Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нє, Сашка і Іспанка навряд чи разом

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Db oj gjlehskb!!!!!!

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

Ви подуріли чи що!!!!!!! В вас звичка така блін вішати коли людини немає на форумі. Ідіотизмммммм

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Сашко,аргументуй,чому тебе не треба вішати.

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

щойно прийшов. ще й перечитати все не встиг, а бачу, що вже вишу!!!! звичайно легко вішати того, кого немає на форумі. І аргументувати це тим, щоо так сказав один з повішаних мирних!!! та в вас голови на плечах є чи у вас один колективний мозок - персі?????????

5. Персі

Сашка, ти онлайн появився більше ніж годину тому. Чому відписався тільки зараз?

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

тому що я не маф!!!!!!!!!!!

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ----------

не тупи. Я не міг бути онлайн. я щойно сів за комп.

7. Персі

а со таке :)))
    Всі ми тут не мафи, давай шось переконливіше

---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

Скайп в тебе зелененьким засвітився більше години тому

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Бляяяя.... ха муха. міняйте голоси, або сушіть весла!!!!!!!!!

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

Скайп у мене в автозагрузці!!!!!!!!! включаєш комп - включається скайрп!!!! а компом не я один користуюсь!

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Не тупітьььььььь тормозаааааааа

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Саша,а є якісь більш переконливі аргументи,крім "сушіть весла"і "я не маф".

10. Персі

Сашка, ну шо ти починаєш. Десь годину тому ти зайшов на форум, повисів хв. 10 - 15 і пішов геть (в той же час і засвітився скайп), потім знову появився. Форумом теж не ти один користуєшся зі свого ніку?

11. victorys

victorys позитивчик :)

бляха мені подзвонили, мушу їхати Свого з роботи забрати у такий визначний момент!

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

буду через 10-15 хв

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

на форум я не заходив! Я б тебе зараз задавив своїми руками, блін!!! Якщо в вас діє система заповітів - повішайте Персі!!!!

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

Лишається десять хвилин. даю вам ще кілька хвилин подумати головою.

13. Персі

Брехня, я тебе бачила годину тому чи трохи більше. Чи ти комусь свої ніки і паролі роздаєш? )
    :))) чергу займай )

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

о_О Га? Де я таке писала?
    Або я проста мирна, яка мало того, що не могла бути мафом цієї гри (на початку гри я пояснювала чому просила ведучого не давати мені мафа), так ще й без ролі вкотре! А тут ще й крім того, що мушу аналізувати дії інших, доводиться ще й себе виправдовувати..
    Якщо я раніше і не була переконана щодо Тебе, то зараз все більше переконуюсь. Пусті крики, які ні про що не говорять.

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я тобі клянусь усим святим, що не заходив!!! Може оперу включали а в мене там вкладка відкрита.

16. Персі

Ну дивись, у нас в грі лишилось тільки двоє простих мирних. Ти написала, "краще я, ніж рольовик", тобто я так зрозуміла, ти проста мирна. Я теж проста мирна. Якщо вірити тобі, що ти проста мирна, то простих більше нема ))

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Краще спробуй нас переконати. По моєму в Тебе просто нема аргументів.
    Вже колись Тобі казала ці слова, прийдеться повторитись: будь мужиком і прийми поразку гідно! А не лементуй, як істеричка якась.

18. Персі

Сашка, розкривайся, твій єдиний шанс врятуватись

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Це все? Дотелепала? міняй голос, якщо мирна.

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

Ідіоти блін. Я комісар!!!!!!!!!

20. Персі

З якої радості? Маю на слово тобі повірити?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)