Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

Я не знаю, що там повідомляється, а що ні, бо до сих пір не була ще босом, тож чесно навть не знала і не задумувалась над цим, що ведучий повідомляє мафам.

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Всі рази, які я була мафією (а їх було немало :))) ) мені і моїй команді жодного разу ведучий не повідомляв причину, якщо постріл невдався

Одно слово, Кост, на майбутнє - того не можна робити. Або повідомляти в темі і мафії, і мирним, або нікому

---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

Ком Іспанка відстрілює мафів

Лікар Любімая поспішає на допомогу

Дівчинка Редфокс йде зваблювати Нірванку

Капці Настінки ржуть, що її підозрюють

Ну і я :))) танком на мафів )

:girl_blum:

• Подобається Подобається x 6
  3. Кохана

Кохана LuBimaya

я щось не зрозуміла, а з яких таких .... мафії повідомляються результати????

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ----------

Персі, все в тему! супер!

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

Кост, зроби розкладку ходів!

4. hunter

hunter мандрівник

а я казав шо Нірванка мафік!!!!!

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Уххххххх,як я до вас гнала!!Я би була вдома ще в 19.00,якби не одна тупа курка:ireful:через яку я тільки щойно потрапила додому.Чесно,шкодувала,що в мене в реалі нема комівського пістоля і наручників - прикувала би ту дурепу до батареї,най би сиділа в аудиторії до посінєнія..
    Мирні,вітаю нас з перемогою!!!!!!!
    Ото всім самбука від мене:)))
    Персі,ти красава.Я так люблю,коли ти мирна -це вищий клас.Хоч преш як танк,але це дає результат.Так тримати!!!
    Любімая - ну ти жучка:)))Провернула небезпечну штуку,але це увінчалося успіхом.
    Фоксі - наша БД класно попала на боса.знаю по собі:))) як то важко.Такшо респект тобі від заслуженої БД розділу Мафія:)))
    Нірванка - навчилася дуже впевнено брехати,але в мене недовіра до неї жила до останнього.Молодець,класно зашифрувалася.
    Вікторіс - не підвела мафів:)Грала на всі 100%
    Ну і я -ком - красавчік:girl_cool:
    Взагалі,всі рольовики гарно дружно зіграли
    Дякую всім за таку гарну напружену гру.Команда мирів - ми зе бест!

• Подобається Подобається x 4
  6. Персі

Персі La mafia è immortale!

За то тебе і прихлопнули :)))
    До речі, мафи, абаснуйте вибір нічних вбивств )

• Подобається Подобається x 1
  7. Кохана

Кохана LuBimaya

Мафи, вид й досі шифруєтесь? Вихаді па аднаму!!!

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ага:))) "Ви акружени":)))

9. Кохана

Кохана LuBimaya

До речы, як вам моя нова авка?

10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це була перша гра, за якою я продовжував пристально слідкувати після "смерті". Зазвичай я зразу забиваю, навіть результат не дуже цікавий. А тут такі страсті :)

Ви, дівки, звичайно, молодці, що все так закінчилося, але я був готовий вас всіх перевішати, коли ви повірили нірванці :) Спершу зробили правильно, повішали Сашку, а потім дивлюся, забули про заповіт. Нірванка прикинулася овечкою і все, мафи Настінька, Любімая, Редфокс, хто завгодно, тільки не нірванка :) Не можна такими довірливими бути :) Персі була гвоздь програми. А Любімая в кінці зіграла супер.

• Подобається Подобається x 4
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А Ви і далі на своєму наполягаєте!! Кост помилився, я - мирна!!!!! :haha:
    Ну що зробиш - не вмію я сидіти в тіні і не бути вискочкою. І не люблю здаватись, тому до кінця вигадувала різні плани.
    Але, на жаль, не вмію я достатньо переконувати. І мова не лише про мирних, але і про мафів. Я з першого допису Редфокс казала хлопцям - вона рольовик!, а вони мене не послухали. А могли б першої ж ночі її прибрати! І Віці я вчора казала написати, що вона знає, що Любімая не дівчинка, тоді б Віка дівчинкою відкрилась і всьо було б гуд. Хоча з другої сторони якби Віка зразу відкрилась дівчинкою, то їй би і так ніхто не повірив, бо ж Любімая була точно мирна.
    Вибачте, мафи, що спалила контору нашу :sad: Треба було так як Редфокс, наприклад, в тіні відсиджуватись. В наступній грі так і буду робити, ким би не була!

