Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Блін,стільки строчите,що я за вами не поспіваю..

2. Honda

Honda Well-Known Member

Персі, я тобі вірю.. думаю шо ти мирна і Нірванка також щиро писала

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

Сашка, Кост, Хантер ведуть себе не так, як мирні ( це я так вважаю), коли вони мирні, то видно їх логіку, ідеї, роздуми, а тут брєд сивої кобили:wacko:
    Овод веде себе так як завжди, Еребус 50/50!

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

О_о, ви мене вбиваєте. Якщо він маф, він ніч точно не переживе, його кокне справжній маньяк

4. Honda

Honda Well-Known Member

В Сашки стільки дописів, скільки в Настінки, яку ше вбили вчора о_О
    Голосую проти Хантера, ібо сторінками вище такого намутив, шо простий мирний такого б не написав.

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Зю,в тебе явно манія величі.Чому мирні мають думати,як рятувати шкуру маньяка,який,не факт,що буде допомагати місту?Може це блеф чистої води..
    Не знаю,Зю підозрілий капєц,але може дійсно залишити його на поталу мафам..
    Зрештою,є інші кандидатури.Наприклад,Хантер - знову ж таки,логіки в його дописах я не бачу,є якісь теорії,недомовки,таке відчуття,що він хоче всіх нас заплутати.Тому наразі винен Хантер.Але є підозрілою як на мене поведінка Сашки,Коста.Сашка мені підозрілий,бо прийшов,толком не перечитавши теми проголосував проти Персі з дивним і нелогічним поясненням про награний жаль від смерті Настінки(виглядає на злив голоса).Кост - те саме.Надворі карантин,а в нього нема часу теми перечитати?

Останнє редагування: 21 гру 2010
  6. Honda

Honda Well-Known Member

точно, про це не подумала, каюсь.....

7. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ти звідки знаєш? Маніяк може керуватися іншими думками і прибере його пізніше!

Добре, я піду поки по справах, щось тут все одне ніц цікавого не пишуть!

8. Персі

Якими іншими, наприклад? О_о Нащо маньяку живий маф? Хай Бог милує

9. Honda

Honda Well-Known Member

Еребус, ти справжній ман?
    Кажи, бо я переголосую!

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

То ти напиши шось цікаве!

10. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Моя пропозиція, ми сьогодні не вішаємо Великолепного, а він в свою чергу вночі обіцяє нікого не вбивати, в результаті ми отримаєм досить багато інформації:

Якщо вночі пролунає два постріли, відповідно стріляли і маньяк і мафи, і відповідно отримаєм що Великолепный не маньяк, або він дійсно маньяк і всеодно вистрілив... Якщо буде один вистріл: варіант 1 - Великолепний дійсно маньяк і тоді вже думаєм, що з ним робити, варіант 2 - Великолепный не маньяк, але і справжній маньяк не вистрілив, варіант 3 - варіанти з рольовиками... ІМХО, ми в будь-якому випадку отримаємо багато інформації для роздумів, а справжній маньяк якщо захоче, хай сьогодні вбиває Великолепного, а ми не будемо витрачати свій хід... залишилось тільки вирішити кого повісити сьогодні...

11. Персі

Ви мене змучили, чесно. Робіть, що хочете. Я лишаюсь при своєму, вішати сьогодні Зю - дурість
    Звісно, про те, щоб рольовики тратили на нього ходи - не може бути й мови.

Думаю, Еребус таки маф, дуже вже швидко, після того, як я дала проти нього другий голос, пішли голоси на Хантера

12. redfox

redfox Well-Known Member

я согласна с перси

ЕРЕБУС

13. -Erebus-

Ні, звісно! А ось лишати Вєліка не варто, бо то небезпечно для міста!
    Тим більш він хоче вбити мене, а я мирний - значить він не збирається грати за місто! Логіка залізна!
    Коротше НЕ олені голосуйте проти Вєліка - Олені за кого хочете!

---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

Редфокс, привіт! :)))

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

Тобто вішати маніяка - дурість, а мирного ні. Ти що за мафів граєш?

14. Персі

абаснуй. Я вже сто раз розписала, що це не так
    Заспокойся, ніхто тебе вбивати не збирається. Я проти того, щоб маньяк стріляв сьогодні вночі.
    Зю - сделаешь выстрел, я завтра первая против тебя проголосую

---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

Крім того, ви тільки гляньте на ті картиночки з танками, оленями. Ага, ага. Дуже в нас мафи люблять використовувати такі картинки, я останній аргумент
    Еребус, ти спалився :)))

15. -Erebus-

Нащо нам надіятись на його порядність в грі, де "лиходії" зобов'язані брехати і грати непорядно?
    Може він навпаки вирішить допомогти мафам у вирішальний момент? І оскільки, хто маф я не знаю на 100%, то краще все ж прибрати немирного Вєліка, ніж мирого будь-кого! А там може й комісар якось допоможе!

---------- Додано в 16:41 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ----------

Персі, це не аргумент!

16. Honda

Honda Well-Known Member

Отже є по 3 голоси за Хантера і Еребуса, 5 за Вела і 1 (незрозумілий голос в сторону) проти Персі, П.с якби Сашка дійсно грав за мирних він би максимально хотів повішати негатива...
    не голосував Алекс.

17. Персі

До вирішального моменту він не доживе
    Я не розумію людей, які не хочуть зі мною погоджуватись. :)))
    У грі - 13 людей, 3 мафів, 9 мирів і відомий маньяк. Розклад такий, що не бачу необхідності виносити саме маньяка, його мафи спробують прибрати або сьогодні (навряд) або завтра. Ну і нехай. Нехай тратять постріл на маньяка! Скільки можна повторювати.

18. Honda

Honda Well-Known Member

нехай його мафи приберуть.

19. -Erebus-

І вішати мирного мене? А я цих людей розумію: вони хочуть перемоги місту.
    І взагалі, я на 100% не впевнений, що він маніяк, тому хочу скоріше перевірити чи маю я рацію!:)

20. Honda

Honda Well-Known Member

Так, а Редфокс є на форумі, і шо вона тільки зайшла, шоб проголосувати і все ?? о_О

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)