Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Во, бачиш, за то насмішила всіх...

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

а я думаю, що за чудак знайомий і все не можу згадати звідки... але, Хаус був краще...

---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

Ти, Наполеон, блін.... Ну, значить будеш Боня - скорочене від Бонапарт!

Мартіні, а РОВЕР - теж варіант!

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

А нафіга той перший пост робити на кожній сторінці??? Можна зробити тільки список гравців??

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

Я що, сама з собою розмовляю?

2. ovod

ovod Well-Known Member

декстера і теорію брехні, так що не треба мені брехати...
    чапаєв?

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

то так щоб мафи хоть протягом гри прочитали...

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хм.. Ну та. Але все одно то плутає ще більше.
    Можна спробувати разок так зіграти.
    Санта-Барбару :girl_crazy:

4. ovod

ovod Well-Known Member

напевне тільки раз...
    бо після того як взнають як мирні можуть використовувати карму собі на користь.... вже не можна буде.....

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

А де ти Теорію брехні дивишся? Скачав чи десь по ТБ крутять?

6. ovod

ovod Well-Known Member

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

я сам сейчас ничего не смотрю, поэтому и спросил, что бы узнать что вообще есть. Последнее что смотрел - Лост. после него пытался Декстера и Легенду об Искателе смотреть, не понравилось. На выходных 3-х серийного Шерлока посмотрел, ничётак. Теорію брехні наверное еще попробую.
    Не хочу быть Боней. Но согласен на Беню!

8. ovod

ovod Well-Known Member

ти шо, декстер то найкращий серіал, а після нього втеча...

для мене правда...

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Втечу смотрел, понравилось. Но вот в Декстера не въехал. Посмотрел первую серию за день, вторую кусками по 10-15 минут и с перерывами в несколько дней, смотрел примерно неделю, после этого понял, что если буду смотреть этот фильм в таком режиме, то мне его на всю жизнь хватит. поэтому мной было принято волевое решение , о безвозвратном удалении этого телефильма с жесткого диска моего компьютера.

10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Неа,мені щось вчора не до футболу було..Взагалі,я останнім часом за Прімерою не слідкую..Але бачу,що з вами прийдецця:))) знаходити на неї час..
    Дивлюся Доктора Хауса,Анатомію Грей:)
    За закінчення дня

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

От до втечі,декстера і теорії брехні в мене якось руки не дійшли..А, ще мені дуже CSI подобається..:)

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

точно, Хаус. его тоже смотрю. однако до января его что-то прекратили показывать.

12. Персі

:ireful::ireful::ireful:
    О, я теж рік чи два назад трохи була присіла )
    Його ще досі крутять?

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Перси, а что, Беня плохо? как раз для мафии что надо. Но раз тебе не нравится, тогда и на Беню отзываться отказываюсь!

14. Персі

Беня плохо, очень плохо, не дождусь, когда он из серии А свалит )))
    Такие вот ассоциации )

15. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Нульовий день закінчено.

Почалася Перша ніч.

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

До 17 січня в них новорічно - різдвяні канікули.наступна серія 7 сезону має бути десь в другій половині січня.
    Не знаю чи по телевізору показують,бо я тепер все онлайн дивлюся.
    Здагала ще один серіал,який влітку дивилася - Без сліду називається:)

17. Персі

Кост, вже 20.30

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

а, этот Беня)))) он не Беня, он Рафик, даже я бы сказал Рафаил - архангел Рафаил, в исламе Исрафил - вестник Судного дня. Все скодится))))))

19. Кохана

Кохана LuBimaya

ги, може тоді вже Ізя?

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

А нульовий день не рахується як ніч????о_О

20. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Мирний Овод перший запідозрив що щось не те.Вночі,коли всі спали,він почув якийсь шорох і побачив з вікна тінь людини з рушницею.Він тихо вийшов на вулицю.Краще б він цього не робив. Овод почув якийсь свист.За мить куля в*їхала в його спину і він звалився,ніч не розуміючи.А тим часом злодій продовжив знущатись над бідним Оводом...:crazy:

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

Перша ніч завершена.

Розпочинається перший день.

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ----------

Оводе,
    .....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)