Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

О, тут як завжди страсті:wacko:
    Якшо до завтра мовчуни не повилазять, то голосуватиму проти них!

2. hunter

hunter мандрівник

Хонда, більше нічого не скажеш? О_о

3. Honda

Honda Well-Known Member

Я ше точно нічого не можу сказати, бо нівчому ше не впевнена:sad: навідміну від когось
    В мене є певні догадки, але більш точно я скажу пізніше..
    я не можу так як ти, з бухти-барахти наплести три міхи підозрів і обвинувачень, а в нас без доказів факт не є фактом...

---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:46 ----------

І ше можу тобі сказати "Надобраніч!" ;)
    бо я йду спати... й так прийдеться то все зранку(або після пар) перечитувати і розбирати;)

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я тягну? Ні... Я просто голосую проти Вєлікалепного, бо радше за все він маф, на мою думку! Чи можу я помилитись? Звісно можу! Тому: голосуйте, хто як хоче!
    А чому я проти Вєліка: мені не подобаються будь-які "альянси", які створюються з нульового дня, від них так й смердить мафіозністю!

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Блиииин, почему люди такие .... все что необычно, воспринимается в штыки.
    трое уже проголосовало против великолепного меня, и ни один не предоставил хоть сколь нибудь вменяемых аргументов, да вообще никаких, тупо проголосовали.
    - один вообще сразу же свалил
    - второй хоть что-то попытался объяснить, хоть в итоге получилось совершенно не логично и все что он приплел мне, с еще большим успехом применимо к нему самому
    - третий стал нести откровенный бред...

Объясняю, я маньяк, решил играть на стороне мирных, т.к. считаю в этой игре, с адвокатом, оборотнем, маньяком и кучей ролевиков, которые могут блокировать Кома - шансы на победу ничтожно малы. я бы эти шансы, подравнял. Но раз мирные этого не хотят, так тому и быть. я не собираюсь тратить свое время доказывая несмышлёным мирным, что от меня живого, пользы примерно в 7-8 раз больше , чем от мертвого.

на счет Настеньки: в первую ночь, вообще никого не хотел мочить (отправил НД минут за 10 до окончания срока) Но потом прикинул, что к Настиньке не подходит ни Ком, ни Доктор, ни Девочка, ни Идиот (в основном из-за того, что на эти роли, я уже распределил других), а вот мафом, она вполне могла бы быть. Поэтому, будучи уверен в том, что она не имеет никакого полезного статуса, но может быть мафом, я и решил её чикнуть. Вопщем вреда мирным это не принесло, но зато через день, два, при определенных раскладах, когда все решат вскрыться, отсутствие одного простого мирного, очень сильно может помочь, т.к. мафы не смогут на этом спекулировать.
    Хотел бы навредить мирным, в первую же ночь, долбанул бы по статуснику.

Всем приятной игры)))))

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Іспанка двічі згадує про нас, при чому після невеликої паузи. Дуже відверто пробує підбурити народ голосувати проти нас. Чому? Тільки тому, що не пишемо в темі? Це зовсім не означає, що ми мафи чи ман. Отже, їй не залежить на тому, щоб шукати мафів, а щоб позбутись непотрібний тягар. Висновок: мафка або ман.
    Вбити Настю міг хто завгодно. Це якесь таке мляве пояснення від Тебе, що я в шоці о_О
    Хантер закликає голосувати проти Зю, а аргументів не наводить. Аргумент:
    - не аргумент! Це на Хантера зовсім не подібно. Якби він був миром і щось знав, то б поділився з іншими, щоб помогти рольовикам в НД. Так як він то робив минулого разу, коли кричав з самого початку гри, що я - маф і до мене має йти ком. Зараз Хантер цього не робить. Висновок: не такий, як мир, зна маф.
    А чо я? о_О Тільки я одна зі всіх гравців в курсі ваших конфліктів? Знову якась маячня без логіки і фактів.
    Думаю, що Персі може бути маніяком через цей допис.
    Ясно. Еребус голосує першим, щоб розрухати гру, бо має якісь підозри. Ще є 2 голоси проти Зю - від Овода і Хантера. Хтось з них може бути потенціальним мафом, або маном (або обоє рябоє), бо підтримали голосування, хоча аргументованих пояснень проти Зю так і не було ні від кого.
    Цього разу я гола боса. В мене не дуже є вільного часу, щоб регулярно сюди заходити і спілкуватись, але читаю все.
    Я ще дивувалась чому Віка не грає - ну свята та й свята.. Але то дійсно багато часу забирає - вибрати подарунки, знайти/замовити/купити. Ще й до Львова збираюсь - і туди треба закупитись. Поза тим на роботі почали натискати, бо під кінець тижня вже ж ніхто не буде працювати, бо корпоративи і свята вечеря, тож треба все швидше закінчити. Навіть форум не маю часу переглянути.. Та й таке.

