Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Питання до ведучої!

Раніше в іграх статус маніяка не відкривався, здається, після його смерті. Зараз читаю в правилах:
    То значить, що якщо маніяк буде вбитий або повішаний, то його буде розкрито?

2. Honda

Honda Well-Known Member

Якшо мафи дійсно попали в лікаря, то цієї ночі вони будуть його добивати...

3. ovod

ovod Well-Known Member

можливо..
    можливо..

4. Honda

Honda Well-Known Member

І ще є варіант, шо того, в кого стріляв шеф, охороняв охоронець. Таке можливо?

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

а, ну так я такой вариант вообще не рассматриваю, т.е. ни пользы ни вреда с этого ни какого. Если бы Ком меня проверил, тогда другое дело!

6. Honda

Honda Well-Known Member

Як це від дівчинки нема пользи? Навіть якшо дівчинка з наручниками і пльоткою?

7. ovod

ovod Well-Known Member

ти того... ножик сховай.. щоб не порізатись випадково....

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

та то вже маньяк получається...

8. Honda

Honda Well-Known Member

тобто ти стверджуєш, шо маф, і не думаєш, шо дівчинка тебе заблокувала... але ти й не відхрещуєшся від слів, шо саме ти робив постріл?!?

---------- Додано в 19:49 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ----------

Який ножик? де ти в мене його побачив?

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Да хоть с гаубицей))))
    смотри, Девочка блокирует простого мирного, который и так бесправный колхозник. что это дает?

10. Honda

Honda Well-Known Member

Нє, маньяку того всього не тре! він може і без того! а БД має чимось до ліжка мафів прив"язувати.....;)

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

это что вообще было?

12. ovod

ovod Well-Known Member

та ти ним мандаринку різала....
    чи ти все зубами?

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

варіантів до чорта. Нема сенсу гадати. Настю міг вбити і маф і маньяк. А могли і вони разом. Але ніхто крім ведучого не знає що відьулося. Ні бд ні док ні мафи ні маніяк. Сьогодні можна когось вішати тільки по зачіпках. Оскільки це перший день. От персі поки щодає найбільше таких зачіпок. Хоча сама тут же їх спростовує. Тож кого вішаємо?

14. Персі

Персі La mafia è immortale!

Маньяк хтось з тих, хто покладається на мою думку :))) (ну і шо, шо в мене манія величі? :))) ) Я вважала Настінку мафом. Маньяку вигідно позбутись мафів? Вигідно

15. ovod

ovod Well-Known Member

:haha:............

16. Персі

Мартіні, ти мене таки кумариш, якщо ти мирний. Хто там після минулої гри плакався, що хто найбільше говорить, того найбільше і підозрюють?
    Ну я зараз теж можу примовкнути і сидіти собі тихенько, шукайте зачіпки в тих, хто написав по 5 дописів в темі

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Овод, чо ти ржеш ))

17. ovod

ovod Well-Known Member

а що тільки мені смішно?

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Персі, тобі на мене не треба ображатися бо я лише констатую факти.

Хтось крім коста свої списки оприлюднить?

19. Персі

Добивалка в них не виросла :haha:
    Мафки, зізнайтесь чесно, скільки разів НД міняли? :))) І все одно облажались, лузери, мафки - лузери :haha:

20. Honda

Honda Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)