Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну как, понимаешь, если ты маф, то ты можешь спокойно вписать в свой список Любимую предположительно мафку, т.к. общественное мнение и так не на её стороне.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

навіщо ти так все ускладнюєш? все набагато простіше - вона проти мене голосує, тому я проти неї. Звідти ти береш такі наворочені схеми? :)

3. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Не знаю, я всегда так играю. Что бы понять кто есть кто, нужно ставить перед игроками определенные задачи и смотреть как они на это реагируют. В тишине мафиозников не вычислишь, да и голосовать против тех, кто голосовал против тебя, я тоже не сторонник.

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хантере,тюленю,як її могли вбити в першу ніч,якщо в неї був імунітет,як в першої вбитої у минулій грі? Це що,мафи теми не читають чи як?
    Мартіні,ти знову будеш "сотрясать воздух" криками "я знайшов мафів" чи конкретно напишеш, хто з них і чому маф?Цікаво почути твої думки.І взагалі,зараз ти мені більше нагадуєш Мартіні - мафа,аніж Мартіні мирного(Мартіні - мирний обгрунтовує свої дії,а не приходить,кидає пост зі звинуваченнями і щезає аки прізрак літящій на крильях ночі)
    Якесь неправдоподібне пояснення.Аби щось написати.Мартіні в моїх очах починає набирати ще більше балів на користь мафовості.
    Наразі маю трьох підозрюваних - Мартіні,Хантер, Великолепний.

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

Мартіні,а он Сашка теж проти тебе голосує,та й ти його у свій список мафів заніс.Чому ж ти проти нього не голосуєш,а?
    Чи то так Любіму злити пробують...

5. MARTINI

ну, в цій партії я не в числі тих, хто тут створює тишину :) Списки складаю, нехай і не дуже підкріплені фактами, голосую... Мені теж тим цікавіше, чим динамічніше проходить гра. Але в нас ще багато таких, хто навіть ніразу не проголосував
    ну так, це в якійсь мірі сумнівний аргумент, хоча в перший день, коли взагалі нічого невідомо, зазвичай це може бути єдиним логічним аргументом.

Ось в ситуації із Любімою. У нас є кандидати за яких є більше підстав голосувати ніж за мене (ті ж персі і нірванка), але тим не менше, вона чомусь вибирає саме мене, при тому що вішати мене взагалі нема ніяких причин. Раз вона робить такий вибір, я припускаю, що вона робить це свідомо, знаючи точно проти кого вона голосує. А точно мирних в нас знають хто? Правильно - мафи. Тому я голосую проти Любімої.

Великолепний голосує проти мене бо йому цікаво "посмотреть что будет"... Ок, приймемо це як аргумент і поки що підозрювати не будем :) В принципі дуже мало ймовірно, що проти мене дружно голосують три мафа.

А ось Сашка голосує скоріш за все тому шо маф :) От Нірванку комісар мабуть пристрелить вночі (якщо перевіряв її минулої ночі), а Сашку ми повісимо завтра. Персі поки шо почекає до вияснення обставин.

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну, якщо Хантер мафія, то він якраз мав би добре знати про імунітет
    :haha::haha: Похвальна самовпевненість )

7. Іспанка

Мартіні,а чому тебе власне мають підтримати?Ти навів якісь переконливі аргументи?Особисто я таких не побачила.

Як на мене,є вже принаймі дві причини повішати тебе:
    1)поводишся як маф - звинувачення, не підкріплені доказами
    2)зливаєш Любіму - принаймі мені виглядає на злив(та й відмазка дурна - я голосую проти неї,бо вона голосує проти мене.Брєд).

Мені здається,що саме ти прекрасно знаєш,проти кого голосуєш. Хоча не виключено,що якщо Любіма - маф,ти просто запудрюєш мирним мозги,бо в разі повішання Любімої і вона виявиться мафом,ти вийдеш сухим із води.

8. MARTINI

ок, я поясню за яким принципом я граю. Все дуже просто

Я не тримаю язика в дупі, а ГРАЮ. Тобто є допис з якого автора можна підозрювати, я тут же на нього реагую і вношу в свій список. Ви чомусь цей список сприймаєте так ніби я його подаю як істину в останній інстанції. Насправді це зовсім не так. Список може змінюється походу гри. Я ніколи не роблю повний список гравців із розписом ролей. В моєму списку завжди не більше 4 осіб кого я на даний момент вважаю мафами. І це неправда, що я не пояснюю свої підозри, мій список ніколи не є "сотрясанієм воздуха". Якщо я не деталізував свої підозри відразу, то роблю це в одному з наступних постів, або коли мене про це питають.

Якщо ж вам цікавіше грати коли всі будуть тихенько жувати соплі, а той хто ГРАЄ для вас відразу маф, то я можу і змінити свій стиль гри. Хоча мені так буде скучно і не цікаво.
    от тобі неправдоподібне, а мені правдоподібне. Мені дійсно це здалося дуже фальшивим.
    по-перше, нагадую, що проти двох голосувати не можна, треба вибрати когось одного
    по-друге, любімая проголосувала проти мене перша, тому я вирішив її повісити першою.

Якщо потрібні ще якісь пояснення щодо мого голосування чи інших кандидатів з мого списку, запитуйте.Хоча я, здається вже усе розжував.