До речі, я відписувала востаннє в темі о 18:43 форумного часу. З того часу в темі, крім згаданого вже Сашки, не відписували - Кост, Редфокс, АлексЛв. Чому не згадуєте за них? Це було б більш логічно, аніж рахувати дописи. Що мені настрочити 20 дописів, щоб вийти з кола підозрюваних? Та ну, це тупо. Тому кожного, хто озброюється аргументом "вона - маф, бо мало пише" вважатиму мафом, або маном, який хоче мене злити.

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ----------

Поки писала ман намалювався о_О
    Нерви не витримали? о_О Або точно ман, або маф прикривається. В будь-якому разі нам ні маф ні ман не потрібний, тому Великолепный. Якщо маф, то це значить, що він адвокатом не відмазаний, бо інакше б мовчки чекав повішання. Адвокат напевно відмазував боса. Значить, якщо Зю - маф, то він не бос. Тож або шукаємо боса, або вішаємо мана.

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Нет, просто мне надоело разъяснять свои великолепные идеи людям, которые сами отказываются объяснять собственные глупые решения и поступки. и мне интересно понаблюдать за их реакцией))))
    Вот логики совершенно не улавливаю. Т.е. ты готова поверить в то, что я маньяк, но отказываешься верить, что я играю на стороне мирных? а зачем я тогда, по твоему мнению, признался что маньяк? или ты действительно считаешь, что для мафа, против которого уже проголосовали трое, приемлема тактика вскрытия маньяком?)))))) это же все равно, что в черном квартале, выйти с табличкой - "все негры козлы"!))))
    Неужели не ясно, что маньяк играющий за мирных - это лучшее, что можно получить в этой игре. так нет же, нужно это самое лучшее, радостно уничтожить. Я не против, валите. Просто объясняю что вы потеряли, что бы вам от этого стало горько и обидно))))
    При маньяке, который играет за мирных, можно мутить все что угодно! При помощи Доктора, Кома и Девочки, мафов можно замочить за 2 дня.
    Выбираем двух самых явных подозреваемых, одного мочим днем, второго маньяк мочит ночью. Далее, Ком проверяет третьего подозреваемого, Доктор лечит Маньяка (это кстати не обязательно, меня мафы врядли тронут) , а Девочка блокирует пятого подозреваемого. На следующий день, Ком говорит кого проверял, либо попал в мафа, либо нет, но это уже не важно и для него не опасно, т.к. Доктор теперь будет лечить его и он сможет еще одного игрока проверить и замочить того, кого проверял до этого. Мафам стрелять в МИРНОГО маньяка вообще нет ни какого резона, ибо учитывая мои способности, это для них может вообще очень сильно боком выйти))) поэтому и на этот день повторяем процедуру: выбираем двух самых подозрительных, одного мочим днем, второго я мочу ночью. Доктор, как я уже говорил, лечит Кома, Девочка блокирует последнего подозреваемого. На следующий день, все вскрываются и добивают оставшихся одного или двух мафов.
    Сейчас, ситуация сложилась следующая: либо мирные меня мочат и проигрывают, либо уговаривают меня играть дальше и выигрывают.

---------- Додано в 02:58 ---------- Попередній допис був написаний в 02:23 ----------

это у меня вообще в голове не укладывается. хто кого видмазував чи не видмазував? :crazy:
    Нирванка, ты либо маф, либо сегодня что-то праздновала))) НД можно менять сколько угодно много раз. теперь предположим я маф, но не босс. Зачем Адвокату видмазуваты босса, когда кроме меня, вообще нет подозреваемых? т.е. это круто, потратить НД в пустую и слить своего сообщника, предварительно попросив его вскрыться маньяком? ))))) ну я еще могу быть и боссом, которого адвокат специально решил не спасать, о чем предварительно предупредил, т.е. мафы начала с первого же дня, цинично уничтожать, подставлять и сливать друг друга?)))))

