Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я тепер розумію,чого Кост так бісився в ту ніч:))) Я теж 4 рази НД міняла:)))
    Все - таки нам неймовірно пощастило,що я змогла Вєліколєпного в другу ніч застрелити..Не знаю,як би події тоді розгорнулися.Але попати на мафа в першу ж перевірку..А,і ще одне - в ту ніч якраз коли я Любімую перевіряла - я якраз хотіла в Нірванку стріляти..Треба було свою інтуїцію слухати..Правда тоді ще й був варіант стріляти в Любіму (добре,що я того не зробила) і перевіряти Настінку чи Редфокс(вже не пам№ятаю,тре глянути в ПП).

• Подобається Подобається x 1
  2. ovod

ovod Well-Known Member

жаль, що я вас не читав, а переглядав по діагоналі...

3. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Народ, вітаю))
    то напевно перша гра, де всі мирні рольовикі лишилися живими до самого кінця) круто!

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нє. :) Мені тебе просто шкода стало. :) А так, твої дії й дописи в логіку мирної ніяк не влазили )

---------- Додано в 08:52 ---------- Попередній допис був написаний в 08:50 ----------

Вони були щирі
    Вона була точно такою, як в попередніх іграх
    Я її зразу в нульовий день в мирні записала, єдине, що трохи поколивало довіру, те, що вона не прийшла в тему, коли Сашку вішали

---------- Додано в 08:54 ---------- Попередній допис був написаний в 08:52 ----------

Ну, якби ти не була перевіреною, грохнули б тебе, 100 % :)))

---------- Додано в 08:55 ---------- Попередній допис був написаний в 08:54 ----------

Несправедливо. Я не вішаю з образ. Якби так було, я б в минулій грі Еребуса вішала

---------- Додано в 08:57 ---------- Попередній допис був написаний в 08:55 ----------

Візьму до уваги. Наступного разу буду діставати, але емоціям не вірити. Ну і ніхто не постраждав, іншого варіанту крім Сашки, не було, так що не принципово )

---------- Додано в 08:58 ---------- Попередній допис був написаний в 08:57 ----------

Вона була щира, повторюсь, а в твоїх дописах не було ніц мирного

5. redfox

redfox Well-Known Member

всем привет!! большое спасибо за игру!
    что касается камней в меня что я мало пишу - так я много читаю!)))
    и никогда не вру))))

как я угадала с Нирванкой - просто когда я уходила домой и все голоса были за нирванку чтото уже началось по смене на сашку тогда я отправила ПП Косту, что я иду к нирванке, а если ее повесят, то к сашке, но, повесили сашку и я сразу попала на босса)
    просто она у меня разу подозрения вызвала!
    а что, на мой счет никто не догадался с дописа про хоккей! я же специально вем мирным сигнализировала!!!!:)

6. Зю

Зю Гасконский бандеровец

ахахаха молодцы Мирные, разорвали нас!
    Перси умничка - зачитывался! ежедневно проверял помещение и компьютеры на наличие жучков, так все четко)))))
    Всем игрокам и ведущему, Щиро дякую за гру!

• Подобається Подобається x 3
  7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

І ще вам круто повезло з тим, що всі в кого ми пуляли чи вішали були простими безрольовими, тож під кінець така в вас банда рольовиків назбиралася, що куди там... :)))

8. Персі

то правда, під кінець вже важко було заховатись мафам зовсім

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

нірванка
    1. спалилася на першій же сторінці. Ну це її "дякую ведучому, що я мирна" так штучно мені виглядало, шо аж пластмасою смерділо. Я вже тоді був майже переконаний шо вона маф.
    2. потім по подальшій поведінці, по тому що довго не голосує, вичікує як все складеться. Вона ж в останній момент проголосувала проти мене.
    Взагалі, нірванка цією грою остаточно переконала всіх в тому, що їй вірити не можна за жодних обставин :) Я думаю, що не варто було тобі в цій грі йти аж так до кінця :)

Сашка
    Ну він дуже вже нагло взявся мене топити. Я розпинаюся, щось пояснюю, а він нє, ти маф, ти брешеш і все, тобто людина навіть 1% сумніву не залишає що я можу бути мирним. Мирний не може так нагло і цілеспрямовано вішати будь-кого в перший день, коли нічого не відомо ще. Хіба що він комісар і мене вночі перевірив, що я маф. Але оскільки я мафом не був, значить маф він.

