Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ну то як? голосуєм товариші?
    Віка

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Там у Віки з Настінкою зранку якась суперечка вийшла і вони голоснули одна одну. ) Тре перечитати на рахунок натуральності ) чи вона щирою виглядає, чи розіграли собі.
    Ну не складається, слухайте. Віка була на сайті, тому вона логічно, мала би лікувати Іспанку. Але до неї пішла дівчинка, тож лікування би не вдалося і Іспанка померла б.
    Отже, ймовірність того, що Віка лікар маленька. Але в той же час вона і не ком, і не дівчинка, і не проста мирна. Виходить, таки мафія.
    Ну так, є ще там якийсь шанс, що мафи тупо не прислали НД... але коли таке було... малоймовірно

---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

Віка

Іспанка завтра хай перевіряє Редфокс, лікар її (Іспанку) полікує, раз сьогодні, швидше вього, не лікував, а Любімая ну до Редфокс, напевне...
    Кароч, завтра перечитаю Настінку і Редфокс, треба переглянути

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

Любімая, а до кого ти дві минулі ночі ходила? Цікаво )

3. Іспанка

Я теж в то мало вірю...Ну не могли мафи знати,що когось з них буде дівчинка блокувати і тупо не голосувати..Ну або мізерна ймовірність,що мафи - таки ті двоє ,що не були на сайті,тобто Редфокс і Настінка.
    От мене зараз дивує поведінка Віки - коли я минулого разу,будучи дівчинкою,клялася - божилася в своїй невинності і просила не тратити на неї хід,то в цій ситуації вона явно розгублена і не знає,що робити.імхо,банальна втеча під приводом сну,щоб щось придумати яко відмазку..

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ----------

Мдям..Якщо лікар мене таки лікував,то не вийде.Хз що то робити..Лікарю вскриватися аж ніяк ніззя...
    Полюбе під загрозою або я або Любіма(при умові якщо Любіма боса не вгадає).

4. Персі

Так можна і під гостем відсидітись, а НД в скайп - аську прислати.
    Ну не віриться, що не слали НД.

---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ----------

Лікар тебе міг лікувати, хіба якщо раніше прислав НД на тебе, ще до твого вскриття. Якщо Віка маф, виходить хтось з пари Редфокс - Настінка лікар, а їх не було на сайті, коли ти відкрилась. Швидше всього лікар себе полікував - третя ніч. Тому, думаю, завтра зможе тебе полікувати.
    Крім того, нам треба для дівчинки розібратись, Редфокс чи Настінка. Шанси непогані.

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Дуже цікаво?

6. Персі

Ну ясно, що цікаво... А є якийсь сенс в приховуванні тої інфи? )
    До мене може ходила? :)))

7. Іспанка

різниця в часі з Новою Зеландією +11 годин(тобто в них зараз 11 ранку має бути,так?).То Настінка цілком могла би бути в неті. З Москвою в нас різниця +1 година,тобто в них біля 1 ночі.Але в Редфокс нема нету вдома..хтось з них точно маф,але НД мав відсилати той,хто точно буде в неті і слідкуватиме за подіями.Лишаєцця Віка..

---------- Додано в 23:44 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ----------

Ясно,вловила політ твоєї думки...Стоп,в мене здається як в Хауса щойно було прозрєніє...

8. Персі

Але вона заходила на форум, коли ми перевішували з Нірванки на Сашку, але чомусь нічого не написала. Я ще її помітила, і просила переголосувати.

---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

Якщо Настінка лікар, для неї треба великими буквами написати, а то ж вона теми не читає ))))))))

Настінка, якщо ти лікар, лікуй цієї ночі Іспанку, будь - ласка :)

9. Кохана

Кохана LuBimaya

А ти як думаєш?
    1. Тільки вона з трьох нам не відомих була на сайті, коли вскрилася Іспанка!
    2. Вона не хотіла голосувати проти Сашки і виправдовувала його!
    3. Тому і замінили її, бо мафи б втратили одного автокілом.... Якби Рибка була простою мирною, вилетіла би і все. Рольовик - вже розуміємо, що ні, бо вскрилася би при такому розкладі... то ж тільки маф!
    4.

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:49 ----------

і як,сильно стукнуло?

10. Іспанка

Персіііііі..Не так,мені здається..
    Мене тіки що осінило(я звісно можу помилятися,але думаю.що я права),Думаю,що Настінка маф - а фоксі лікар.
    Пояснюю:
    1.допис №31,який мені здався беззмістовним,бо про хокей - там вона натякала певно,що вона лікар(я тіки що перечитала - в тому є сенс)
    2.думаю,що лікар або лікував себе,або кого іншого(лікаря в той час на сайті не було і він не знав,що я вскрилася).
    Настінка малоймовірно,що лікар,бо лікар так не тупив і таких дурних дописів би не писав - про Коста і про Хантера..

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ----------

То злорадство чи співчуття?:)))

11. Персі

Може й таке бути. Значить, Настінка з Вікою розігрували спектакль на двох.
    Але чо Віка так погнала вішати Настінку? Щоб зовсім себе оббілити, чи що?
    Мафи, ви задрали :))) Не морочте голову, виходьте і здавайтесь :))) Все одно знайдем, тільки часу більше забере )

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:57 ----------

Я спати, і так не висплюсь вже. )
    Добраніч всім )

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я прозріла о_О Зайшла, бо думала, що може хоч Редфокс явилась і щось цікаве написала, а тут таке о_О
    Перше, що подумала - Любімая блефує. Але нащо їй то будучи лікарем? Потім подумала, що вона - маф. Але тоді і Іспанка мусить бути маф. Але навіщо їм було б тоді зараз витягувати Настіньку і переключатись на Віку? Значить вони точно не мафи.