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

О_о!!!!!! Глянув скільки ви тут накатали.... Немає сили о третій години ночі ще 7 сторінок читати... На даний момент винна: Персі. Завтра все перечитаю і складу все до кучі. Дуже підозріло виглядає ще її допис після оголошення ведучою смерті Настінки. Складається враження, що спеціально його написала, щоб типу сказати: "Ой, а Настінку вбили... Я помилялась виходить..." Відмазка від мафства.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не казала, що не вірю в те, що Ти граєш на стороні мирних. Ти будеш по ночах стріляти. Так само, як і ми, не знаєш де мафи. Тож будеш косити і мирних. Ну повезло, що Настя була простою мирною. А могла ж і не бути! Наступного разу можеш прибрати кома, наприклад. Та навіть якщо і будеш з нами за одно і помагати, то все одно в один прекрасний момент Тобі прийдеться нас перестріляти, бо така в Тебе ціль. Тому не розумію навіть нам Тебе лишати в грі.
    Не знаю. Тепер мафи Тебе приберуть, якщо ми не повішаємо. Бо Ти ж проти них. Логіки в цих діях я не бачу.
    До речі, якщо мафи маніяка і так приберуть вночі, то може зараз його не вішати, а спробувати знайти мафа?
    Адвокат. Ми лише раз грали з адвокатом, я тоді якраз була ведучою. Тому дуже добре знаю що це за роль. Якщо не читав правила, то прочитай:
    Тобто минулої ночі адвокат відіслав ведучій НД типу "відмазую ХХХ". ХХХ - нікнейм мафа. Ймовірно відмазувався бос, бо це просто логічно. Якщо ми вішаємо цього гравця вдень, то ведуча пише типу "всі живі". Тобто той маф не вішається.
    Я в курсі. І що з того?
    А звідки минулої ночі адвокат міг знати, що Ти будеш підозрюваним, ще й головним поки що? Адвокат відсилає НД вночі, тобто до початку дня, тобто до початку голосування!
    Я це теж помітила. Але зробила інші висновки. Тому поки що не вважаю Персі мафом.

10. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну зачем так? можно поступать более рационально. Ночью, я буду мочить игрока, кто займет на дневном голосовании, второе место.
    Ну какой смысл, отказываться от моей помощи сейчас? Без меня, вы в любом случае продуете. А когда замочим всех мафов, можете валить меня. Для меня эти мелочи, не принципиальны, т.к. я все равно считаю себя мирным, но со сверх-способностями. Зю как Бэтмен! )))
    Смотри, если мафы меня ночью чикнут, я автоматически превращаюсь в мафа, остальные мафы выходят со мной на контакт и я их ВСЕХ сдаю. Ну либо они не выходят со мной на контакт и я будучи мафом, все равно продолжаю играть за мирных. Т.е. мафы зря тратят на меня НД. им не выгодно в любом случае меня мочить, поэтому даже не нужно Доктору на меня отвлекаться.
    с адвокатом что то намутили не то. мы играли по другому. ну да ладно, это не принципиально.

---------- Додано в 03:45 ---------- Попередній допис був написаний в 03:33 ----------

смотрите, играя со мной, мирные имеют двойное преимущество перед мафами! Днем, мы имеем ДВЕ попытки, а мафы, ночью, всего одну. Я действительно, как Супермен!

---------- Додано в 03:51 ---------- Попередній допис був написаний в 03:45 ----------

У мафов есть единственная возможность от меня избавиться - слить сейчас на голосовании. По другому, они ничего сделать мне, без глобально негативных и необратимых последствий для себя, не смогут. Поэтому, нормальный мирный, пребывающий в здравом уме, не станет против меня голосовать. а вот для мафов, это последний шанс!

11. nastinka

nastinka відсутня

о мафи пропустили добрий хід прибивши мене))) ну й добре. бажаю мафам виграти!
    я собі зробила сьогодні пірсінг! було боляче! але зроблю собі ще 3!

12. ovod

ovod Well-Known Member

настя, а ще один пірсінг за перевертня?

