Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Прощавай, Іспанка :cry:

2. Кохана

Кохана LuBimaya

Во, я так і казала - рікошет!

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

Кост, певно, в шоці з нас! З мене то точно... :haha:

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Народ, альо!! Я від вас в шоці о_О Прийшла собі тихо спокійно Редфокс, розказала баєчки про НД і всу тупо повелись?! Якби я не знала, що мафів лишилось тільки двоє, то подумала б, що ви всі тут мафи і тільки підтакуєте одна одній!

І Насті всі дружньо повірили, та вона ж Віку прикриває не соромлячись!

Якщо Віка маф, то разом з Настьою.
    А на ці слова:
    скажу, що в мене дійсно так є. Я працюю до 2-3 ночі, відповідно встаю пізніше. Магазини, кухня, робота. Я фізично не можу бути цілий день на форумі. Тому Ці Твої слова в мене викликають до себе дуже неприємні відчуття. Не як до гравця, а як до людини. Бо я впевнена, що Ти мирна, бо мене б не витягувала замість Сашки (хоча може захотілось в театр пограти?).
    І коли є це я обдумувала пів дня вішати Сашку? о_О Покажи дописи, якщо це правда. І чому саме я мала вішати Сашку тоді, коли жодного голосу проти нього не було? Всі кричали про нього, а голосували за мене. При чому я ж могла рятуватись, голосуючи за нього і зразу Тобі підтакуючи. Але я ж цього не робила!

Щодо Редфокс. Думаю, що все таки вона не дівчинка, а дівчинка Віка. Але чому тоді Віка прикинулась лікарем? Їй і так не було що втрачати. Хіба що Віка була в шоці від того, що Любімая прикинулась дівчинкою, а вона ж сама була дівчинка. Так як ми вже знали, що Любімая - точно мирна, то Віка не розуміла чому мирна блефує. І від того всього розгубилась. Тому Віка, якщо Ти - дівчинка, то скажи до кого ходила.
    Тепер чому Редфокс - не дівчинка. Вона каже, що ходила до мене вночі. Як дівчинка, яка голосує на денному голосуванні проти мене - головного підозрюваного, якого і так повішають, може ходити вночі до мене? о_О Це ж марна трата голосу! Чому вона не блокувала Сашку, якого теж підозрювали? Вам це не знається дивним і нелогічним?

Тепер лишається питання таке. Якщо Віка дійсно дівчинка, то до кого ходила цієї ночі?

Бачу, що мене Іспанка приб'є вночі. Тобто якщо Віка - мирна і її вішають, вночі мафи стріляють ще в когось + ком в мене = завтра лишається Настя і Редфокс (мафи) і двоє мирних. Любімій треба спробувати вгадати в кого стрілятимуть мафи, тоді мирних лишиться більше і будете мати гарантований шанс повісити мафа. Якщо все таки мафи не попадуть вночі в лікованого, то завтра зразу ж після ночі мирні, які залишаться, мусите проголосувати за когось одного з мафів, щоб ваші голоси були першими!! Домовтесь раніше, а потім, коли побачите результат ночі і будете точно знати, що я не брешу, то зробіть так!!! Інакше в гіршому випадку, якщо лишиться два на два, то на наступну ніч, якщо кома не буде, мафи приберуть останнього мирного і все.

4. Персі

Іра, якщо я тебе образила щодо твоєї зайнятості, щиро перепрошую. Просто посилання на справи в реалі виглядало мені як маніпуляції, якщо ти мафія. Якщо дійсно так - ще раз перепрошую.
    Але все решта, що ти написала, не в'яжеться до купи аж ніяк. Уявити собі таке, щоб Віка - дівчинка промовчала, коли хтось інший відкривається дівчинкою... ну то навіть не смішно. ) А як згадати, що вона відкрилась лікарем, то взагалі )))
    А те, що ти її покриваєш і намагаєшся якось витягти, тільки доводить, що ми не помилились у виборі пари мафів, і Настінка таки мирна )

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Нірванко, Віка не мирна! І те знаєш! Вона повелася на мою провокацію, спаливши тим себе, якби вона була БД, то не казалаби на наступний день, що вона лікар, а одразу би сказала, що дівчинка вона і розказала про свої НД, але вона цбого не зробила... Тому то ти і питала мене про мої НД, щоб перевірити, чи я дівчинка. Але не вийшло.

Карочє, здавайтеся, вам все одно кирдик!

6. Персі

Любімая розбушувалась )

7. redfox

redfox Well-Known Member

итак, к кому идти ночью?

