Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Маніяк-танк дуже небезпечне сполучення! :)
    В цілому в кого є голова на плечах не слухатиме тебе, а проголосує проти. Поки, я дивлюсь, таких більшість!

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я думаю, ведуча нічого не помилилась. А ти виглядаєш неприродньо, і якось награно

3. Зю

Зю Гасконский бандеровец

ахахахаха ты мафиозник! ты считаешь, что главным критерием позволяющим судить о наличии головы на плечах, есть полное отсутствие мыслительной деятельности?)))) что значит не слушать? Это только ты у нас, ничего не слушаешь, не читаешь и на объясняешь, пришел через 2 минуты после объявление результатов ночи, проголосовал и смылся. Ты либо идиот, в широком смысле этого слова, либо маф. Извини, но на идиота ты не похож. Значит ты маф!

4. -Erebus-

А як би я мав писати "природньо" і шо?
    Щось ти Персі сама в своїх думках плутаєшся!

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

"Я знаю три слова, три матерных слова..."
    Ти розкрився маняком, два варіанта:
    -ти хитрий маф, і знаєш, що маніяк не розкриватиметься через то, бо йому палитися не варто все одне, бо він грає ж на свою перемогу, і щоб тебе справжній маніяк не прибрав, ти прохатимеш лікаря лікувати тебе.
    -ти насправді маніяк і хочеш допомогти мирним. В цей варіант я чомусь не вірю.
    Та і хай це правда, де гарантії, що ти все ж граєш за мирних? Лікарь і охоронець урятовуватимуть тебе від мафії, а ти завалиш мирних, скажеш, йой, "перепрошую - це помилка", як з Настей. Якщо би ти грав за місто, то не вбивав би Настю, я так думаю!

5. Персі

В чому заплутування?
    Я від тебе в цій грі ніякого конструктиву не бачила. Ти не намагаєшся шукати мафів, не висловлюєш ніяких підозр, крики Вєліколєпний - маф - це вся твоя гра

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

Брєд. Нашо маньяку розкриватись, просто прибере вночі і все.
    Ні лікар, ні охоронець свої ходи на маньяка не тратитимуть (извини, Зю, не вижу смысла), так що мафам доведеться тратити на нього свій постріл. І краще хай тратять на нього, ніж на когось з мирних
    А які шанси в нього виграти? Буде вночі постріл, неузгоджений з мирними - до побачення, маньяк

6. Зю

Зю Гасконский бандеровец

да Еребус 100% маф. чем больше мы будем вступать с ним в диалог, тем больше он будет запутывать, отвлекая нас от нашей основной задачи, а именно создания плана по спасению меня от остальных мафов ночью и изобретению схемы, которая бы позволяла наиболее эффективно использовать НД других мирных ролевиков.
    предлагаю замочить Еребуса и вообще не обращать внимания на его однотипную, примитивную писанину.
    голосую против -Erebus-

7. -Erebus-

Виявилось, що він маніяк і хоче стріляти в мене, чому я зобов'язаний не голосувати проти нього?
    Я поки взагалі конструктива не бачив цієї гри, Хантер щось там "мутить", як і завжди. Кост пише, аби щось написати. Редфокс несе маренню з розумним виглядом тощо! :)
    А Ви до мене чіпляєтесь, думаєте я комісар і тому хочете прибрати? Нє, я не ком, одразу кажу, так що, нешановні лиходії мафомани, шукайте собі інши офіри.

8. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Перси, прекращай ему отвечать. Чем больше флуда, тем лучше для мафов. Многие вообще придут, увидят сколько за день нафлудили, сломает читать, тупо проголосуют и уйдут.
    смысла продолжать диалог с Еребусом, нет ни какого, а вот вреда предостаточно.

9. redfox

redfox Well-Known Member

вот это и вызывает сомнения! то есть то что ты проживешь до завтра, можно объяснить так, или так, что ты маф и по тебе свои точно стрелять не будут - но чисто гипотетически!)

10. -Erebus-

Шанси невеликі, якщо він все ж ман, але читай уважно: я не вірю що він ман! Та й взагалі, хай ман, але хто маф я поки точно не знаю, а краще повішати лиходія, аніж помилитися і прибрати мирного.

11. redfox

redfox Well-Known Member

я пока вся в сомнениях!
    мне не внушает доверия велик! совсем не внушает!
    вот, думаю..

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ладно, валите меня сейчас. Мне надоело. за одно и проверите маф я или нет.
    Всем пока! ушел гулять в парк.

13. Персі

Еребус, яким чудом ти можеш бути комом? Ти відразу по закінченні ночі проголосував проти Зю, а перевірка комом маньяка дає висновок - мирний.
    Еребус шось зовсім вже не те говорить

ІМХО мафи цієї ночі будуть стріляти того, кого вчора не вийшло вбити

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

О мамма міа. Він не може бути мафом ніяк

14. redfox

redfox Well-Known Member

хорошо, предположим велик и правда маньяк - где гарантия, что он ночью не коцнет кого нить мирного? где гарантии его благих намерений?

15. Персі

Гарантій нема, але більше, ніж один постріл він не може собі дозволити, бо зразу на наступному голосуванні винесемо, якщо щось не так.
    Кароч, ІМХО, зливаючи маньяка на голосуванні мирні роблять не що інше, як послугу мафам. Вони приберуть небезпечного для них маньяка руками мирних плюс вночі спокійно доб'ють того, кого вчора не змогли

16. redfox

redfox Well-Known Member

ладно, согласна! кто кандидатура № 1 в мафы?

17. Персі

Пропоную Еребуса

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

Але, думаю, народ до мене не прислухаються і винесуть все - одно Зю.

18. Honda

Honda Well-Known Member

Цієї ночі мафи або добиватимуть того, кого не вийшло, або мана (якшо це дійсно Зю), який по його словам буде грати за місто ( і в це мені не дуже віриться.. як кажуть, на війні всі засоби хороші). Тож якшо після ночі Великолепний буде жив, то напрошуватиметься висновок, шо він може бути мафом.

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Доброго дня:)
    Зю,згідно твоєї теорії чи то плану,в нас половина гравців - мафи.В нас всього три мафи і перевертень.Як ту теорію можна застосувати,не перемочивши при тому половини мирних,я не уявляю.
    І взагалі,щось ти надто швидко маньяком вскрився..

Невірне трактування мого допису.Тицьни мені пальцем,де я відкрито казала проти тебе чи Сашки голосувати?Мені просто видається підозрілим,що ви відсиджуєтесь в тіні і малоактивні.Від тебе я пояснення почула і висновик зробила.Хотілося б і Сашку почути.
    Зю,а то ти звідки таке взяв?Якщо мафи мочать мана,то він вмирає,а не стає мафом автоматично.Якась нелогічна ота твоя частина допису.

20. -Erebus-

Персі з Вєліком вважають, що я, але не раджу їх слухати! :)
    Краще перечитай початок першого дня, там більше інфи - і роби свої власні висновки!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)