Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Народ, в мене план хороший. :))) Давайте виконувати. Голосуєм Віку, Іспанка нехай перевірить когось з пари Нірванка - Настінка, Фоксі йде до Настінки, Любімая когось лікує, себе або Фоксі, хай сама вирішує. І все.

2. Кохана

Кохана LuBimaya

nastinka -
    redfox -
    nirvanka -віка
    victorys - nastinka/ за закінчення дня
    Іспанка - віка
    Персі - віка
    LuBimaya - віка

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

ми віку ще вчора проголосували, ти забула?

шкода що мафи не хочуть здатися, моглиби і зараз закінчити!

3. redfox

redfox Well-Known Member

так то что испанка ком - она еще раньше намекала еще вчера!
    такчто это совсем не очевидно!)
    ну и сообщение я могла послать раньше!)

4. Кохана

Кохана LuBimaya

Може, Іспанці краще Нірванку пристрелити? Тоді ніч все і закінчить... а то да завтрашього вечора будемо сидіти. Нірванка, готова пожертвувати собою, во благо мирних?

5. Персі

Редфок, не ускладнюй. :))) Треба вірити своїй інтуїції, все - таки. В моєму списку довіри в перший день були всі мири, 100 %, крім Вєліколєпного.
    Хантер, Мартіні, Фоксі, Іспанка.
    Та ком вона, в нас інших комісарів немає, хто тоді інший ком, по - твоєму? Нє, Іспанка ком. На неї Сашка намагався наїхати ще в перший день по голосуванню, я зразу казала, що Іспанка - Сашка разом бути не можуть.
    До речі, а друга мафія таки Нірванка, а не Настінка. Правильно я її давила, вона мене на жалість взяла. :))) Я почитала про "не їла", про чоловіка, роботу і повірила. (( Хитра мафія Нірванка. Ну нічого, будем знати. Якби вона була мирна, вона б не обдумувала півдня мою пропозицію Сашку вішати.
    Віка не може бути в парі з Настінкою. Плюс Нірванка постійно намагалась перевести стрілки на Редфокс.
    Віка - Нірванка - мафки.

6. nastinka

nastinka відсутня

я ще вчора голосувала проти віки!
    ви певні шо вона маф?
    я думала так, але на мене так наїхали трактором, що я боюсі шось писать!
    :)))

7. Персі

Впевнені. :)
    Нірванка - друга.

8. nastinka

nastinka відсутня

нє. то не я)
    розумієте. я голосую ранком. а ви потім маєте купу ще часу. тому я точно не мафія.

9. Кохана

Кохана LuBimaya

ти до чого тут це сказала зараз? тоді маф ти і нірванка!

10. Персі

Кароч, Нірванка з Вікою мафки. Одну вішаєм, одну вночі стріляєм, та й все.
    Редфокс, давай вже Віку вішати, якщо почали. А Нірванку Іспанка вночі пристрелить, а ти на всяк випадок вночі все - одно йди до Настінки, щоб перестрахуватись. Та й все.
    Хоча я майже впевнена, що таки Нірванка, а не Настінка.

---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ----------

Любімая, якби мені ком не сказав, що ти мирна, я б тебе повішала, 100 %. :))) Як Віка може бути не мафією, якщо вона видавала себе за лікаря, можеш мені пояснити?

11. Кохана

Кохана LuBimaya

тоді ясно, чому вона мене випитувала після тебе, до кого я ходила два дні... вона мене перевіряла, бо якби я сказала, що до неї (що і було насправді), вони з вікою би зрозуміли, що я блефую. а так віка повелася і спалилася...

12. redfox

redfox Well-Known Member

хорошо ВИКА

вот я поржу если маф - перси)))

за окончание

13. Персі

В тому є сенс

14. Кохана

Кохана LuBimaya

настя, голосуй Віку і закінчуй день!

Персі, я це насті сказала, бо вона ствердила, що Віка - не маф. а хто тоді? вона сама?

15. Персі

Я не можу бути мафією ніяк. :)
    За закінчення

Настінка, голосуй Віку і закінчуй день

16. Кохана

Кохана LuBimaya

ага, всім роги на тиждень! мені в першу чергу!

---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

ги-ги...

А де Нірвнка, цікаво?

17. Персі

Де? Ти її неправильно зрозуміла, вона казала, що вона ще вчора підозрювала Віку, але на неї сильно наїхали )))
    До речі, якщо Настінка мирна (думаю, так і є) гарну чуйку має в тій грі. ))) Вєліколєпний, Віка

18. Кохана

Кохана LuBimaya

за закінчення дня
    блін, ще іспанки і нірванки бракує!

19. Персі

Спокійно, роги нікому не знадобляться )

20. Кохана

Кохана LuBimaya

а блін, тепер зрозуміла. Просто вона написала "ви впевнені, що віка маф?" мене то і насторожило...

а нірванка вдало зашифрувалась!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)