8. Персі

До Настінки йди, більше все одно нема до кого.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене дійсно багато справ в реалі. Зараз ще й чоловік їздить щодня на роботу до столиці - треба його туди відправити, а ввечері, щоб було все наготовлено, коли приїде, бо в нього вже нема часу мені з цим допомагати. Ще й сама працюю по 4-8 год вдень, тому мені образливо таке читати. Я ніколи про справи в реалі не брешу, тим більше в рамах мафії. Вважаю це по людськи поганими діями (зараз мене прив'яжуть до Сашки, який сказав так само? :) )
    Мені це теж в голову не вкладається. Я б на її місці сказала, та навіть почала би кричати, що я - дівчинка!! Тому мені цікаво, якщо вона - дівчинка, то нехай напише до кого по ночах ходила. Особливо цієї ночі - вона ж вийшло, що мафа заблокувала, так? Здається Любімая казала, що не відсилала НД взагалі.
    Я її не покриваю і навіть голос не міняю. Просто я не вірю Редфокс і все. Чому показувала всім, що вона дівчинка, коли це не було необхідне? Її ж не вішали. Чому ніби то відкривалась і палилась? Чому б йшла вночі до того, кого мали вдень повісити? По моєму, саме цим вона і спалилась. Тим більше, що Любімая каже, що вона не робила НД, значить все таки тут дівчинка мусила заблокувати мафа. А я ж точно знаю, що я мирна - значить її хід до мене не міг вплинути на результат ночі. І якщо вона - маф і ходила до мене, то теж неправда, бо я б тоді була мертва зараз.

Хіба що ще варіант "мафи не зробили НД".. Але це дуууже малоймовірно.

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Мафи не можуть в мафів стріляти :)))
    Вона зараз питає в кого стріляти!! Ну що ви такі довірливі, їй-Богу!!

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Так, я зараз біжу на масаж з малою, буду десь через годинки півтори.. не сумуйте тут...

хоча хіба тут посумуєш...

---------- Додано в 16:41 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ----------

а вона і не каже

11. Персі

Нірванка, та харош тобі :))) Здавайтесь з Вікою! Як там Мартіні казав "гражданє бандіти, ви акружени!" :))) Ти суперово зіграла, чесно, навіть якщо мене на якийсь час змогла переконати, хоч я від самого початку нічого мирного в тобі не бачила. )) Вам просто не пощастило, що ви простих мирних повбивали, а рольовики всі в грі полишались. )

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

Я теж пішла, вечерю готувати, періодично буду заглядати )

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

От власне! Вона не каже - "кого блокувати", а каже " до кого йти"! Мафи вночі теж ходять до мирних і в них стріляють.
    Це не так! Бачу, що я не була достаньо переконливою і як завжди не тримала язик за зубами, тому до мене постійно чіплялись і в результаті приписали до мафів. Значить я погано зіграла. Але не все ще втрачено! Просто не ігноруйте мене і далі, а послухайте! Якщо вішається Віка і вона - мирна, а після вночі побачите, що і я була мирна, то проголосуйте швиденько за когось - Настю чи Редфокс! Зараз мені не віриш, але ж можеш припустити, що я можу казати правду! Не можна їм так свято вірити, ну не можна!

Редфокс, чому не відповіш на моє питання - чому Ти ніби то мала б мене блокувати, якщо мене мали вдень повісити?!

13. redfox

redfox Well-Known Member

я не поняла, но, наверное вопрос был почему если тебя должны были повесить, я пошла к тебе?

ответ - тебя же не повесели

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А звідки Ти знала, що мене не повісять?

15. Персі

Добре :)))
    Але якби ти була мирна, ти б казала, що мафи - Віка і Редфокс / Настінка, а не Редфокс і Настінка. Вважати Віку мирною в цій грі може тільки мафія. ))

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якби Настінька була дівчинкою, то вона б відкрилася дівчинкою. А вона відкрилась простою мирною - тому я їй не довіряю.

17. Персі

Ну шо, несіть самбуку, бум святкувати :)

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Персі, це ти кому зараз кажеш? Бо, якщо ти - маф, з тебе самбука сто пудово!
    Коли там приїдуть інші дівчата - не знаю, а ми з Іспанкою завжди поруч!!!

19. Персі

Та зараз, якщо я маф, ми з колєгами - мафами розіп'єм :)))
    Жарт. :)
    Ну от якраз на трьох саабразім )

20. Кохана

Кохана LuBimaya

Кост, давай вже вердикт!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)