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

які аргументи тут може навести будь-хто? Наприклад ти наведи хоч один аргумент що ти не маф :)

---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

ну чому дурна? Є таке поняття як самооброна. І чому голосування Любімої проти мене - це не злив мене, а моє голосування проти неї - це злив її :) От це і є брєд, шановна!

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ----------

Іспанко, я бачу, що ти вирішила поборотися за місце в моєму списку із Персі :) Тобі це вже майже вдалося :)

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

Хантер, зараз мені цікава твоя думка щодо Іспанки. Що скажеш?

9. Іспанка

Ну нарешті я побачила,що ти свій язик звідти витягнув:)))
    Ну ок,не скажу,що я тобі повірила на всі 100%,але раціональне зерно в твоїх словах присутнє.Принаймі я побачила Мартіні,який роздумує і наводить аргументи.
    Бум думати далі.

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

Ага,Мартіні,я прям сплю і бачу себе в твоєму списку:)))

Вирішив з подєльніком порадитися чи як?;)

10. MARTINI

ти просто раніше мене не читала, а прочитала тільки тоді коли я відповів на саме твої запитання.

Відповідай тепер ти на мої. Які аргументи в тебе є, що ти мирна? :) Аргументи - наше всьо! :)

11. Іспанка

Ага,а цитати я намалювала з повітря,так?Власне,перш ніж писати,я перечитала те,що було написано за час моєї відсутності,проаналізувала і найбільш підозрілим мені виявився саме ти,про що я й написала у своєму дописі.Звинувачення безпідставне і не приймається.

Звісно.Я мирна тому що:
    А)не сиджу затаївшись десь(коли я маф - я боюсь писати зайве,щоб не спалитись - мінімум дописів,дуже виважено й мало пишу,роздумую над кожним словом).Зараз я почуваюся вільно,ібо наді мною не тяжіє роль мафа.Зрештою,за стільки ігор зіграних разом,можна й було вивчити мою поведінку:)
    б) беру максимально активну участь у грі,шукаю мафів( на відміну від декого,хто навіть ще жодного разу у темі не відписався,наприклад Рибка).
    Такі аргументи задовольняють?:)

12. MARTINI

ну загалом так, бо ти поводишся зараз так само як я, тому Великолепний зараз скаже що ти також маф :)

13. Персі

Я так думаю, що один із зараз "висящих" точно маф. Бо ніхто не голосує. Тобто мафи не знають, що робити. Топити мирного, витягувати свого - палитись.
    Хоч у Мартіні наразі "оленячі, упс, тюленячі" докази, все ж щось він мені більше на мирного схожий в цій грі. Хоча в минулій я теж його на початку мирним вважала. Але нехай.
    Любімая, ну Мартіні тут висловився, твоя черга, виходь, розкажи щось хорошого

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ----------

ПС. Іспанка, схоже мирна

Вважаю мирними, в порядку спадання: Я, Хантер, Редфокс, Мартіні, Вєліколєпний, Іспанка.

14. Іспанка

Ну власне в цій ситуації найцікавіше послухати Любіму,що вона нам скаже. А її десь немає.Вона:
    а)маф,якого розкусили і наразі придумує як відмазатися;
    б)маф,який не знає,що її вішають, зараз занята і займається дітьми.
    в)мирна,яку зливають.
    Хз..

15. Персі

В нас поки що 3 на 3 голоси. І є люди, які не голосували. Поки рано висновки робити, почекаємо Любімую
    І Нірванка шось мовчить

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:49 ----------

Редфокс (бачу, що є на форумі), ти проти кого голосувати думаєш?

16. redfox

redfox Well-Known Member

вот я внимательно все перечитала и как то не могу для себя выводов сделать!

17. Іспанка

Ну щодо Хантера і Веліколєпного я б не була така впевнена. Вони мені наразі найбільш підозрілі.
    Оскільки я зараз іду на пари і буду аж після 21.00 в неті,то голосую проти Любімої.Щойно переглянула тему - на користь її мафовості свідчить відсутність змістовних дописів із спробою пошуку мафів(в нульовий день флудила по - повній,в перший день - мов крізь землю провалилася).Та й не виправдовується,не робить нічого,щоб її не повішали. Можливо роблю помилку,але наразі так.
    До речі,щойно свіжим оком переглянула тему - помітила якусь мовчазну підтримку Мартіні Хантером,а Хантером - Мартіні.Що знову ж таки підтверджує мої підозри щодо цих двох..

---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ----------

Вже 4 на 3. Не знаю..От Нірванка мовчить,Любімої нема,а Рибка взагалі ще ні в перший ні в нульовий день не відписалася. Я в принципі завжди за те,щоб повішати Рибку:))) ібо гдє она(с),але наразі най буде Любімая.

18. Kost

Kost Мале вампірисько:)

1. hunter - LuBimaya
    2. ovod - простий мирний,вбитий в першу ніч
    3. MARTINI - LuBimaya
    4. nastinka - Великолепный
    5. redfox
    6. nirvanka
    7. Бійцівська Рибка
    8. Sashka-ua - MARTINI
    9. Іспанка - LuBimaya
    10. Персі - LuBimaya