати. Він може бути і адвокатом. А Кост виходить босом. Так я то бачу.

10. hunter

hunter мандрівник

Іра, а чому мені ніхто з вас не повірив крім Мартіні?
    все ж таки охоронець якби був інший, то він би вскрився і його б лікар полікувала!!!

11. Кохана

Кохана LuBimaya

отже...
    Вжахливій кривавій перестріці загинуло багато... серед них були двоє випадкавих свідків і ..Д'Артаньян!!!![​IMG]
    Так, не легко тепер буде нашим героям...

Вбито:
    hunter - ком!!!
    Kost - простий мирний
    AlexLv - простий мирний

Дюма в шоці!!!!

12. hunter

hunter мандрівник

я хочу грати нормально, а не щоб всі тупили так плоско як двері! Була б тут Рікся, вона б вам так висказалась!!!!

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

і це все через вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    мафи, тримаю за вас кулаки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13. Персі

О, як. Круто.

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

Вєліколєпний - відмазаний на сьогодні маф

14. ovod

ovod Well-Known Member

я в шоці........

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

ото постріляли......

15. Персі

ПС. Можешь радоваться, но ты потерял больше, чем приобрел

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

Хантер стрілив Коста чи Алекса?
    Ман, чому не стріляв в Зю? не розумію. Залишишся з мафами, вони тебе і прихлопнуть

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ----------

Вєлік (тепер на зло буду називати тільки так), Нірванка і Мартіні

16. redfox

redfox Well-Known Member

GGW!!! я пошла спать!

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

согласна на счет нирванки и мартини!

17. Персі

Хоча Мартіні може бути перевіркою Хантера, як згадати, як Хантер вчора його мирним називав

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бляха, Хантер, ну Ти нормальний????!!!!!!!! І ще гониш на мене, що я погано граю!!!!!!!!! Якого милого руки розпускав??!! Перевірити просто не міг? І що Ти доброго зробив???!!! Сам дурак, короче.
    Я теж, чесно кажучи. Шкода, що дівчинка Хантера не блокувала. Хоч би на 1 жертву було менше.

19. Персі

Вєлік, Редфокс і ше хтось

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Йду далі по своєму списку підозрюваних: Іспанка.

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

Не поняла. А де цей допис Редфокс, який Персі цитує? Чому Редфокс його забрала?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)