Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nastinka

nastinka відсутня

чесно я не лікар) я безролева кобіта цього разу) сорі. що я собі тут цього разу жгу, я 24 буду мати постійний інет дома. і буду з вами дуже часто бо у мене канікули, а в гори я поїду в перших числах, вибачте, що так все вийшло)
    я так і не розумію хто тут маф)
    :wacko:

---------- Додано в 06:19 ---------- Попередній допис був написаний в 06:11 ----------

з кожним буває.
    а критики у всіх як у богів олімпу.
    а шо я?) мирні хочуть програти?)
    мені сподобалось грати колись маньком) а коли мирна, то так смішно, що всі хвинувачують мене) шо капці. я дійсно не маф.
    даю чиколяду тому хто повірив, при доїзді до львова) чесно!)))
    то не підкуп, то бонус)

2. Кохана

Кохана LuBimaya

що, на роздачу пиріжків прийшла одна Любімая?

---------- Додано в 08:34 ---------- Попередній допис був написаний в 08:33 ----------

Ладно, йду ще трохи посплю....

---------- Додано в 08:39 ---------- Попередній допис був написаний в 08:34 ----------

До речі, Настінка могла і проголосувати хоча би для галочки... Але нашо, якщо все і так ясно, що сьогодні то все і закінчиться! :hang1:

3. victorys

victorys позитивчик :)

і вони також знали, або припускали, що тебе полікує лікар! то навіщо ім було тратити хід на постріл в тебе, якщо шанси були мізерні.

4. Кохана

Кохана LuBimaya

і що? блок дівчинки не лікує від смерті... пора би то знати...

5. victorys

Іспанка ком, вона вскрилась, мафи це знали, і припустили, що її буде лікувати лікар, тож не стріляли в неї. Лікар лікував третьої ночі сам себе, мафи замість іспанки попали в лікаря, тож пострілу не було. Це мої варіанти нічних подій.
    Не робіть помилки вішаючи мене.

6. Кохана

Кохана LuBimaya

Віка, тоді скажи хто ти????

---------- Додано в 09:02 ---------- Попередній допис був написаний в 08:52 ----------

Быдолашні мафи цього разу... Вєліка вбили, Настінка "відсуня", Рибка-бо провтикалась десь, один Сашка віддувався... ось чому і заміну організували...

---------- Додано в 09:03 ---------- Попередній допис був написаний в 09:02 ----------

Щось Віка не поспішає відповідати мені. Не має з ким порадитись?

7. victorys

ну а як ти думаєш? лікар звичайно, мене зараз більше цікавить хто насправді ти?

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

:haha::haha: Я в ступорі
    Якщо ще зараз Редфокс скаже, що вона проста мирна... ))))
    Віка, а ти хто? :)
    Любімая, твоя реакція на запитання, до кого ти ходила, ем... трохи не того...
    Якби Іспанка не сказала, що ти мирна - я би вирішила, що ти маф ))

---------- Додано в 09:05 ---------- Попередній допис був написаний в 09:04 ----------

І кого лікувала?

9. Кохана

Кохана LuBimaya

лікар??? Та що ти? Я - маф тоді, якщо ти лікар...

10. victorys

Я тобі що зі швидкістю сонця повинна відповідати???? Любімая ти мене нервуєш.

---------- Додано в 08:07 ---------- Попередній допис був написаний в 08:06 ----------

оно і видно

11. Кохана

Кохана LuBimaya

а взагалі, то що ж тут думати, коли і так все ясно!
    Короче, КАПІТУЛЮЙТЕ! У вас немає шансів! Давайте цей цирк не будемо розтягувати до вечора!

Та Персі, блін, пропустила я свої НД, бо боялася на кома попасти! До Віки ходила, бо крім неї ні до кого було!

12. Персі

Любімая не може бути мафом, її ком перевірив. Чи ти хоч сказати, що Іспанка з Любімою на пару? Іспанці я вірю. Крім того, якщо вона не ком, то де ком?

---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ----------

Ну так би і сказала зразу )

13. Кохана

Кохана LuBimaya

Чого це? Нє ожидала?

---------- Додано в 09:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ----------

Може Віка ком?:crazy:

14. Персі

Шо робити з Настінкою? Вона каже, що вона безрольовик. Але я безрольовик плюс Нірванка, а більше нема. Знач, Настінка мафія

---------- Додано в 09:11 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

Два в одном, ком плюс лікар )))

15. victorys

Любімая шо то за цирки? ти ти дівчинка, то ти лікар, то походила, то пропустила. Ну шо ти голову пудриш?

16. Персі

Бачу Редфокс на сайті. )
    Редфокс, яка в тебе роль? Ми тут вже всі повідкривалися. )
    І чому вчора не відписалась, коли ми голоси з Нірванки на Сашку міняли?

17. Кохана

Кохана LuBimaya

Хіба я таке казала??? Покажи, де я таке писала "я - ком!", або "я-лікар".... то ти написала, мафко нещасна, що ти лікар, хоча ним і не являєшся!
    Була би ти лікарем, то лікувала би Іспанку, а я заблочивши тебе, анулювала твої дії! І Іспанка би померла. Тільки не кажи, що лікувала когось іншого! Мафи знають, що треба бити відомого кома, ніж вишукувати не знаючи хто є хто, бо ком опасніше для них. А ти тоді була не в підозрі, бо вішала Сашку, отже не могла і уявити, що я піду до тебе! То ж... Ваша пєсєнка спєта...

---------- Додано в 09:17 ---------- Попередній допис був написаний в 09:16 ----------

Раджу редфокс уважно все почитати спочатку і подумати!

18. Персі

Шо тут думати. Повішаєм Віку, залишиться 1 маф. Лікар нехай лікує Іспанку, дівчинка йде до Настінки (чого вона сказала, що вона проста мирна?), Іспанка перевірить когось з Настінка - Редфокс, неважливо, кого, хтось з них мир, хтось маф

19. victorys

ну то вішайте.
    за закінчення дня

20. Кохана

Кохана LuBimaya

Ага, і розтягнеться то все ще на один день.. треба одну вішати, іншу в ночі стріляти!

---------- Додано в 09:24 ---------- Попередній допис був написаний в 09:23 ----------

ага, якщо би ще й твоя спільниця таке написала, а вона і проголосувати нє удосужилась!
    Блін, краще би мені мафа дали.. так хотілось за мафів пограти, чесно! вже устала голову ломати кожну гру...

---------- Додано в 09:25 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ----------

Персі, ти знаєш, в мене була думка, що мафка серед тебе і Нірванки, але то вже занадто! Якщо так, то я Олень! І роги мені на цілий місяць!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)