Мафія, гра 17 "Один за всіх, і всі за одного!"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 19 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. redfox

redfox Well-Known Member

вот и сегодня со мной случилась неприятность - сначала на меня чуть не упал большая сосуля, а потом еще я сама подскользнулась - вот теперь сижу и переживаю - но вроде не сильно!)

2. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А біатлон вчора хтось дивився? Наші друге місце в естафеті зайняли :good:

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А наші лише четверте! :sad:

4. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Чесно кажучи думав що Устюгов нашого і француза обжене, все ж таки він по лижному ходу сильніше Седнєва...

5. -Erebus-

Дуже щільні результати - всего 5 сек. і Росія поза п'єдесталом! :sad:

6. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Я щось вчора початок пропустив, а де всі основні збірні були? Німеччина, Норвегія і т.д...

7. redfox

redfox Well-Known Member

по ходу никто не поддержал мой про дюмасский порыв!

8. Kost

Kost Мале вампірисько:)

:sad:Сєднєв,знаючи його швидкісний потенціал мав обганяти шведа :sad:Хоча й так норм :)

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

я бы поддержал, но мне выпала роль серого электората (((( - "Нашим героям весь час допомогають добрі люди"
    вот я даже еще и не решил кому помогать. Сижу, читаю тебя с Перси, завтра надеюсь придем к консенсусу кого валить, ну я и помогу. От меня должна быть великая польза!

10. redfox

redfox Well-Known Member

ну так и у меня простой серый электорат, ну это же не мешает нам общаться и проводить расследование и выявлять шпионов кардинала!

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Опасно в первый же день вываливать свои подозрения. Если окажешься прав, могут чикнуть. Ну по крайней мере, не нужно озвучивать суть своих подозрений. Можно так действовать - я подозреваю того-то. если ты и Перси согласны, то против него и голосуем. если нет, то тоже, без разъяснения причин, переходим к другому кандидату.

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Чикати все-одно когось будуть. А ти закликаєш кидати безпідставні підозри???? Чи не в тебе ота роль нова...:scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::pardon:

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:25 ----------

Це виходить так, як ми обговорювали?? Тобто, гра почнеться з першого дня, а не з першої ночі??

13. -Erebus-

Та маф він, що тут думати!..
    ...Хоч ні, думати треба завжди!..

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Я предлагаю это ТОЛЬКО своим союзникам - Перси и Редфокс. остальных, это никак не касается.

15. Персі

Персі La mafia è immortale!

:))) До завтра дожить нужно, а мне что - то подсказывает, что я эту ночь вряд ли переживу, ) так что придется вам без меня разгребать, скорее всего ))

16. -Erebus-

Це ще чому ти так думаєш?

17. Персі

інтуїція підказує )

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це тебе засмучує? Відібрали право першого пострілу? :)

19. Персі

Я шось не зрозуміла, з чого ви взяли, що зараз не буде ночі і пострілів?

20. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Бідна Персі,не зможе популяти :sad: Перший самий допис теми почитай.
    Ем...Персі,в себе стріляти не можна :)))

Ти сама,якшо рольовик, мафам підказала.В тій грі так плакалась,шо проста мирна,а тут ніби така вся довольна ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)