Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Чому це не розкривався? Розкривався повнвстю!

2. hunter

hunter мандрівник

Великолепный
    вже кажу - від вчора вечора теми не читав....
    а і ше одне то не провірка комом що він маф, це просто інтуїція!!!
    ну а хто ж цще міг вбити Настінку? :sad:(((

3. Honda

Honda Well-Known Member

Здається, шо відкривався, то коли ком провіряв мана, то він знав, шо провіряв мирного.

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Звідти, що я його знаю краще, ніж ви ) Він інакше себе поводить, коли мафія. Та ви вже й самі маєте змогу порівняти, почитайте дві попередні гри )
    Я знаю, що зараз хтось мені згадає попередню гру, де я його теж в мири писала, :))) але якщо знайдете мій тодішній список довіри, то побачите, що він був другий з кінця ніби... з 6 чи 7 людей. Тобто сумніви тоді були, зараз їх менше.
    Думаю, що не помиляюсь

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

О, пішов злив )))

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хантер,ну що за звичка прийти,написати допис,не обгрунтувати ніфіга,ще й теми не читати..Мафи теми не читають чи як?

6. Персі

Там Настінка в тобі маньяка підозрювала, так може ти їй і наказав довго жити?

7. Honda

Honda Well-Known Member

4 дописи, то нехіла активність???

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

будем шукати мафів в тіні!!! (тишині)

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

Нірванко, признавайся, за шо вбила Настінку? Вбила, а тепер мовчиш, боїшся спалитись, шось написати зайве?

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ок. Треба голосувати по трошки. Хай поки що буде хантер ібо теми не читає а голосує.

Виділіть голос червоним бо чогось сьогодні з мобільного не виходить

Останнє редагування модератором: 20 гру 2010
  9. Персі

Пішла читати флуд спочатку. Поки що кандидати - Еребус, Нірванка, Хантер, Кост

10. hunter

hunter мандрівник

кого-кого, а настінку я б вбив будучи мафом тільки в тому випадку - коли я був би впевнений що вона рольовик, який помішає виграти! а так, то я б тебе думаю б пристрелив :crazy:

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

Мартіні, ти ж вроді шариш, але ти не шариш!

11. Honda

Honda Well-Known Member

шо буде, якшо я вас покину?
    наука кличе, соррі;)

12. Персі

А з чого ти взяв, що Настінку вбили мафи? В мене прямо протилежна думка

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

Походу, Настінка не помилилась, і Хантер таки маньяк )

13. hunter

hunter мандрівник

Блін, Персі, сформулюю по-іншому:
    Настінку вбив би тільки в тому випадку, коли я впевнений що:
    - я маф - вона маньяк/міська роль
    - я ман - вона маф/міська роль
    - я ком - її провірив на мафність!
    ше питання будуть?
    а і ше одне головне - чесне слово - будучи б я негативом - вбив би в першу ніч тебе!, а якщо б не вийшло, то б в другу ;) дай дупля!

14. Персі

Нормальний варіант, цілком реальний )
    Ой, та лан. :))) Чим не алібі: Персі жива, знач, Хантер не маф :)))

15. hunter

hunter мандрівник

Персі, прочитай ще раз мій допис "353", якщо зрозумієш, хоча не зрозумієш, але то таке.
    всьо, більше я з тобою спорити не буду!
    кого вішаєм?)))) є список???

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

наразі мені найбільш підозрілі :Хантер - ібо прийшов,теми не читав і зразу проти Зю голосує.Може то така тактика - злити мирного.Або маф голосує проти мафа,щоб собі алібі організувати?;Еребус - бо зразу після закінчення ночі погнав проти Вєліка голосувати(організовує злив?).Під питанням Сашка і Нірванка,ібо гдє оні?

17. Персі

А шо ти на готовеньке хош? Давай свій список, потім звіримось ))
    В мене, до речі, поки нема, я зараз почала спочатку всьо читати )

18. hunter

hunter мандрівник

ну соррі Персі, я прийшов з роботи, в мене тут 10 сторінок - поки я прочитаю - всі вже підуть спати, а я хочу вже і зараз!!!

19. Персі

Нічим не можу допомогти, я перечитаю всьо спочатку, тоді дам своїх підозрюваних

20. hunter

hunter мандрівник

а я від тебе нічого не прошу :tongue:

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

ха, я знаю двох мафів, двох рольовиків і одного мира))) :crazy:

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ----------

до речі - в перший день нівякому випадку не повинен вскритися док і інші рольовики!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)