Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Альо,тут Овода нашого замочили,а всі десь пропали:sad:

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я вся в роздумах.. Овод - це ж такий гравець, якого постійно вішають, навіть якщо він мирний. Чому його не лишили? Він же і на роль не натякав..

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Хантер - думаю мирний
    Мартіні - поки що припустимо, що мирний
    Редфокс - мирна
    Я - мирна
    Вєликолепный - поки що припустимо, що мирний

По решті нема припущень
    Хай буде поки що Нірванка

4. Кохана

Кохана LuBimaya

Персы, ти так швидко висновки встигла зробити?

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну, я поки що підтримаю Нірванку

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

Нульовий день завершено, всі офтопери йдуть в розділ "Серіали"

6. Кохана

Кохана LuBimaya

Мартіні сьогодні не добрий якийсь.....

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ого,як швидко розголосувалисьо_О Щось мені Великолепний підозрілий,та й Персі з Мартіні я б так швидко з рахунків не скидала.

8. MARTINI

то через мій аватар? Тоді ти маф! Мафи комісара Катані ненавидять і бояться як чорт ладану

9. Кохана

Кохана LuBimaya

:) нє.. через карму... а все рівно Хаус був краще!

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

Ага, так боялись, що аж вбили в 4 му сезоні ;)

10. hunter

hunter мандрівник

:haha:

+1!)))

підтримав би голос проти Нірванки))) але LuBimaya, Нірванку напевне ком провірив і вб'є її вночі))))

11. MARTINI

Логічно.
    Я теж тоді LuBimaya, найбільше не люблю тих, хто проти мене голосує, особливо коли я мирний

12. hunter

hunter мандрівник

Сестричко - що скажеш проти того кого я проголосував?

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Пардоньте, що не підтримував ваш "БРЄД" в нульовому дні. Тільки сьогодні вночі повернувся з села. Не розумію я чого всі так прагнуть завершити скоріше нульовий день?????? Ну нехай мафам аби кого кокнути скоріш і далі хай розбираються що до чого, а мирні чого туплять? Хочете прийти в перший день з трупом і без абсолютно ніяких зачіпок??? Ну от майже це й маємо. На даний момент МАРТІНІ. Або аргументуй свої голоси і поведінку, або голос лишиться на тобі.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Скажу, що я не бачу нічого мафіозного в Любімої.
    В мене такі роздуми: нехай зграйка мафів Персі + Мартіні + Хантер. Або принаймні Персі + Хантер. Бо Персі якось зненацька почата тягнути в свою сторону, її підтримав Мартіні. Коли Любімая націлилась в Мартіні, то Хантер придумав перевести стрілки на Любімую, щоб відвернути увагу від Мартіні (мене очевидно вони планують прибрати вночі).
    Якщо Мартіні не з ними, то або він - мир і просто хоче не привертати до себе увагу, голосуючи так як більшість, або він - маф, тоді Персі і Хантер - не мафи, а отже Мартіні просто підтримує ініціативу (що в стилі мафів). Хоча союз Персі + Хантер пояснив би чому вони обоє лишились живі після ночі :)
    Ну з них всіх Хантер виглядає досить мафіозно, бо він не може бути комом, бо ком би не палився на самому початку гри! Та і якби він був комом і до мене б ходив, то б не писав про те, що мене і так вночі пристрелять, бо знав би, що я не маф. А простому мирному безглуздо посилати кома туди, куди він не знає що там на 100%.
    До речі, Хантер був досить переконливий і дівчинка могла йому повірити і витратити хід на мене. Ну принаймні тепер один з вас знає, що я мирна :)

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

1. hunter - LuBimaya
    3. MARTINI - LuBimaya
    4. nastinka
    5. redfox
    6. nirvanka
    7. Бійцівська Рибка
    8. Sashka-ua - MARTINI
    9. Іспанка
    10. Персі - Нірванка
    11. Великолепный
    12. LuBimaya - MARTINI

15. Кохана

Кохана LuBimaya

Нічого собі, ви тут замєс устроїли!!!!! От наглі мафи! Мартіні, ти тепер будуш голосувати за принципом "куди вітер, туди і ти"??? Хантер, якщо ти ком, то найгірщий з усіх часів! Якщо нє, то тоді ти найнагліший маф!

16. nastinka

nastinka відсутня

привіт усім) щойно добраласб до форуму. і планую читати ваші дописи)

---------- Додано в 06:02 ---------- Попередній допис був написаний в 06:01 ----------

шо Хантер бачу ти тут професійний маф і всіх знову обкручуєш)
    отак) це перший висновок що я зробила)
    читаю далі)

---------- Додано в 06:12 ---------- Попередній допис був написаний в 06:02 ----------

Вєліколєпний вам здрастє бо ви новий чілавєг для мене, де ділась рікса?
    я дивлюсь анатомію грей. вже подивилась. аніме. фільми. теорію брехні. почала 3 сезон. і нашинал джеографік і діскавері)
    я тут все так почитала я не бачу в любімій потенційного мафа, та й сама не маф. бо ітак провтикала перший день, і от читаю всі дописи і всяке таке.
    я поки голосую проти Вєліколєпного якщо що. ранком ще відпишу)

17. hunter

hunter мандрівник

тебе би вже прибили!

а ти чого жива, а?

факт залишається фактом, що якби все було б просто то не було б так складно!

18. Персі

І як же хід дівчинки доводить твою мирність? Він (якщо відбувся) доводить тільки те, що ти не бос
    Ага. А що не так?

19. hunter

hunter мандрівник

якщо я не можу бути комом, то я маф, та? логіка залізна!

вже троє!!! вважають мене мафом, але не голосують, шо за прикол? поясніть!

---------- Додано в 09:04 ---------- Попередній допис був написаний в 09:02 ----------

пояснення одне - мафія не хоче починати мене зливати, бо після голосування їм буде ппц і вони тупо всі спаляться і чекають поки самі мирні почнуть мене топити!
    шо знову три дівчини - три мафки?

20. Персі

Переголосую на Любімую
    Подивимось

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)