Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

и башкой об стену!

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Можеш навіть дати мені в чоло, коли я приїду. Але Твоя гра зараз виглядає дуже мафіозною.
    Якщо Ти - мир, то маєш мати якісь підозри на даний момент щодо мафів. А Ти все кричиш вішати Вєла. Якщо Тебе вночі приберуть, то який толк з Тебе буде? Залиши нам якісь хоч підказки, теорії, підозри - що-небудь!

Я переголосую, щоб повішати Вєла, якщо він не явиться і не розкаже про свої плани на ніч.

3. hunter

hunter мандрівник

Великолепный будеш вночі когось вбивати? кого?

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Еребус, я тебе не розумію.
    Я ж нормально сказала, що ваші танки мене чисто по людськи вже дістали, ображають, і попросила відчепитись від мене. Ти з якою метою так по хамськи себе поводиш?

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Мирні, міняйти голоси! Ніхто більш не розкрив роль - тому зрозуміло, що вішаєте мирного!!!

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

О, явився :) В мене є ідея - пропустити НД. Як Тобі?

7. -Erebus-

Якщо тебе дістали танки, то чому не міняєш голос і вішаєш мирного замість мана (чи можливо мафа)?

8. Зю

Зю Гасконский бандеровец

ёпт, утром же еще решили, что я никого не буду мочить ночью!

9. hunter

hunter мандрівник

а який толк вішати можливого охоронця і лишити маньяка??? де сенс? поясни, я не шарю!

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нічого незрозуміло. Ще раз питаю - навіщо справжньому охоронцю зараз палитись, якщо Ти і так висиш? Його ж вночі приберуть зразу!

11. Персі

Я правильно розумію, ти, знаючи, що я досить емоційна, спеціально мене ображаєш і намагаєшся вивести з рівноваги?

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

смотри у меня

12. hunter

hunter мандрівник

і ком потратить хід на нього, і мафів всеодно не знайдемо і + він взяв і тебе послухався!

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо ком сьогодні провірить мафа, то завтра може когось іншого провірити, а мана використаємо, щоб того мафа прибив.

14. hunter

hunter мандрівник

а якщо він охоронець, а не блін маф? ну ти що зовсім нерозумна чи що????
    я злий на тебе!!!

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чому мене? Вєл і так знає, що йому зараз когось вбивати нема чого, бо завтра його ж зразу і повісять.

16. -Erebus-

Не правильно! Я прохаю поміняти голос і не вішати мене, бо я ролевик, а що ти робиш? Вішаєш мирного ролевика замість мана - це правильно?

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо він охоронець, то його і так вночі приберуть, якщо ми зараз не повісимо.

18. hunter

hunter мандрівник

ха-ха, який сенс ману бути маріонеткою міста?

19. Персі

Переглянь значення слова прохати, ти очевидно вкладаєш в нього інший зміст, ніж я

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо вішається маф і нема йому рятунку, то він ясно що пробує прикинутись кимось, щоб мафи змогли справжнього рольовика знайти. А от чому Ти, Хантер, так йому безмежно віриш? Це ж стандартний трюк мафії перед повішанням. Чому думаєш, що він не бреше? Аргументуй!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)