Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

що де сенс? знайдемо одного мафа, далі буде легше орієнтуватись, бо побачим, хто з ким може бути, а з ким - ні. Я завжди так роблю. Хоч би і в минулій грі, до прикладу, коли сказала, що Віка і Настінка не можуть бути разом.
    А що тебе конкретно не влаштовує?

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

А ти що, всі 8 партій починав з заяв про те, що ти мафія? Точно? )

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

Еребус, якщо ти мир, твоє мовчання зараз незрозуміле

2. hunter

hunter мандрівник

ніфіга не приберуть! є ком, є дівка, є лікар, нашо їм маньяк який може їм помогти вбити когось з мирів?

а якщо перевертень лікар? О_о

а ман так і взяв і тебе послухався!

так він ж ман, а не маф! маф би не вскрився маном!!! нема логіки!

ман-Вєлік, ти чого?

перший рядок - може бути
    другий рядок - три мира, жостко помиляєшся!
    третій рядок - ман і хтось...

і хто ж він по твоєму? маф - не логічно! мир - зачЄм?

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Така, що лікар зможе прикрити мене, а так мафи знатимуть до кого ходів я, і точно його приберуть...
    Ви й так своїм тупизмом (мирні, а мафи молодці) змусили мене розкритись, а до кого я ходив важливо лише мафам, тому я би не хотів цю інформацію поки розкривати!

4. Honda

Honda Well-Known Member

Мені здалось дивним :
    після слів Нірванки
    Одразу відповів Кост зі зміною голосу..

Невже мафи побачили, шо злив Вела не вдається і вирішили зливати Еребуса?

5. hunter

hunter мандрівник

Еребус - справді охоронець, бо якби він НЕ був, а був би мафом - то вскрився б наприклад лікарем чи комом, бо для мафів це важливіші ролі!
    отже Еребуса вішати Не можна!
    Вішаєм ВєліколЄпного!!!!!!

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Кост прикриває Еребуса:
    Якщо Еребус і Кост мафи, то Кост може бути відмазаним на сьогодні:

7. Honda

Honda Well-Known Member

а це просто мене вбило о_О
    Кост, мафи не читають теми? Ти ж маєш купа часу, карантин...
    Зю, одразу казав, шо він вбив Настю.

---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

Кост набирає плюсиків...

---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Агітувати в день виборів неможна :)))

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

або, якшо Еребус дійсно мир, то Кост це знаючи, просто втирається в довіру...

8. hunter

hunter мандрівник

альо, люди, в нас година!!!!
    вішаєм вєліка, а вночі нехай ком прибє когось!:crazy:

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

По моєму - ман. Це я відповідала Еребусу на питання типу "що буде, якщо мене повісять, а я виявлюсь миром".
    Ніхто Тебе не змушував. На той час висів Вєл.

Хантер прикриває Еребуса:
    Якщо Ти - мир, то не можеш знати чи Еребус справді охоронець.
    А мафові нема сенсу прикидуватись комом чи лікарем на самому початку гри, бо і так ясно, що справжній ком чи лікар так рано не відкриється.

10. hunter

hunter мандрівник

27 сторінок, а толку ніякого!!!!!
    де мафи? нема мафів!!! вони в тіні стопудово!

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

тоді де справжній охоронець????

11. ovod

ovod Well-Known Member

не зовсім вірно... налегше сховатися на видному місці...
    або принаймі не тільки в тіні...

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ці слова міг тільки маф написати. Бо мені особисто не хочеться, щоб ком вночі прибив когось, бо зараз точно не ясно хто маф, а отже ком може прибити мирного. Якби Ти був миром, то б вже виклав список своїх підозрюваних і рекомендував би ролям до когось ходити. А поки що Ти тільки тим і займаєшся, що відмазуєш Еребуса.

Якщо Еребус - маф, то буде ясно, що Кост і Хантер мафи, бо прикривають його.
    Якщо Еребус - мир, то буде ясно, що Кост і Хантер спеціально його візмазували, щоб потім їм вірили і вважали за мирних.

13. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Залишаю свій голос проти Коста, мушу бігти, буду після 11-ї

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо Еребус не охоронець, то навіщо спражньому зараз відкриватись? Він знає, що Еребус - маф, тим більше Еребус напевно буде повішаний і так.

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

Чому не голосуєш проти головних підозрюваних? Еребус, Вєл, Хантер? Голос на Коста і так ні на що не вплине.

15. ovod

ovod Well-Known Member

:))).......
    думаєш всьо так просто?

16. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Я писав вище, якщо голосувати за Великолепного сьогодні ми просто втрачаємо хід. По Еребусу, Хантеру не впевнений... А Кост доречі теж один з головних підозрюваних, просто ви проти нього не голосуєте...

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

От власне, що не думаю.. Хантер би не палився так відверто. Він же толковий.

18. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тобто ти знаєш, що я мир, але не рятуєш! Дивно!!!

19. hunter

hunter мандрівник

тобто з твоїх слів Нірванко - Кост і я мафи!

мене не послухають!
    я ше від вчора маю тактику, але вона не подіє, бо сьогодні вночі буде місту дупа велика! - з великою ймовірністю можуть прибити лікаря, зараз можем повішати охоронця, вночі ше ман мира прибє і буде супер пупер мего кльово!

нехай охоронець скаже до кого ходив, якщо це виявиться не лікар, то лікар буде лікувати охоронця і тоді помре скоріш за все простий мир, отаких варіантів є дуже багато..... але хтось піде в жертву.... і цього я не хочу! (вам цього не зрозуміти)

20. ovod

ovod Well-Known Member

він би толково палився..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)