Тепер якщо так. Любімая - дівчинка, Віка - лікар. Любімая йде до Віки. То означає, що мафи не зробили хід. Якщо мафи Настінька і Редфокс, то це могло б бути реальністю, бо їх обох не було ввечері. Настінька знала, що її не буде, тому навіть якщо вона і бос, то НД мусіла відсилати Редфокс, бо ж після дня треба було дивитись кого повішали і відповідно міняти НД в разі потреби. Але то історія з полки "фантазія".

Значить, або Любімая не дівчинка, або Віка не лікар.
    Любімая не може бути мафом і простим мирним, то значить що вона рольовик. Лікар би не каламутив воду, бо після ночі нічого не знав. Значить вона - точно дівчинка. Значить вона каже правду, а отже Віка таки маф.

Тоді виходить, що Настінька не маф, бо Віка проти неї зараз голосувала, при чому друга. А могла б почекати чи переконати нас спочатку вішати Редфокс. Значить тоді другий маф - Редфокс. Це пояснює її тицяння в 31 пост, де вона собі зробила алібі дівчинки, а насправді нею не є. Це пояснює чому Редфокс досі жива, бо мафи ж могли цієї ночі стріляти в потенційну дівчинку, а не в кома, який вігорідно мав бути прикритим.

Все ніби логічно :) Отож, Віка.

Іспанко, а де Ти побачила, що Редфокс натякає на лікаря? Я думала, що на дівчинку. Цитую той її допис:

Вона написала "мне, как настоящей барышне," - тобто дівчинка. Але якщо Любімая дівчинка, то Редфокс блефувала.

13. Кохана

Кохана LuBimaya

Як би вона була лікарем, то відкрилася би зараз... я так думаю...

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Любімая, а чому не відповіла на питання про НД? Мені теж цікаво :) Напевно до мене в одну з ночей ходила? ;)

15. Кохана

Кохана LuBimaya

можливо, а можливо і ні...

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

Хм, а чому це цікавить саме тебе і Персі? Ось ніхто мене це не спитав, а ви обидві спитали... навіть прихильниця дівчинки Іспанка не поцікавилась....

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Як то? о_О Ти мене ще більше дивуєш. Якщо ні, то вона - дівчинка? А Ти тоді хто? о_О
    Блін, думаю, що Ти ніяка не дівчинка, а просто голову нам морочиш. Чому не пишеш про свої ходи? Яка ж зараз різниця до кого ходила? Це і так ні на що не вплине. Якщо Ти - лікар, то Віка може бути і не мафом, а ми її даремно повісимо.
    Прошу навести аргументи - чому голосуєш про неї?
    о_О Мені особисто просто цікаво. Навіть вже нецікаво знати до кого Ти ходила, якщо Ти дійсно дівчинка, а цікаво знати чому не хочеш відповідати на питання. Якби Іспанка не сказала, що Ти - мирна, то я б проти Тебе зараз голосувала, бо зараз пишеш якісь беззмістовні речі. Тут сиділа Персі, Іспанка, Ти і Віка. Персі спитала як Ти ходила. То значить, що їй цікаво. Потім що ще Іспанка і Віка мали спитати те саме? о_О Я перепитала, бо Ти не відповіла і мені це видалось дивним. Більше тут нікого нема. Я в прострації.

17. Іспанка

Ну або так..Я мала на увазі,що вона натякала,що вона рольовик..

а я думаю,що таки маф...Як для рольовика - затупа поведінка. Чомусь думаю,що фоксі таки рольовик..

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ----------

Нірванко,ми точно знаєм,що Любіма мирна,бо є перевірка кома. З іншого боку,дивною є реакція Віки - вона ж фактично зізналася в мафовості.Ну глянь на її реакцію.Вона явно не сподівалася,що на неї можуть подумати.

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Коли відкрилася Іспанка, на сайті була я, Персі, ти і Віка. Ти і Персі неодноразово кажите, що ви ПРОСТІ мирні, я рольовик, іспанка ком, типу фоксі і настя мафи... а хто ж тоді Віка по вашому? якщо лікар, то чому вона не почала бурхливо доказувати свою мирність, а вона це дуже добре вміє робити., коли я її звинуватила в мафстві? Значить, абоя конкретний олень, або мифи Ти і Персі! Тоді можете мене вішати просто зараз!

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так, це точно. Але чому вона НД не розказує? І якось так дивно до нас з Персі чіпляється? І чому коли я кажу, що Редфокс не може бути дівчинкою, бо ж Любімая - дівчинка, то каже, що може Редфокс не блефує?
    Може Віка вночі ходила до Любімої, але не думала, що вона - дівчинка. Може думала, що вона лікар і сама себе полікувала. Тому так і здивувалась. Але не розумію чому вона не відкривається. Може дійсно в шоці.

20. Кохана

Кохана LuBimaya

Хіба що від того, що її викрили....

---------- Додано в 01:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

Ладно, ранок вечора.. хм...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)