Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Любімая, не ускладнюй ситуацію! Ти лікар? Якщо зараз скажеш, що проста мирна, я сама повішаюсь! Якщо ти лікар, то Віка точно мафія, бо вона сказала, що лікар - вона

2. Кохана

Кохана LuBimaya

нічого я не даю! "хороший понт, дороже дєнєг".. але ж вона і не пручається. ось і здалася вже фактично... але я чомусь нірванці вірю...

3. Персі

Фоксі, зачекай, ще треба розібратись. Вистріл міг не вдатися і через те, якщо мафія попала на полікованого лікарем. Але ж від Любімої неможливо шось добитись!
    Дівчата, ну та давайте нормально розберемось і все

4. Кохана

Кохана LuBimaya

та я, і лікувала Іспанку! я скористалася відсутністю фоксі і взяла її на понт, а вона повелася!

5. Персі

Любімая, не нервуй. Ти лікар і лікувала Іспанку? Так чи ні?

6. Кохана

Кохана LuBimaya

мафи, здавайтесь і все! днем раніше, днем пізніше - ви все одно програли....

7. Персі

Ну так би і зразу.
    Тоді Віка - точно мафія, бо вона відкрилась лікарем, значить бреше.
    Фоксі, голосуй проти Віки і шли ведучому НД на Настінку (на Нірванку все одно не зможеш).

8. Кохана

Кохана LuBimaya

та я взагаліто думала, що фоксі все зрозуміє, маючи досвід слідчого, і не почне панікувати... почекали би нірванку, иам і розібрались би...

9. Персі

Фоксі, Любімая мирна, бо її перевірив комісар

---------- Додано в 10:14 ---------- Попередній допис був написаний в 10:13 ----------

Я пропоную виносити Віку і закінчувати день раніше

10. Кохана

Кохана LuBimaya

насті немає - день не закінчать

11. Персі

Якщо мафія Нірванка, а не Настінка, то я олень з особливо великими рогами

12. Кохана

Кохана LuBimaya

ось і я про що! Віка попала в лікованого! Дарма вчора фоксі до нірванки ходила... зараз би все було ясно

13. Персі

Кароч, план такий. Виносим Віку.
    Редфокс, вночі йди до Настінки. Якщо вистріл не відбудеться, то Іспанка перевірить когось з двох Настінка - Нірванка і все. Якщо мафія таки Нірванка, то Іспанці капєц вночі, але ми й будем точно знати останню мафку

14. Кохана

Кохана LuBimaya

О, Кост вже є! Кост, тобі Віка не лишила часом посмертної записки?

15. Персі

Після цієї ночі в будь - якому випадку стане все ясно.
    Мафи, у вас нема шансів перемогти по - любе. Здавайтесь. :)

16. Кохана

Кохана LuBimaya

Та Віка і так вже висить, Кост ще шапку не поміняв...

17. redfox

redfox Well-Known Member

ладно, предположим что именно так все и было, только вопрос - заче мафии срелять в кома, у которого доктор????

18. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Будь ласка,дай поточне голосування,в мене чогось комп глюкає.Не можу нормально по форуму пересуватися :)))

19. Персі

Ну вони ж не знали, хто лікар. Могли подумати, що лікар - ти (тебе не було на сайті), а значить, не зможеш Іспанку полікувати.
    Фоксі, Віка в будь - якому випадку мафія. Іспанка - комісар, перевірила Любімую, Любімая - лікар. А Віка видавала себе за лікаря, значить вона мафія 100 %. Тому сьогодні голосуєм Віку, а після ночі будем точно знати, Нірванка чи Настінка. Ти йди до Настінки вночі (до Нірванки знову не зможеш, бо двічі підряд до одного й того самого не можна). Якщо вистріл не відбудеться - значить, мафія Настінка. Якщо відбудеться - значить Нірванка. Завтра повішаєм останнього мафа.

20. Кохана

Кохана LuBimaya

вони ж точно не занли, хто лікар, а мне не було коли Іспанка викрилась. Тому моги і стрельнути її. Мафи завжди стріляють того, хто відомий. Тим більше, що ком.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)