Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нам би здалося знати, де дівчинка була..Хоча тут знову ж таки може бути варіант,що мафія не стріляла - пропустила хід.А таке може бути,якщо Настінка - маф і не надіслала НД,а інший маф не прислав НД замість неї.В такому разі виходить,що Настінка і Рефокс мафи,бо їх обох не було в неті,щоб надіслати НД.
    Якось так))

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну тоді Настінка, швидше всього, маф, бо злила голос

3. Іспанка

Виходить ніби так...

4. Персі

У Коста написано, що Цієї ночі мафія знову вийшла на полювання.. )
    Тобто навряд чи пропустили хід )

5. Іспанка

Персі,я зараз хочу вгаратнутись об стінку,ібо я хотіла в Настінку стріляти...Мені так інтуїція підказувала..Блін,і чого я не зробила по - своєму...Лан,будем думати..Когось треба вішати сьогодні,а когось я буду мочити вночі чи як...

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Ну може то такий літературний зворот був:)))

6. Персі

До речі, в нас тут суто дівчачі розборки намалювались ))

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

За такі звороти по шиї, по шиї ))

7. victorys

victorys позитивчик :)

добре підмітила :)
    так кого будем вішати? першого? Якщо редфокс, ще щось там писала, хоч і малозмістовно, то настінка несла повний брєд за перепрошенням..

8. Персі

Так, все спочатку. :)))
    Іспанка - мирна
    Любімая - мирна
    Нірванка - мирна (або шось дуже хитре з Сашкою придумали :))) але не віриться)
    Персі - мирна

Лишаються:
    Віка (за неї те, що дала третій голос за Сашку, хіба алібі робила)
    Настінка - певно, маф
    Редфокс - ???

З Віки, Настінки і Редфокс дві мафки

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

Любімая, напевне, образилась, що ми її підозрювали )

9. victorys

Екгм...ну якщо я напишу такий самий списочок, тільки поміняю тебе і себе місцями, то теж вийде, що все ідеально сходиться, правда Персі?
    :)
    Так що не треба мене вносити у той чорний список, я тебе прошу.

10. Іспанка

В мене в голові така каша,що то просто капець..
    Ну в тому,що настінка - маф,в мене сумнівів майже немає,ібо нести таку ахінею ,яку несла вона.Це просто нереально..Редфокс - теж недалеко втекла..
    Віка - замінила Рибку.З того,що Кост замінив Рибку робимо висновок,що Рибка не була простим мирним,а рольовиком(якби була простою мирною - то б пішла по автокілу тихо - мирно і ніхто б про неї і не згадав).Хз,товариші.Схиляюся до того,щоб вішати когось із пари Настінка - Редфокс і дати мені когось другого перевірити чи пульнути вночі..

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ніяк не вгомонишся? :haha: Я вже навіть не злюсь. Насправді мені дуже приємно, що про мене можуть таке думати :shy:

Все таки думаю, що мафи - Редфокс і Настінька.
    Хоча Редфокс хоч якусь ще зачіпку за дівчинку давала, то Настінька взагалі писала що-небудь лиш би написати.
    І ще одне. Думаємо так. Якщо Персі точно проста мирна, то Редфокс тоді точно рольовик. Я глянула в її профіль, вона була востаннє о 16:52. Якраз в той час ми почали вішати Сашку. Вона ще раніше проголосувала проти мене. Якщо б вона була рольовиком, то б відіслала якесь НД раніше. Може це був би Сашка, бо він був серед головних підозрюваних. Навряд чи вона будучи рольовиком не заглядала б у тему мафії перед тим, як піти з форуму. Тому вона б мала бути в курсі, що голосування змінюється і може повішаємо Сашку. А отже їй треба було б змінити НД після голосування, щоб не втрачати хід. Але на форумі її не було. Значить вона не рольовик. Простих мирних у нас не залишилось, значить маф. І то напевно не бос, бо якби була босом, то мала б теж прийти вночі і зробити НД. Хоча по правилам НД може зробити інший маф. Тоді значить Настінька - бос. Але ж її теж не було. Вона востаннє була на форумі в 11:11. Хм.. Задачка..
    Впринципі, то теж не показник, бо вони могли шифруватись і заходити на форум незалогованими, а НД відправляти Косту через скайп чи аську.
    А виявляється, що вона може і врятувала жертву :)

12. victorys

і у мене каша.. от Персі ти там десь на початку гри кілька разів казала що Вєлік напевно мирний, поки його не замочив ком і він не виявився мафом...
    Доречі Іспанка молодець! Як ти так вгадала з Вєліком? :good:

13. Кохана

Кохана LuBimaya

Нє, любімая не образилась! Просто кума прийшла і трошки :drinks:
    зараз почитаю, що у вас тут було і напишу щось розумне... не розходьтесь тільки пліз

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

О, бачу моя погрємуха для нього прижилася! Вєлік, вибачай!

