Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Він погнав на Мартіні чисто так само, коли на Ріксі гнав, будучи мафом

ПС. Чому вбили Хантера? А не Любімую, яка посилено натякала, що вона рольовик (хоч зараз і відмовляється від того). Хантер сказав, що голосує проти Любімої, тому що Нірванку перевірив ком і вночі піде в неї стріляти. Цікаво.

2. victorys

victorys позитивчик :)

Робочий день закінчився (майже), йду до дому їсти, трохи забіжу ще сюди, потім якщо вдасться переложу англійську, щоб прийти до дому раніше ніж 20:15

3. Персі

Нірванка, остання китайська пропозиція тобі: давай вішати Сашку

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Великолепний писав про мене і Персі, то чому підозрювані не ми двоє?
    Якщо Редфокс - маф, то разом з Персі.
    Перша думка - о, прикольно, хоч хтось мене зрозумів. Друга думка - а може він просто підлизується? Колись в одній з ігор таке вже було. Все більше схильна вважати його ймовірним мафом.
    Поки що в мене 3 найбільш підозрілі кандидати - Сашка, Редфокс і Настінька. Під питанням Віка і Персі.
    Сашка - бо він пише обережно, пробує в мене викликати довіру.

Редфокс - див. перші мої слова в цьому дописі. Плюс вона звертається до Віки і Настіньки, щоб їй повірили. Чому до Настіньки, яка в грі майже не буває і пише чесно кажучи не дуже конструктивно? І чому до Віки, яка тільки почала писати і по ній ще рано казати чи маф чи мир.

Настінька - бо я б на її місці, перечитуючи тему підряд кількома сторінками написала б більше і конкретніше. А вона мало того що двічі протупила (з Костом і Хантером), ще й решта нічого корисного не принесла. Ще й проголосувала проти Віки, яка тільки ввійшла в гру і навряд чи її сьогодні ж повішають (хіба що спалиться).

Віка - з одної сторони намагається шукати мафів і робить хоч якийсь аналіз. Лізе в дискусії. Якби була мафом, то старалась б не привертати увагу на початку своєї гри. З другої сторони, вона голосувала спочатку проти Насті. Побачила, що підтримки нема, тож переголосувала за мене тоді, коли вже проти мене були голоси. Хоче повішати мирну, але при цьому не бути ініціатором?

Персі - див. перші слова цього допису. Чому Редфокс наголошує на мене, тоді як про Персі ні слова? Прикриває? До речі, Персі теж прикривала її і Великолепного:
    А ще Персі вперто не хоче зрозуміти чому я голосувала так, а не інакше і розкручує мене виговоритись, щоб я щось не так написала і за можна було б зачепитись. При чому так за мій голос придерлась, ніби тільки я одна проти Мартіні голосувала! А ще ж проти нього голосували Редфокс, Сашка, Любімая. Чому їх не питає чо вони саме так голосували?

Щодо заповіту Мартіні. З одної сторони дуже хочу йому повірити, бо він був переконливий (тепер то видно, бо він виявився мирний). Тим більше слідкуючи за Мартіні в іграх можу зробити висновки, що він часто вгадує мафів. Але! З другої сторони він складав такі списки:
    В його списку не було Великолепного, натомість там двоє точно мирних (я і Хантер).
    Тому в цій грі інтуїцію Мартіні я б не розглядала як попадання в яблучко.

А тепер я все таки спробую ще раз пояснити свої думки і хід голосування. Це вже для мене питання принципу, бо хочеться все таки, щоб мені повірили. Інакше буду вважати себе тюленем і погоджусь з тими, хто вважає, що я погано граю.

Отож, пояснення тут:

Пішла спати о 8й ранку по укр. часу. Встала 2 годи тому. Ванні процедури, кава, перечитала тему і відписала. Ще питання? Чи можна піти спокійно поснідати і поприбирати на форумі?

5. Персі

Тільки одне. Згодна вішати Сашку? Чому не голосуєш?

---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ----------

Ти завжди, коли мирна, доводиш свою мирність до останнього. Сьогодні тебе форум більше цікавить та інші справи.
    Залишаюсь при своєму - така поведінка, як у тебе вчора та й сьогодні, ні в які рамки мирності не вкладається. Нехай після гри нас народ розсудить (якщо ти все - таки мирна)

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ----------

Ну перечитала, нема там нормальних зачіпок ніяких. Взагалі по діях і ходу голосування можна припустити, що Любімая - таки мафія, але по емоційному загальному враженню від її дописів більше на мира схожа.
    Якщо все таки мафія, буду сильно насміхатись над Мартіні. :)))
    Редфокс - мирна, Вєліколєпний першим же своїм дописом викликав її на розмову, яка ймовірність, що свій свого, не дуже віриться
    Іспанка - думаю мирна

Одне слово, мені тут набридло самій з собою триндіти.
    Нірванка, пропозиція в силі. Можем повішати сьогодні Сашку, а не тебе. Але тобі, схоже, не дуже цікаво )

