Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. redfox

redfox Well-Known Member

ну, по какой причине настенька мирная - я уже сказала - прото ей не до игры - значит она не мафия, вот почему мне так кажется, а проголосовали вы против друг друга так - сначале настенька против вики, а ты против нее в отместку.
    то есть каких либо мотивов более конкретных не было. зачем на тратить голоса друг против друга когда нам нужна мафия.

я согласна со списком перси

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

не знаю ) побачим. Важко по тобі судити, бо нема ніяких дій вчорашніх, тому поки живи ))

3. redfox

redfox Well-Known Member

давайте попробуем до 18-00 по москве определиться с тем, за кого мы голосуем - иначе я уйду и не узнаю что и как....
    ну пожааалуйста!!!!
    НИРВАНКА

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Мдя,тєжко щось..Перші чотири сторінки - то є флуд чистої воли про футбол і хокей.зараз ще гляну на пост №31,але чогось мені здається,що Редфокс нас заплутати намагається.вона в принципі може бути мафом,бо в нульовий день дружно - мирно з Вєліколєпним туркотіли..Бум пасматрєть,наразі її кандидатуру відкладемо,бо знову ж таки наймовірніший маф наразі - Нірванка.голос залишаю без змін,іду на пари.Сподіваюся встигнути до кінця дня(може знов з останньої пари відпустять).

5. Персі

Я чекаю на відповідь Нірванки по Сашці

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

Таак. Нірванка тільки що була, нічого не відписалась, пішла. Круто.
    Ну, знач, нехай висить

6. victorys

victorys позитивчик :)

Дякую о милостива Персі! :hi::give_rose::)))

7. Іспанка

Фоксі,настінка цілком може бути мафом по тій простій причині,що 1)стріляє бос,отже інші мафи курять бамбук в той час 2) навіть якщо вона бос і не має часу приділяти достатньо уваги грі,то НД може зробити хтось з її колег - мафів(дивись правила). Такшо я б її так легко не виправдовувала..

8. Персі

Нє, Настінку в точно мирні писати зарано, там побачимо
    Поки що Нірванка і Сашка

9. Іспанка

Фоксі,якого члена ти нам голову морочиш??що ти тут в дописі 31 нам пояснила?
    Які нафіг натяки чи пояснення??Тут флуд один

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ----------

Всьо,погнала на пару.

• Подобається Подобається x 1
  10. Персі

Іспанка, Вєліколєпний перший викликав на розмову Фоксі, бо він з нею в минулій грі флудив, будучи мирним. Так само і зі мною. Кароч, я схиляюсь, що він в довіру просто втирався, знаючи, що Фоксі, в принципі, довірлива
    Не знаю, може помиляюсь, але вважаю її мирною наразі

11. redfox

redfox Well-Known Member

какте еще комменты вам нужны?!
    ППЦ сейчас глупо поступаю!

12. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Будь ласка давайте без поганих слів:haha:

13. Кохана

Кохана LuBimaya

Такс...
    Чтала я тут читала, і ось що собі вичитала...
    Натся - поки що її рятує те, що голосувала проти Вєліка, але могла і справді робити собі алібі. Була в мене така думка, що вона ком після того, коли застрелили Вєліка-мафа, але зараз ця думка відпала, т.к. її не було вчора і вона не могла (можливо) відправити НД
    Фоксі - голос з неї поки що знімаю, бо таки є дещо в тому хокейному брєду, але можливо вона блефує
    Персі - голосує вчора проти нірванки самою першою, думаю, що все ж таки мир бо, навряд чи будучи мафом наважилася перша голосувати.

Мартіні зараза проголосував одразу після неї і я подумала, що він маф і намагається організувати злив. Коли він зняв з себе голос, я теж не повірила що він мир, думала, що хоче мене підставити, і того хто буду мене витягувати....
    Нірванка - коли вона всіх запевняла, що я мирна, я думала, що вона ком, і перевірила мене першої ночі. потім вияснилось, що ком був у Вєліка.
    Ну блін, чому вона зараз себе так поводить я не знаю...можливо просто заплуталася.. в мене теж таке буває.. поки що голосувати проти неї не буду.. ще час є хз

Поки що мафами для мене є Сашка (методом виключення), Віка (бо доказів її мирності поки що не видно, можливо тому,що тільки почала грати) і Іспанка бо Нє ВЄРЮ я їй поки що...

1.nastinka - (victorys)
    5. redfox - nirvanka
    6. nirvanka -
    7. victorys - nirvanka
    8. Sashka-ua
    9. Іспанка - nirvanka
    10. Персі - nirvanka
    12. LuBimaya - Іспанка

хм, думаю, що в списку тих, хто голосує нірванку є мініум 1 маф... навіть, якщо вона мафом виявиться!

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

да уж... фокси, один голос против тебя ещё не подов палится!

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:25 ----------

ой, а що ж в цьому поганого???? навіть навпаки!

14. Kost

Тоді шо тобі заважає вставляти матюки через слово?Боїшся мінусів у карму,біднесенька?

Будь ласка,виражайтеся м*якше.

15. Персі

А чо ти голосуєш проти третього в своєму списку, а не першого?

16. Кохана

Кохана LuBimaya

По-преше, я не біднесенька, а по-други-е, матюки мені заважає вставляти моє виховання!
    Вибач Кост за оффтоп! Але у слові секс немає нічого поганого!

17. Персі

Я не розумію мовчання Нірванки. Розумію це так, що вона не хоче Сашку вішати?
    Сашка зайшов, теж ніяк не відреагував і побіг.
    Кароч, вішаєм Нірванку, ком - вночі мочи Сашку. :)))
    Облажаємось, то й облажаємось. :)))
    Але наразі я не можу знайти ніц мирного ні в Нірванці, ні в Сашці.

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Ну поки що мені Іспанка здається більшим претендентом... Можливо я помиляюсь.... Персі, ти казала, що в дописах Сашки є те, що вказує на нььго як на мафа.. я перечитала, поки що не зрозуміла що саме... :scratch_one-s_head:

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ----------

Можливо ти і права... Ок, довірюся поки тобі, а там буде видно... Вскртіє покажет, як то кажуть....
    Нірванка

19. Kost

Добре.....

20. victorys

victorys позитивчик :)

Кост, тебе щось за багато в цій темі :)

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ----------

такий варіант явно не канає...Мусим виграти а не облажатись!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)