вел, маньяк мафом не стає... він просто вмирає...

персі, то як? вел мирний?

вел, ідея цікава, тре подумати...
    хоча може бути, що ти маф і щоб не викликати підозр зробив такий хід..
    а на завтра тебе відмазують і ми тратимо лишній хід на голосуванні...

до речі, на голосуванні другий по кількості голосів теж може бути мирним..

або ж ти ідіот і дивишся на реакцію мирних...

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Почему это? Зачем мафам живой маньяк?

ПС. От я ж тебя не тянула за язык, да? Ну пока ты с союзами не предложил. Я не спрашивала, мирный, не мирный. Зачем ты, не будучи мирным, союзы мне предлагаешь? Нехорошо.
    І це каже той, хто неприродньо "радів" з того, що гра ніби - то починається не з ночі, а з дня ))))
    ну не маф же. а на рахунок маньяка я не раз казала, що ідей нема.

Зю, ты не станешь мафом, если в тебя стрельнут. Ты умрешь. Так что жить тебе в любом случае недолго осталось

---------- Додано в 09:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

Тобто ти мене підозрюєш? Я ж ніби була в списках Мартіні в нульовий день
    Не зрозуміла, чому вбивати мене і звалювати вину на тебе виключно прерогатива Нірванки

14. hunter

hunter мандрівник

тебе я не рухаю! ти не негатив (хоча можеш перевертнем опинитись так як і всі інші))

є така штука.... Вона дуже розумна, і це могла б зробити!

от бачите, Вєлік сам признався маньяком, шо маф шо маньяк - місту він НЕ потрібен, так що вбиваєм його і не паримось!
    п.с.! швидше день не завершуємо!
    через 27хв лаба, а я ше дома(((((

---------- Додано в 09:54 ---------- Попередній допис був написаний в 09:54 ----------

а і до речі - навіщо нам стріляючий маньяк якщо в нас є стріляючий ком?)))

---------- Додано в 09:56 ---------- Попередній допис був написаний в 09:54 ----------

давай не цей саме!
    а якщо до тебе ком вже прийшов цієї ночі і на поготові вбити тебе в наступну? :crazy:

15. Персі

Ага, а всі решту дурники тут позбирались
    Я проти. Позбутись маньяка на голосуванні дуже вигідно для мафів, бо не тре ще на нього постріл тратити. А так, цієї ночі їм ще треба подумати, добивати того, кого вчора не вийшло, чи маньяка
    Крім того, у маньяка є нагода довести нам свою лояльність (не відсилати НД, якщо ми не будемо впевнені, що хтось маф). Якщо, припустимо, цієї ночі постріл буде один, знач маньяк буде грати на боці мирних
    Ком може за одну ніч зробити шось тільки одне. А так, ман, припустимо, вбиває перевіреного комом мафа, а ком перевіряє ще когось

Одне слово, я проти того, щоб виносити Зю на голосуванні. Це на руку мафії.
    Кого виносити, ще подумаю

---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:02 ----------

Хантер не подобається мені

---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

ПС. Нірванка змахує на мирну, Сашка або тупить дуже сильно, або маф. По решті пізніше

16. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Не маю поки часу,певно ввечері ше прийду,перечитаю.На випдок траблів лишаю голос проти Вєліколєпного,але ше буду міняти :)

17. redfox

redfox Well-Known Member

всем доброго утра, кто выжил!
    Настеньку очень жалко!
    ну вы и настрочили здесь!)

я считаю, что Великолепный блефует. а уверенность хантера говорит лишь о том, чото он дивчина, либо что он так пытается всех запутать!

18. Персі

Ше один мафко прийшов.
    Повторюсь, за такої ситуації, яка склалась, злити мана на голосуванні може бути вигідно тільки мафам

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:43 ----------

Який сенс блефувати в перший день? Краще вже тихо і спокійно померти
    в чому логіка?
    вистріл мафів не вдався або через дока, або через охоронця, 99 %

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ----------

Тобто Хантер блокував Вєліколєпного? Але ж Вєліколєпний каже, що це він Настінку прибив ))) не в'яжеться

19. Kost

Kost Мале вампірисько:)

:)Та,привіт.

20. Персі

Кост, Хантер і ще хтось

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)