Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

УРААААААААААА!!!!
    Ну тепер треба включити мозги...

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

А що там було?

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

Блін, шкода, що Іспанка відкрилась (( Але ти молодець в будь - якому випадку

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Таксссс... прощаннячко моє.Цього разу, як бачите я і справді маф. Але запам'ятайте надалі (особливо ти, Персі), що я ніколи не брешу про реальне моє життя. Ким би я не був у грі. Я справді не заходив на форум і справді не заходив у скайп. В мене була робота в реальному житті. І якщо ви мене будете вішати через таке - чесне слово придушу :))) МАФАМ УДАЧІ!!! :)))

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну тепер я хоч точно знаю, що Персі - теж мирна. Бо їй би не було сенсу мене витягувати, щоб свого замочити.

Взагалі-то я думала, що ком - Настінька, бо її попадання на голосуванні в мафа було шокуюче. Але якщо вона не ком, то може бути мафом, а злила голос на 1 голосуванні проти Великолепного, щоб між ними зв'язків не було в разі чого. Тим більше його б і так тоді не повісили.

5. Персі

Лан.
    Я - мирна
    Нірванка - мирна
    Іспанка - мирна

Проти Редфокс у мене хіба те, що вона сьогодні не відписалась в темі, хоч була. За неї те, що Вєліколєпний її першу витяг на розмову, мені здається, що маф би до мафа не звертався

Віка перша змінила голос на Сашку (після Нірванки і мене)
    Кароч, я дуже погане на Любімую тепер думаю

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

що бачила, то й сказала

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

Ну і та, Настінка виходить мафом ніби. Чи Віка. Але за Віку те, що вона дала третій голос на Сашку. Не знаю

6. Іспанка

Лишається Любіма і Настінка...

7. Персі

Якщо Любімая - маф, то з нею скорше Редфокс
    Якщо Любімая - мирна, то маф швидше Настінка (якщо судити по голосуванню)

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ----------

Трохи не сходиться, якщо Любімая була під загрозою вильоту, то нащо Настінка витратила голос на ліво. Хоча, хто ту Настінку знає

8. victorys

victorys позитивчик :)

я вже є! Молодці ура, бачу повішали ми все таки мафа! зараз прочитаю швидко що до чого.

9. Персі

Одне слово, лікар - прикрий Іспанку, дівчинка йди до Любімої або Настінки або Редфокс :))) Багатий вибір
    Іспанка, перевіряй когось із трьох - Любімая, Настінка, Редфокс. Може, краще Любімої, з неї більше висновків можна буде зробити, незалежно мирна чи мафія

---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

Віка, якщо ти лікар - бігом лікуй Іспанку :)))
    Народ, я все - таки на Любімую думаю, вона так знехотя ніби Нірванку голоснула (ще й з формулюванням - повірю тобі, Персі), а потім довго не хотіла на Сашку переголосовувати. Мафія Любімая

10. Іспанка

Блін,в мене вже мозок кипить.

11. Персі

Іди до Любімої :))) головне, щоб ти вижила.
    А може, ну її... того, Любімую :))) Жартую, не будем ризикувати поки що напевно )

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вона там натякнула, що дівчинка. Але це ж могло бути алібі. Я думала, що всі це побачили, але тупо проморозились, бо може мафи не догнали :) Але зараз думаю, що вона так спеціально зробила. Якби не треба було, то б і не тицяла туди, бо без тицяння ніхто б не догадався про що вона.
    До речі, хороший трюк. Треба взяти собі на замітку :)
    Та вони там просто флудили, вони ж контра питань собі не задавали. Навіть якась приязнь була присутня. Тому це я б не брала до уваги.
    З одної сторони Віка могла нас підтримати, щоб прикинутись мирною. Але з другої сторони були великі шанси мене повісити і врятувати їх мафа. Чому вона цього не зробила?
    Вона так часто натякала, що рольовик, то напевно лікар. Сподіваюсь, що вона в курсі що відбувається і прикриє Іспанку. Іспанка провірить когось з підозрюваних, а завтра повішаємо його вдень. Вночі буде ще дівчинка, тому другого підозрюваного можна буде заблокувати, щоб не стріляв в кома чи лікаря.
    Вроді все гарно складується :)

13. Іспанка

І мені чогось так здається...блін,хочеться когось прибити:)))

14. Персі

Нє, краще не ризикувати )
    Якщо не вгадаєм, і мафський постріл вдалий, то втратимо зразу двох мирних, ну нафіг )

15. Іспанка

Хочеться лайнутися,але тоді прийдецця саму себе забанити:))).Побачим,що з того буде.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хм.. Вона і сьогодні за 4 різних голосувала. Спочатку за Редфокс (відводила увагу? спалювала мости?), потім проти Іспанки ні з того ні з сього (може мафи її запідозрили в комісарстві і хотіли позбутись?), потім проти мене (пливла за течією? бо Іспанку не було шансів повісити?), потім проти Сашки, як і більшість..
    Блін, сама вже не знаю..

17. Персі

В тому і справа, що вона точно так з Вєліколєпним у минулій грі флудила з приязню ) Вєліколєпний міг цим скористатись
    Кароч, не знаю, поки сумніви ) Якщо виживу, завтра буду думати ) Хоча кому я треба тепер )) Будуть пробувати рольовиків відстрілювати

18. Іспанка

Йду си вина цяпну,а то я зараз здурію..

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ні ні, краще вже просто перевір! А лікар прикриє, якщо ним є Віка або Любімая.
    До речі, раніше ще думала, що в Рибки була якась роль, тому її ведучий і вирішив замінити. Бо якби була просто мирна, то не парився і б на другий день автокільнулась..

20. Іспанка

Та Любіма мені же з першого дня не надто подобалась у цій грі. Що ж ,ще трохи і дізнаємось усю правду - матку..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)