Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Якщо ми сьогодні повішаєм мирного, ми, вважай, програли. Принаймні будем дуже близько до того

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

Дуже веселий маф Персі :))) Цілий день топила, а потім раптом вирішила витягти ))))

2. victorys

victorys позитивчик :)

як показала практика, мафи з кожною грою все нагліші і нагліші, страх і совість зовсім загубили :)))

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

ай, ну і ладно, сповним посмертний заповіт Мартіні, хай буде Сашка.
    Якщо він виявиться мирним, я обіцяю намножити авок з оленями, щоб всім хватило :)))

3. Персі

Так, дівки, хтось з вас двох таки мафія :))) (якщо Нірванка мир)

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ----------

Редфокс, як ти дивишся на те, щоб Сашку сьогодні повішати?

4. victorys

це звернення до мене і Любімої, чи до мене і Нірванки?

5. Персі

до тебе і Любімої (якщо Нірванка мир), то хтось з вас мусить бути мафією.
    Або ж я круто облажалась в довірі до Фоксі та Іспанки )

6. victorys

Персі якщо ти мирна, я тебе зараз чеснокажучи не розумію, ти справді цілий день кричала про мафіозність нірванки, а зараз підбурюєш всіх на підвіс Сашки розкажи мені про мету своїх дій..?

7. Персі

Мета - повісити мафа, звісно )
    Нірванка переконала своїм емоційним дописом, от і все. Може, помиляюсь і даремно вірю, ну але повірю. Якщо бреше, то наступного разу буду знати, що Нірванка здатна на все ))

---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

Я шось не розумію, Любімая, ти ж сама ніби не хотіла вішати Нірванку, в чому справа?

Редфокс???

8. victorys

Ладно, я голос залишаю в память героїчно загиблого Мартіні їду гризти граніт науки з англійської (дороги паршиві, снігу повно, їхати треба помаленьку). До закінчення дня повинна встигнути..

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Ладно... Персі, ти мені зовсім голову закрутила... Нехай буде Сашка.. а якщо він виявиться таки мафом, то з ним певно і Іспанка

Пи.Си. Якщо я не появлюсь, знайте, що я не відмовчуюсь - зараз мають мої посходитись, тож вечерю готую...

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

Буде цікаво, якщо прийде Сашка і кимось вскриється! Тоді Персі точно кирдик....

10. Персі

Нічо дивного, я й собі закрутила ))))
    А кирдиком мене так просто не налякати )))

ПС. Шось так весело, чую, не до добра )

11. Кохана

Кохана LuBimaya

отож! щось нам дівчатам тугувато без чоловічого розрахунку... во зараз і Сашку повішаємо... останній хлоп на селі

12. Персі

Якщо шось, звалимо все на Мартіні, скажемо, заповіт виконували )))

13. Кохана

Кохана LuBimaya

Ой, Персі, не жартуй так!!! Бо ти мне тим нервуєш...

Сашко!!! Ти де??? Альо!!!! Ти в курсі, що ти висиш, може щось нам скажеш?

14. victorys

Звалити можна, яле як це мирним допоможе..?

15. Персі

Сашка висить на сайті і ніц не каже. Давненько вже висить. Вам то не здається дивним? Адже, якщо вірити Нірванці, він точно має бути якимось рольовиком (у випадку, якщо мирний). А він мовчить собі

16. victorys

може висить на сайті, але ще не дочитав, що сам висить :)))

17. Персі

Та лан, то зразу в шапці видно )

18. victorys

знову мою голову посіщають якісь сумнівні думки..Чи правильно ми зробили, що поміняли голос..

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ох,афігєть яка жесть почалася...Поки мене не було,ситуація круто змінилася..
    З чого такі висновки?
    Почитала ваші дописи:
    1.Нірванка була дуже переконлива своїми емоційними дописами.Але є "але":або вона дійсно навчилася так добре грати й брехати,або ж то фол останньої надії від мафа...
    2.вішаєм Сашку.Гм,не знаю - знаю - грає він цього разу якось нетипово.повторюся,для мене він є загадкою,таке відчуття,що шифрується,мало дописів..

20. victorys

так там станом на 15:23, а вже стільки часу з того пройшло, що теоретично багато чого помінятись могло б.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)