Потім мене осінило, що раз мафи Нірванка і Сашка, то шанси, що Любімая маф дуже невеликі і шо це все розвод. Дуже шкода, що мене осінило надто пізно і я став пропонувати кандидатуру Сашки за 15 хв до кінця дня. Не поміг навіть публічний акт самознищення, бо часу було надто мало.

Коли Кост вирішив замінити Рибку, я чомусь був майже переконаний що вона маф. Тут навіть не інтуіція, а логіка зіграла. Скоріш за все інші мафи подивилися що Рибки давно не було на форумі і стали вимагати від Коста шоб він провів заміну. Мабуть це була Нірванка або Сашка. Не думаю шо сам Кост би в ті нюанси вникав і що це була його ініціатива.

Загалом, Нірванка має рацію. Чим ти активніший, тим більше даєшв загальній параноїдальній атмосфері "підстав" себе повісити. Ось я знову висунувся і підвис :) Але це неправильно казати "тіше єдєш, дальше будєш", навпаки, треба щоб всі грали активно, тоді буде цікавіше. Складайте свої списки, нехай на підставі інтуіції навіть, нехай неправильні, голосуйте, міняйте голоси кілька разів на день, від цього гра тільки виграє (сорі за тавтологію) :)

• Подобається Подобається x 3
  10. Персі

Ой, ну я тебе прошу, на таких підставах записувати людей в мафи теж не того. Я наприклад, просто засмутилась, що знов без ролі, і мене тут же в мафи записали :)))
    Нірванка спалилася на тому, що вона продовжувала наполягати, що вважала тебе мафом після того, як ти самознищився. Мені то ніяк не вкладалося )

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я вже говорив Мартіні, що, можливо все було б по іншому з'явись я раніше... Ну не міг зіграти. Це якийсь фатум. Тільки я граю за мафію - так щось і не дає нормально відписуватись в темі... Може це на рівні підсвідомості? :)

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не знаю як інші, але я здогадалась зразу ;) Хоча прийшлось інших переконувати, що то блеф..
    Блін, не подумала, що так могло бути
    Якби я голосувала раніше, то Ти б раніше почав викручуватись, і вони б тоді Сашку повішали! А так - вже часу не було рипатись.
    Щодо віри. А що я мала правду сказати - так, я маф? ;) Треба було ж до кінця боротись, бо шанси завжди є. Мафія непередбачувана. Хоча я спочатку думала покричати, що я знову проста мирна, але це зробила Любімая, тому мені вже не пасувало її плагіатити :)
    Навпаки. Нам було не до неї, треба було обговорювати гру, відписуватись і т.д. Це Кост сам побачив, що її давно не було і написав мені, що треба її міняти.
    Кост - дуже хороший ведучий, не недооцінюйте його ;)
    о_О Я шо даремно всої пояснення по 25 разів виписувала? Мартіні і так висів! Про який акт самознищення ви далі говорите?!

13. Персі

)) Поки він не зняв голос з себе, висіла Любімая. ) І не треба зараз розказувати, що він ніби - то знав, що ти проти нього будеш і т.д. )) Мафи в перший день не допустили би такої ситуації, якби Мартіні був маф (дуже малоймовірно, так що).

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мартіні сам казав, що знає, як я буду голосувати. І я казала до того як буду голосувати. Було ясно, що я голос не злию.

15. Персі

Нірванка, я тебе розумію, а ти мене? :haha:

Лан, проїхали, не суттєво вже )

16. hunter

hunter мандрівник

ось, саме це і було!

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

до речі - питання до мафків:
    ви мене вбили чому в другу ніч? (просто цікава думка чи співпадає ваша думка з моєю))

17. Персі

так ви з Мартіні і мене на цій підставі в мафи записали, і помилились. :) Правда, ти скоро передумав, а Мартіні шось не дуже охоче хотів передумувати )

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я вже вище пояснила. Ти писав так, ніби був впевнений в тому, що ком мене перевіряв. Підозрювали, що Ти так пишеш, бо думаєш, що ніхто не подумає, що Ти можеш так відверто палитись. Та і Ти б нас швидко розкусив. Злякались.

19. hunter

hunter мандрівник

:haha:

ну взагалі то моя така техніка шукання мафів - наскільки всім вже відомо, перше жостко наганяю, потім дивлюсь на ту особу і що інші думають і потім вже вирішую що і до чого!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)