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Га? о_О Я ще сьогодні нічого не їла, в мене в животі бурчить! Я вже мовчу про те, що мені треба до вечора цілий проект протестувати в двох браузерах по роботі і встигнути в магазин до 20:00 купити продукти, бо холодильник пустий, ще й приготувати щось, бо чоловік голодний з роботи приїде. А я тут вже більше години торчу, пояснюючи 25 раз чому я голосувала саме так, а Ти мені тут ще й за це докоряєш, мовляв я не доводжу свою мирність до кінця!!!!! Мені вже навіть грати не хочеться після того, якщо чесно.
    Голосую проти Персі, бо вона тупо ігнорує всі мої пояснення, ще й нагло звинувачує мене в тому, що я не достатньо доводжу свою мирність! Через неї я зараз більше годину потратила на те, щоб розжувати свою логіку, замість того, щоб шукати реальних мафів! Значить їй це вигідно!
    І нехай більше проти неї ніхто не проголосує, і нехай мене повішають. Краще вже мене, ніж рольовиків. Якщо ви не хочете шукати мафів, а тупо на мені зациклились, то я вже більше нічого не зроблю. І бажання грати з Персі в мене нема.

Пішла їсти і займатись іншими справами, які для мене дійсно важливіші, ніж піддаватись мафським провокаціям.

7. Персі

Нірванка, не треба так нервуватись :)))
    Я тебе не прошу нічого пояснювати (вочевидь, твоя логіка для мене занадто висока матерія), я тобі пропоную вішати Сашку, як одного із підозрюваних (твоїх)
    Ти чомусь (знову ж таки, очевидно по якихось занадто мудрих для мене причинах) відмовляєшся. Натомість ти вдаєшся до емоцій і все. І хто після цього не хоче шукати мафів?

ПС. Нірванка каже, що вона проста мирна, не рольовик. Я теж, між іншим. Є ще прості мирні? Якщо є, то Нірванка мафія.

---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ----------

Неправда, між іншим. Я ж погодилась тебе підтримати і зняти голос з тебе. А ти поводишся дивно, бо не хочеш голосувати проти Сашки. І ладно би, ти його не підозрювала. Але ж сама написала, що підозрюєш.

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А чого Ти тільки мене просиш проти Сашки голосувати? Наші 2 голоси нічого не змінять! І чому Ти проти нього не голосуєш?
    Є ще хтось бажаючий проти Сашки голосувати? Любімая, Редфокс, Віка, Іспанка?
    Та в мене нерви вже не витримують!
    Та, ясно, зараз тут прийдуть рольовики і скажуть "нє, більше простих мирних нема, я ком/лікар/дівчинка" :haha:
    А ще я підозрюю Редфокс, Настіньку і Віку.

Якщо Персі - маф, а я тупо віддаюсь на її провокацію, то обіцяю до НР носити Вікіну аватарку з оленем (хоча я більше 3 років на форумі і не міняла аватарки, окрім на свічку).
    Сашка.
    Персі, можеш святкувати, що Ти мене добила психологічно, або починай переконувати інших, щоб нас підтримали. Я все таки хотіла б піти поїсти :)

9. victorys

Блін, мені нірванка зараз нагадує мене у попередній грі, як я зі шкіри вилазила, щоб довести свою мирність... і хочеться повірити з одної сторони, а з другої сторони, щось підказує "не треба"..
    тільки не пишіть будь ласка, що я її прикриваю, добре? Я просто думаю голосно :)))
    Питання до Персі: Чому ти так настоюєш, щоб нірванка проголосувала за сашку і добиваєшся цього, як я помітила, тільки від неї? А сама проти Сашки не голосуєш і інших не закликаєш? Цікаво просто.

10. Персі

Сашка
    Іспанка, Любімая, давайте Сашку вішати, щось Нірванка занадто емоційна, як для мафа, напевно я її таки дістала. )) То я вмію

11. victorys

поки писала, зявився пост від нірванки :haha:

12. Персі

Віка, переголосовуй, якщо Нірванка мафія, позичиш авку ))

13. victorys

ну всьо, тепер мене точно до неї приклеять...

14. Персі

Просто я хотіла побачити, чи вона готова проти нього голосувати, бо думала, що вони обоє мафи. Але якщо Нірванка не маф, Сашка мусить ним бути, шось задуже він до неї підлизувався

15. victorys

помалу! ставайте в очерідь, на всіх не хвате! :)))

16. Персі

Нє, раптом ще хтось скаже "я теж простий мирний". А у нас простих мирних тільки двоє, і один з них - я

17. victorys

блін, як я не люблю так різко міняти голос...потім завжди з того якась лажа виходить... Персі ти впевнена що до Сашки?

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Персі, а якщо Сашка - мир, не боїшся, що тебе завтра тойво????

---------- Додано в 17:37 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

Персі, ти зараз поводишся як маф! Бо цим ти провокуєш рольовиків розкритися!

19. Персі

За себе я не боюсь, тойво то й тойво. Програти не хотілось би.
    У вас є кращі кандидатури?

Я - мирна
    Редфокс - вірю
    Іспанка - вірю
    Нірванка - або круто нас розводить, або поки повіримо

Хто лишається
    Віка
    Любімая
    Сашка
    Настінка

Хтось з вас двох виходить мафія, якщо Нірванка мирна )

20. victorys

Бляха муха, ну і шо робити? в мене зараз мішані відчуття. Якщо я проголосую за Сашку, і виявиться, що то Персі так нагло витягнула Нірванку тоді ми всією командою будем собі оленячі аватарки ставити :))) Я через пів годинки на англійську втікаю..хочу залишити свій точний голос на всякий випадок, якщо б до завершення дня не повернулась..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)