Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну да... "Власть меняется"... Капелюха на інший бік і вперед грати по-другому. Аби лиш нам то подобалось...

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Опачкі... у нас знову нічия... як цікавенько ))

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

В нас нічиєї немає. Висить Любімая. Цікавий голос Іспанки, яка кричала весь час про вину Мартіні і проголосувала проти Любімої. І навіть в доисі з голосом проти любімої не забула згадати, що Мартіні таки дуже вірогідний маф...

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

От чому ніхто не доколупується до редфокс, чому вона "подозреваю мартини"? Аргументів ніяких, а Іспанка не каже чомусь шо редфокс маф. А мартіні одразу після першого списку - маф (бо без аргументів), тепер тут все по поличках розкладає і він знову маф. Аналогічно і Великолепний, пукнув проголосував і змився. Нікому це не підозріло? Вам головне повісити того, хто багато виступає і робить гру грою. Тьфу! Повбивав би (був би мафом)

5. Персі

Мартіні, особисто я вірю Редфокс, тому що вона ніби грає так, як завжди (завжди була мирна).
    Вєліколєпний аналогічно, поводиться ніби так, як коли за мирних грає (наскільки я знаю), але не впевнена, звісно, за першим днем важко судити

6. redfox

redfox Well-Known Member

с первого дня мне тоже тяжело сделать выводы!
    мартини - мне показалось, что он идет вместе с хантером, что не может не навести на мысли!
    никаких особенных улик нет.
    самое интересное пока то, что на первой страничке написано - при том всех касается

и еще - мафия вряд ли отстствовала на форуме во время игры...

7. MARTINI

тобто вона завжди не аргументує своїх голосувань і тим самим викликає довіру до себе? Правильно зрозумів?

8. redfox

redfox Well-Known Member

я попыталась аргументировать как смогла!

9. MARTINI

я з ним нікуди не йду, просто поки що мені здавалося, що він не маф, ще він підтримав частково мій список, чим "втерся" мені в довіру. Словом, поки що в мене не було підстав його підозрювати. Але нажаль, його дуже мало в грі, на питання мої не відповідає, тому ця довіра поволі падає.

І ще скажи, якщо ти вирішила, що ми з ним кудись разом йдем, то чому голосуєш саме проти мене? Чому не вибрала його? Тому що він менш активний гравець ніж я?

10. Персі

Ну а коли вона аргументувала? ) Почитай 12 і минулу гру )

11. MARTINI

Та ні, читати не буду, я повірю тобі на слово :) просто тепер буду знати, щоб заслужити довіру в персі, треба забити на аргументацію і пояснення :)

12. redfox

redfox Well-Known Member

против мартини 3 голоса, против хантера при голосовании - ни одного . я н против проголосовать против него - просто кроме меня никто не проголосует.
    я вполне допускаю, что могу ошибаться, но иных данных у меня нет(

13. MARTINI

серйозний аргумент вішати мирного :)

14. redfox

redfox Well-Known Member

хорошо, я открыта для предложений! можно посмотреть на любимую...

15. MARTINI

чесно кажучи, мені пофігу куда ти будеш смотрєть, головне не на мене :) Дуже не хочеться бути повішеним в перший день :)

16. redfox

redfox Well-Known Member

понимаю, но вместо того, чтобы предложить другую мафиозную кандидатуру ты просто меня посылаешь в пень!

17. MARTINI

ну бачиш, якщо я тобі зараз запропоную ту ж саму Любімую, а вона виявиться мирною, то ти будеш казати що я маф бо тебе підговорив її вішати :) Я хочу щоб ти сама прийняла це рішення.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Всім привіт. Зараз буду перечитувати нові дописи. Потім відпишусь що думаю. В мене простуда після вчорашнього лазіння по місту, щойно вилізла з ліжка.. :cry:

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Переводимо стрілочки???

оце я розумію чесність!!!

20. MARTINI

ги :) Якшо ти маф, то я знаю як ти проголосуєш :)

Ок, я поїхав в гараж крутити гайки. В останнє закликаю мирних мене не вішати, то буде "епік фейл" для міста :) Удачі

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ----------

І ще. Мій заповіт. Повішайте завтра Сашку, будь-ласка!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)