Мирних вітаю з перемогою! Безперечено найкращим гравцем мирних стала Любімая - заслужений лікар, який правда напевно перенюхався спирту, бо так закрутити гру - то треба було дійсно добряче цябнути :))) Хоча ми і так знали, що вона блефує. Любімая, не знала, що Ти така крута, молодець :good: Тепер Тебе мафи будуть вбивати в першу чергу, як Хантера, Ріксю, Мартіні :crazy:

Цікаво глянути в статистику дописів цієї теми:

Персі 177
    LuBimaya 112
    Іспанка 61
    nirvanka 57
    victorys 52
    redfox 39
    MARTINI 32
    Kost 31
    Sashka-ua 30
    Великолепный 26
    hunter 12
    ovod 10
    nastinka 10

Настінька написала стільки ж дописів, як і Овод, який вилетів першої ночі! :crazy:

Тепер поясню як ми вбивали..
    Першої ночі вибрали Овода, бо його б ніхто не лікував, підозр на нього не було.
    Вдень вішали Мартіні (при чому всі разом!), бо в нього були чуйки на нас - тобто прибрали загрозу. Ну і він з Хантером були впевнені, що ком до мене ходив (досі не розумію чому вони так думали і чому були такі впевнені?). Тому і Хантера прибрали. Потім вже нарешті хотіла прибрати Редфокс, але вона мене заблокувала. А сьогодні вже просто так стріляла, не задумуючись, бо і так було ясно, що кінець гри.

Брате, вибач, що Тебе прибрала, просто Ти так прикидувався комом, що я подумала, що Ти це робиш, бо народ не подумає, що Ти б так палився..
    І інші вибачте - так вже склалось.

Найсмішніше було, коли мене Персі витягнула :haha: Звання "Танк" Ти заслужила справедливо! :)) Хоча мої аргументи були дійсно переконливі, шо нє? І досі не розумію як можна було повірити Насті, в якої було 10 дописів, і Редфокс, в якої теж було мало дописів, при чому значна частина - флуд. Вона не шукала мафів, а просто вам сказала - я дівчинка. І всі дружньо повірили. Для мене це залишиться таємницею мистецтва довіри.

До нових зустрічей!

П.С. Косте, Ти був - супер! Дякую за чудову гру!! Добре, що замінив Рибку - в нас появились хоч якісь шанси.

• Подобається Подобається x 2
  13. Кохана

Кохана LuBimaya

Не знаю чому, але мене климануло спровокувати Віку... Із за того, що не було фоксі... Якби я її не розколола, ми повішали б настю... і можливо програли би...
    Більше за все хотілося грохнути Персі, коли вона чіплялася до мене "Любімая, шо ти воду каламутиш", "Любімая, до кого ти ходила???" і т.д...;)
    Смішніше було те, що я на стільки нірванці повірила, що лікувала її в другу ніч! На неї бідолашну так наїхали всі... мені її так шкода стало...
    Хоча, якби її не лікувала би, то і не знала кого би вибрати...

Мартіні, як ти викупив нірванку і сашку?

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я так і думала, що Мартіні з Хантером, якщо читають тему, то б'ються головою об стінку, бо точно мене розкусили! Якби хтось з вас лишився живим на той момент, то б переконав Персі і інших! Хоча може і нє. Мартіні б сказав їй - Ти тюлень, вона б образилась і Мартіні б повішала :haha:

---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:55 ----------

Дякую!! :preved: Та Ти і до кінця в мені сумнівалась.. Дуже приємно :) Хоча вкінці, коли сказала, що ніби себе будеш лікувати (якось так натякнула), то було ясно, що когось іншого. Але то вже не мало значення.
    До речі, хотіла на кінець Персі грохнути, була впевнена, що якщо Любімая себе не лікуватиме, то когось з рольовиків - тобто Персі - відкрита мішень. Але вирішила особисті емоції не переносити на гру. Персі хоч і зіграла все таки більш-менш успішно, та манера спілкування мене дістала дуже, дещо навіть образило. Вважаю, що звинувачення в особистих справах в гру не треба мішати. От чому Настю не звинувачувала в тому, що вона мало грала і її майже не було, а як була, то писала брєд? Знаю, що Ти це робила, щоб мене дістати і в результаті спалити. Але викликала в мене тільки емоцій, завдяки яким потім сама ж і постраждала, що повірила моїм емоціям, а не грі.

15. Кохана

Кохана LuBimaya

Та де... якби не Персі, ми би погоріли... Про спирт вгадала, тільки то було шампанське, я ж казала, що кума заходила! А так як я зараз годую лялю, то випила дуже мало, а мені і того вистачило щоб "окосєть"...

