Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

вже так не вважає...

2. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Думки... всетаки найбільше під підозрою Кост, про нього вже писав вище... Хантер і Еребус... вчора коли я писав перші повідомлення в темі, питали мене про мафіозність, відповідав я якось не дуже переконливо, мали гарну можливість зачепитись і мене нагрузити, але не стали цього робити. Чому? ... Редфокс, трохи не зрозумів я повідомлення з натяком на рольовика, всетаки справжньому рольовику як на мене палитись було рановато... Але це так, думки в голос... По іншим покищо не знаю... Великолепний, якийсь не зрозумілий, але його вішати сьогодні точно не буде правильним...

Напевно покищо зупинюсь на Kost, а далі буде видно...

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

В будь - якому випадку, дурна втрата голосу.
    Якщо маф - його вночі прибере справжній маньяк
    Якщо ман - його приберуть мафи, як не сьогодні, то завтра плюс на завтрашньому голосуванні знов ніяких зачіпок
    Ну хіба що ідіот, тоді хоч шось було б

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Просто звідки ми можемо знати, що Вєлік не хитрий маф? Все то лише здогадки...

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

А кого правильно? Коста?
    Хм...

5. ovod

ovod Well-Known Member

вс-таки мафам не зовсім вигідно його ні вішати, ні вночі стріляти, бо ймовірність що він попаде в мафа менше ніж те, що він попаде в мирного...
    і по друге, ми таким чином звяжемо руки кому який вистрілити по-своєму бажанню не зможе, бо вийде що ніби ман не дотримав слова і вистрілив...

6. Honda

Honda Well-Known Member

Це ми можемо взнати після ночі...

7. Персі

Йому ніхто стріляти не дозволяв
    Це ше шо за фінт вухами? Якщо ком перевірив мафа, хай стріляє без роздумів. Мало хто там що на маньяка подумає

8. -Erebus-

Ти думаєш мафи його валити будуть? Нащо він їм? Наступного дня знову більшість будуть навколо Вєліка крутитися, а мафіозники в тіні відсидяться!

9. ovod

ovod Well-Known Member

10. Honda

Honda Well-Known Member

11. ovod

ovod Well-Known Member

а що ком не може просто встрілити? я би встрілив і так мирних багато, може хоч би в перевертня попав...

12. Персі

Залишається сподіватись, що ти не ком

13. ovod

ovod Well-Known Member

залишайся...

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:37 ----------

ну чо ти дурно сторінку обновляєш? кажи вже шось....

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я написала, що Ти пробуєш підбурити народ, а не підбурюєш. То різні речі. Але погодься, що двічі майже підряд писати одне і те ж - це не просто так.

Поки що найбільше підозрюю Хантера і Еребуса через їх дописи. Хантера важко зрозуміти, тому боюсь помилитись. Тому поки що переголосую на Еребуса. Але якби був вибір чи вішати Хантера чи Зю, то вішала б Хантера. Бо Зю не треба вішати - марна трата спроби повішати мафа.
    Ще під підозрою Кост через нелогічність і голос на Вєла після того, як вже було достатньо аргументів за те, щоб Зю не вішати.

Виходить, що може мафи - самі хлопці: Хантер, Еребус, Кост. До речі, всі троє проти Вєла.
    Якби треба було замість одного з них поставити дівчину, то серед дівочої частини гравців вибрала б Іспанку, бо вона якось пише обережно і ще є в мене на неї просто чуйка. Але вже не раз помилялась щодо Іспанки, бо її стиль гри дуже заплутаний і грає постійно по різному. Єдине, що її виправдовує на даний момент - голос проти Хантера, якого я підозрюю.

1. Sashka-ua - Персі
    2. -Erebus- - Великолепный
    3. Honda - hunter
    4. nirvanka - -Erebus-
    5. Kost - Великолепный
    6. redfox - -Erebus-
    7. MARTINI - hunter
    8. ovod - Великолепный
    9. hunter - Великолепный
    10. AlexLv - Kost
    12. Іспанка - hunter
    13. Великолепный - -Erebus-
    14. Персі - -Erebus-

Великолепный - 4
    hunter - 3
    -Erebus- - 4

15. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Чому?Я написав вчора 2 дописи з флудом і сьогодні зранку просто сказав,шо зайнятий і залишив на всяк випадок голос.Де підозри?

Зара буду вас читати...

16. -Erebus-

Нірванка, а що ти скажеш, коли я виявлюсь мирним? :)

17. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Ну,давайте думати.
    Берем Еребуса,Хантера,Персі та Вєліколєпного.
    Мені чогось здається що маф хтось один із них - не більше не менше.Так як Персі все обгрунтовує,Зю намагається шось обгрунтовувати,Притому шось так троза мені неясно,я ше не дізрів його вішати:))),а Хантер шось темнить,але все одно шось грунтує там своє:crazy:,то Еребус.Персі під підозрою через задоволення на початку гри,а ми знаємо,шо а 16-ій партії вона кричала,шо знову мирна і не хоче грати.Нірванка дійсно багато пише,здаючись мирною,але саме вона здається мені наразі маном.

Мій список мафів:
    Еребус
    Персі/Мартіні/Хантер
    Зю/Овод
    Іншим поки більш-менш вірю.Пішов ше раз перечитаю спочатку.:)

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

Я скажу,шо я чомусь тобі вірю.Тому точно йду вчитуватись в тему.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Скажу, що Вєлік - блефує. І ще почну пояснювати, що я не маф, бо тоді ж на мене, Персі і Редфокс подумають, що ми - мафи, бо ми проти Тебе голосуємо.

19. -Erebus-

Дивлюсь мене можуть повішати... Розкриваюсь ролевіком: Я охоронець!
    Хєх, мирні! Щож ви так тупите...

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:09 ----------

Що Персі обґрутовує? Мда...

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

всім привіт з гаражу. Читав вас протягом всього дня. Хід веліка відверто вразив. Якщо він не маньяк то йому великий ріспект за комбінацію. Я ще залишаю можливість того що він ідіот. Але скоріш за все він таки маньяк. І тут я погоджуся з еребусом. Нам краще маньяка прибрати ніж грати в його ігри і повісити мирного. А ризик повісити мирного зараз досить великий. Я схиляюся до того шоб переголосувати на веліка. Але якшо чесно боюся танка коли виявиться шо еребус справді маф :) але власне мені зараз здається що еребус у нас може стати жертвою танка. Персі вибрала його... Співчуваю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)