Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

До кого ходив вчора?

ПС. Еребус, вибачай, але якщо ти справді мир, ти сам винен!! Ну хто так себе поводить??

2. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Думки свої.

3. Персі

Знаєте що... А Еребус - не танк? Зю - маф, Зю - маф, ну шо то за гра????

Кого вішаєм?

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

В чому я винен? Я же кажу: я проти того, щоб залишати в грі Вєліка, бо в мене є передчуття, що він у чомусь, а бреше!

---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

Вєлікалєпного!

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Задоволення можна мати і від мана і від просто ролі. Я б тішилась навіть ролі ідіота - це все одно цікавіше, ніж бути простою мирною.
    Тоді ким по Твоєму є Вєл?

6. -Erebus-

Не скажу, бо сьогодні я не сможу його рятувати, а лікар, сподіваюсь, лікуватиме мене!

7. Персі

Давайте Коста повішаєм :)))

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

Якщо мафи вчора стріляли по лікарю, то лікарю сьогодні кришка :)))

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Кого охороняв?
    Якби він був ідіотом, то би мовчав, бо ідіота неможливо повісити.

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ----------

Ніхто не знає чи вчора вночі постарався лікар, охоронець чи дівчинка. Тому мафи будуть пробувати сьогодні вночі прибрати ту саму жертву, бо вона знову не буде оберігатись лікарем чи охоронцем. Тому якщо скажеш кого оберігав, якщо Ти дійсно охоронець, то лікар зможе його прикрити і жертв не буде.

9. Персі

Є сенс. Еребус, кажи, до кого ходив

10. Kost

Ідіотом(я не про роль). Я не можу роздуплитись навіщо йому було так палитись маном?Шоб доказати всім,шо то не він вбивав Настю,і до нього ходила дівчинка?Шось ви якось все заплутали

Вішайте мене,добре.Мені без різниці,і можете хоч ше 10 сторінок кричати,шо я там якось не так граю за свою команду.

11. -Erebus-

Буде - мене приберуть!

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Схильна не вірити Еребусу, бо по-перше, поки що висить Вєл, бо він перший набрав голоси. По-друге, який толк йому вскриватись, якщо мафи його вночі приберуть, бо ж охоронець себе лікувати не може? Лікар його лікувати не буде, то може бути серед тих, хто йому не вірить.

13. hunter

hunter мандрівник

а ти хочеш простого мирного повішати на голосуванні? ппц! маньяк вбє вночі ше одного мирного - мінус два мирних, кльово, нє?

нікого я не блокував!!! і я не дівчина! це раз, а друге це те що я знайшов у Вєліка негатив, він ним і опинився, шо тут поганого? нічим тобі не догоджу ніколи!!!!!!!

а якщо мир і ман, тоді ти помиляєшся!!!

а хто сказав шо вони його завалять?

*читаю 23тю сторінку*

Останнє редагування: 21 гру 2010
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не розумію Твоїх слів. Вєл же сказав, що то він вбив Настю!

15. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ух як весело починається... з Костом можливо був і не правий... З Еребусом теж не ясно... ще пів години вдома буду, поки час є треба думати...

16. Kost

Чо я маю йому вірити?Я теж на початку кожної партії кажу,шо я маф,і шо?

17. Персі

А чому це написано під моєю цитатою?
    Хантер далі мафіозні плюсики набирає...

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

І дуже часто ти ним і є :)))

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

Яка залежність між інфою про те, до кого ти ходив і загрозою тобі? Охоронець себе в будь - якому випадку не може прикривати

18. hunter

hunter мандрівник

а за мене то проголосувала ТИ, Іспанка і Мартіні 0 а ти цього уникнула, значить серед вас два мафа!

він не знає що він перевертень! він мир!

де сенс?????

19. Кохана

Кохана LuBimaya

Erebus - 5
    Великолепный - 3
    hunter - 3
    Kost - 1
    Персі - 1

20. Kost

Ем...2 рази з 8 якшо не помиляюсь партій...дуже часто,та?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)