Хочете щось страшне скажу??? Я ледве не провтикала вчорашні НД і взагалі всьо на свєтє... Коли глянула на годинник, аніч закінчується! в останні хвилини НД відправила, і то одним оком пробіглась по дописах, щоб знати кого лікувати...
    Нірванка, ти не стріляла в Іспанку????? Я даремно шампанське не допила?

---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:06 ----------

:haha::haha::haha:

Да, я щось розійшлася в цій партії... Персі - танк, Вєліколєпний (їть) - Вєлік... Як прилипне, то прилипне... :mocking::crazy::wacko:

---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:11 ----------

Дійсно, а чому ви не капіталювали??? Чи "рускіє нє здаюця???" :moskali:

---------- Додано в 01:16 ---------- Попередній допис був написаний в 01:12 ----------

Мартіні, ти вибач! Тебе із-за мене повішали. Просто ти так швидко проголосував проти Нірванки, і одразу після Персі, мене то насторожило і я тебе проголосувала, ти мене і хантер тудиж... а нірванка кричить - любімая мирна!! я думаю, що вона ком... ну і корочє, ж*па в кінці кінців....

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ми з мафами довго вагались і не знали ж точно кого лікувати будеш. Думали, що саму себе, бо нащо ж було Іспанку лікувати, якщо мафи знали, що вона відкрилась, а лікар її прикриє. Ризикувати пострілом мафам було пізно. Якби то був початок гри, можна було б ризикнути.. До речі, про шампанське. Вроді Сашка тоді ще сказав, чи Віка - "хто не ризикує..." :haha:
    Тож.. ой, ми 4 рази висилали НД :))) Спочатку була Редфокс, потім Персі, потім Іспанка, а о 20:59 вислала останнє ПП з НД - Редфокс :) Виявилось, що і так все марне, бо мій постріл був приречений. А я була впевнена, що Редфокс не могла мене блокувати, бо вона ж мала думати, що мене повішають! Тому так тішилась, що мене Персі витягла. Бо якби мене повісили, то могли б запідозрити Віку і її вночі блокувати.

17. Кохана

Кохана LuBimaya

короцче, ви ризикували, а я в той час пила шампанське!!! :haha::haha::haha:

До речі, а Вєлік вам хоч допомогав?

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Завжди стараюсь боротись до кінця. А може когось з вас раптово б переклинило і мене б перестали підозрювати чи Віку б не повішали? Ще в мене були плани по витягненню Віки з підозрюваних, але в неї не було можливості бути на форумі, тому вона не мала як відмазатись. В мене було купу аргументів, які вона могла навести в свій захист. Потім би вона тикнула на мене і мене б вдень повісили. Тоді б постріл Іспанки пішов даремно, а дівчинка блокувала б когось іншого, бо Віці б довіряли може.. То все фантастика, але боротись варто було. Любімая ж сумнівалась :) Вона навіть Персі підозрювала :))
    Тоді вже було ясно, що Ти - рольовик. Але якби я свій вирішальний голос віддала б за Тебе, то до мене б вночі гості прийшли, а на другий день би повісили. А так в мене був шанс цим ходом хоч якусь довіру знайти в людей. А Ви ну так вже тупо почали докулупуватись до того що я думала і чому так ходила, ніби я одна Мартіні вішала! Та ж Редфокс проти нього голосувала, але так як вона відмовчувалась, то Ви на неї навіть увагу не звернули.
    Всьо, точно треба мовчати. Нема чого вимахуватись і мафів шукати будучи мафом :haha:

• Подобається Подобається x 3
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага, крутив педалі :haha: :haha: :haha:
    Якщо серйозно, то він попереджував, що палимось, голосуючи проти Мартіні всі гуртом. Але нас було тільки 3 всіх, тому це ж не мало б бути помітно. Та і в результаті якось народ не особливо звертав увагу на то хто як голосував. А ще я не послухала його, коли казав, щоб я не висовувалась :shy: Ну не вмію я так. Тим більше, якби я морозилась, то б мене ще швидше б спалили. Та і взагалі багато чого мудрого казав, поки був живий. Треба було більш прислухатись до нього. Вибачай, Вєлік :sad:
    До речі, прибити Овода - це була вроді пропозиція Вєліка. Так що мої руки нічого не крали чисті :)

П.С. До речі, Вєлік вроді казав, що йому не подобається "Вєлік". Цікаво - він це читає як "вЄлік" чи "вєлІк"? Бо може читати як "вєлІк" - тоді напевно буде подобатись ;)

20. Кохана

Кохана LuBimaya

Вже пізно....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)