Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Настінка, голосуй Віку і закінчуй день.

Лишаться Іспанка і Нірванка, щоб закінчили.

---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:13 ----------

Так, шось я Настінку не зрозуміла :)))
    Не проголосувала, пішла, шо за справи ))))

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Фоксі,я подарую тобі свою авку оленя.Краще зараз вішати Віку,а я Нірванку пристерлю вночі.

Угу,і я теж..Любімая,авку оленя будеш носити до березня,я ті устрою:ireful1:

Слухай,Персику,я така зла,жи готова не перевіряти,а мочити нафіг...

Афігєть які розклади...
    Тутечки я,читаю вас і тихенько сивію..

Во - во..Мені то теж не подобається...

3. Персі

Мочи Нірванку! :)))
    Не суттєво. Якщо раптом в парі з Вікою Настінка, а не Нірванка, Фоксі її заблокує, а ми повішаєм. У нас кількісна перевага. )
    Але Віка з Настінкою не складаються в пару.

4. Іспанка

За закінчення дня
    Я вам так скажу.Реально є два розклади:
    1.Дівчинка(Фоксі) була у Нірванки,яка є босом,заблочила дію - Нірванці постріл не вдався,відповідно вона мафія і я її вночі того..
    2.Нірванка не мафія,Фоксі заблочила мирну,а мафія (тобто пара Віка - Настінка) попали на ліковану Любімою мене.
    Такшо треба найперше глянути на реакцію Нірванки - попробує кимось вскритися,буде виправдовуватись чи щось інше робити.Настінка мені полюбе підозріла,бо якщо вона мирна - то вона величезний особливо гіллясторогий олень,чому не проголосувала проти Віки і за закінчення дня?Не хоче подругу бойову топити?
    Хз,колеги,хз...

---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

Чому?Настінка могла б бути босом,знову ж таки я про це раніше говорила - дії за неї могли відсилати інші мафи - Сашка,Вєлік,Віка

5. Персі

Бо вони вчора зранку поцапались з Вікою, :))) і виглядає більш - менш природньо, на спектакль не дуже тягне. Плюс Віка вчора після ночі перша запропонувала на підвіс Настінку

6. Іспанка

Доволі логічно.

7. Кохана

Кохана LuBimaya

Блін, якого ёжика Настя не проголосувала і пішла? ну що за тупість!!!!!

---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

Люди, я надіюсь ви на мене не гніваєтесь? Розумієте, навіщо я це все замутила?
    Ну не сподобалась мені Віка і все. А ми би зараз повішали Настю (хоча вартувало би), і знову лишилося би двоє мафів.
    Якби Віка не спалилася лікарем і настоювала, що вона мирна, я би просто вибачилася перед нею і все. А вона повелася.

8. Персі

Головне, щоб ти розуміла, що, якби ти не була перевіреною комом мирною, то була б дуже близька до підвісу :)))

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

А так, то на краще вийшло. Сумнівів на рахунок Віки тепер не може бути

9. Кохана

Кохана LuBimaya

як би Іспанка мене не піривірила, я би то не робила... я чекала, коли вона скаже кого перевіряла

10. Іспанка

Так, людоньки,я жену на зустріч з Миколайком;),який має подарунки для батьків передати:))),а потім на пари.Буду не раніше 20.00,тому НД надсилаю Косту вже.Так як домовлялись - я мочу Нірванку,фоксі блокує Настінку?

11. Персі

Так, до Нірванки ж Фоксі не може піти. Тому краще перестрахуватись.
    Мочи Нірванку )))

---------- Додано в 13:30 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

Фоксі, не забудь НД на Настінку вислати )

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ----------

ПС. Кост, якщо ком стріляє в мафа, а маф - в кома, тоді що?

12. Кохана

Кохана LuBimaya

Думаю, що рікошет? Вони обидва мають загинути?

13. Іспанка

Обидвом білі тапки вдягають..

14. Кохана

Кохана LuBimaya

О, а до мене щойно Миколайчик завітав від батьків! Мої передачку передали. Таку союі смачну торбинку і вмістовний конвертик!:good:

15. Іспанка

Лідусь,а він ще до мене не бажає зайти?:))) з таким же конвертиком?:)))всьо,погнала,бо ніц не встигну..

16. Кохана

Кохана LuBimaya

Знаєте, в мене вже така параноя з тією мафією.. Щойно промайнула думка, що маф Персі... ги... і "Дзинь!" "роги в студію"
    Певно, насупну партію проведу все таки я... бо вже не можу так паритись...

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ----------

Якби мої батьки були олігархами то да, а так і самій мало! ги...

17. Персі

В принципі, ходи обраховуються в послідовності: дівчинка, лікар, ком, мафія. Тому Іспанка мала би вижити, по ідеї
    Та йдіть ви )

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Якщо Кост це врахуэ, то так.. Спочатку повинні ходи рольовиків враховуватись... хз

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

Персі, ти ще та штучка! кажу ж, що параноя...

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:53 ----------

Народ, а ви в курсі, що ми - каки... ми навіть тему гри не підтримали... там тільки редфокс намагалась щось писати... Кост, вибачай нас!!! Але я думаю, що Миколай таки роздасть подарунки!;)

Персі, на трівіум йдеш?

19. Персі

Поки що не знаю, чи буде час

20. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Помирають обидвоє.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)