14. Персі

Віка, не ображайся. :))) Мене взагалі всі ненавидять і хочуть придушити і нічо, живу якось. :)))

Знач, дивіться. В грі 5 мирів і 2 мафів, ситуація більш, ніж сприятлива. Навіть, якщо втратимо завтра двох мирів, все одно будем в більшості. Так що нормально все поки. :)
    І такий момент. Віка в парі з Настінкою бути не може (дуже малоймовірно), хіба із Редфокс.
    Тому пропоную почати із Настінки, якщо вона мафія, то друга - Редфокс точно, а не Віка.
    Всьо, я в душ і спати, вставати завтра рано.

---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

Я підозрюю всьо, шо рухається ))

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ----------

Так йому і треба ))

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

Він скористався моїм до нього відношенням :)))
    Ну так я і Нірванку чуть не повішала. )) Мафи напевно ржали весь день

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

Ну тоді я в душ, а потім ще загляну )

15. victorys

я теж в душ біжу.
    завтра в мене важкий день намєчається на роботі, так що буду відписуватись по можливості.
    залишаю голос за настінку, нехай появиться і розкаже нам щось цікавеньке на своє виправдання.

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

ще після душу сюди загляну :)

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

:)))
    бачу не тільки мене цікавість зїдає що там любімая напише :)))

16. Іспанка

Я сама в шоці:))) насправді інтуїція + отой його аж занадто радісний і безтурботний флуд насторожив + склалося враження,що намагається відвести від себе підозри бравадою типу "от я прийшов,давайте будем мочити мафів" і т.д.Воно мені все склалося в картинку і я вирішила його перевірити.Ну відповідно дізнавшись результати ночі,я вже знала,кого буду мочити:)))

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

гулять так гулять..Настінка,а там будем дивитись..

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Настінька

Щодо завтрашніх НД. Варіанти:

1) якщо сьогодні дівчинка блокувала мафа. значить завтра не може того самого мафа блокувати. значить нам треба повішати боса. бо якщо повішаємо іншого, то дівчинка нічим не поможе, та? Тож по результатах дня будемо бачити.
    а) якщо вішаємо боса, то дівчинка блокує іншого. думаю, що на той момент ми вже будемо точно знати хто то.
    б) якщо вішаємо іншого, то дівчинку можна віддати в жертву. ком стрілить в боса, або перевірить його, а лікар полікує кома, якщо ком буде перевіряти, щоб на другий день точно сказав чи маф.

2) якщо сьогодні мафи попали в лікованого. значить завтра можуть пробувати в того самого стріляти, бо лікар не може двічі до одного і того ж ходити. отже лікарю треба буде лікувати себе (якщо він не цей лікований), або дівчинку. якщо жертвою мав бути ком і був лікований лікарем, то його завтра приберуть. прийдеться тоді вже самим вішати останнього мафа.

Одним словом, ми практично перемогли :)
    Може комусь ці мої роздуми пригодяться з рольовиків. Після повішання можна буде і відкритись і домовитись хто до кого ходить.

Мушу йти працювати, бо через мафію толком і нічого не зробила сьогодні і шеф натискає. Тому напевно вже завтра прийду, або нічкою. Па-па! :)

18. Іспанка

Тоді дівчинка відкривається і каже мені хто бос(якого вона сьогодні теоретично могла заблокувати,за умови що постріл відбувся,а його заблокували,а лікар лікував себе чи когось іншого.За тої умови і лікарю,і дівчинці тра вскриватися.Ну якось так)Я тоді вночі вбиваю боса,при умові що ми вдень повішаєм мафа.

При умові того,що лікар мене не лікував.Якщо він мене цієї ночі лікував,то вдруге він до мене піти не зможе.такшо в тому випадку я смертник(якщо дівчинка вгадає стріляючого мафа,то я житиму)

19. Кохана

Кохана LuBimaya

Так, бачу більшість тут!
    Віка, як справи?

20. victorys

ну я вже прийшла, Любімая ти де?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)