Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Доброго ранку всім!:)
    Перечитала я те,що ви без мене написали і я в тихому шоці:
    1.Нірванка - набрала в мене 100 зі 100 на користь своєї мафовості. Те,що вона пише - купи аж ніяк не тримається. Як можна було подумати,що Любіма - ком?Та маф перед загрозою підвісу теж би кричав,що його не можна вішати.Це ж міг бути чистої води блеф.Знову ж таки або Нірванка оленищетюленище рідкісне,або маф,який заплутався і спалився.
    Тому наразі Нірванка
    2.Редфокс - це взагалі мутний і незрозумілий суб"єкт.Особливо мене вбило оце:

Прийшла,написала два пости і змилася. Не пише нічого конкретного,так ніби боїться спалитися..Хз,може бути босом..
    3. Настінка - нє,я розумію часова різниця і т.д.Але ж можна перечитати тему??Тим більше,вона вже не настільки велика.Тупить по повній,припускаю,що може бути мафом.
    4.Віка - наразі ніц не може сказати,треба,щоб ввійшла в гру.
    5.Сашка - якийсь нетиповий Сашка в цій грі.Не розкусила я його. Наразі більше схиляюся до думки,що він мир.
    6.Персі - теж її не розкусила,схиляюсь до думки,що більше мирна ніж маф..
    7.Любімая - попахує мафським душком від неї.Наразі більше схиляюся до думки,що вона більше маф ніж мирна..
    Ну і я ,Іспанка - мирний красавчік:)))

---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ----------

Прально,аватарку з оленьом далеко не ховай:))):)))Жартую ,звичайно..

2. victorys

victorys позитивчик :)

якщо ти мирна, то дуже погана мирна.
    але все що ти сказала до сих пір вказує на те, що ти теми взагалі не читала, бо тобі це не потрібно..

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ----------

то всьо що я написала вище, то до настінки було (Іспанка вклинилась зі своїм постом)

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ----------

вона біля мене, завжди на поготові, якщо буду тупити, то тільки свисни :)))

3. nastinka

nastinka відсутня

я прочитала всю тему. ти за мене не хвилюйся.)))
    я читала десь там про нічне вбивство вєліколєпного. мабуть я щось не дозрозуміла на рахунок того.
    наразі просто я не думаю що сашка маф. а на нірванку просто не певна. просто воно крутитись може. а мафи крутяться в іншому місці.
    10. Персі - nirvanka
    що то означає у шапці? я не розумію.

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

туплю по повній.) вибачте) буду виправлятись)

4. victorys

що Персі голосує проти нірванки.
    Решти ролосів Настінка - вікторіс и вікторіс - настінка, кост ще не встиг дописати.

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

ну якщо брати під увагу те, що Кост в компанії мафів, то все зрозуміло :haha:

5. nastinka

nastinka відсутня

ну да. знач вони точно мирні)
    ну я припускаю, що редфокс мафійозі?

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

ну да. знач вони точно мирні)
    ну я припускаю, що редфокс мафійозі?

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

вікторіс. ну нінада ж так жостко))) у мене любов до коста може?)
    м?)
    якщо мафи такі злі. я можу дискваліфікуватись.

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ----------

у мене щось продублювались повідомлення)
    упс

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Дивіться! Точно! І як це відразу всі не зрозуміли! Та це ж очевидно! Мартіні стверджував, що Персі з Нірванкою мафи, Вєліколєпний їх відмазав, тому маф Сашка!! Ну хіба ви не бачите цього , а???? ТУПІСТЬ!

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ----------

Блін, Персі... Вже навіть я зрозумів. Ну написала ж:

Висіла то Любімая, як перша набравша, але ж Нірванка ще не проголосувала, а Мартіні здогадувався, що цей голос буде проти нього. Тому будь він мафом цілком можливо, що зняв би з Любімої свій голос, щоб переконати всих у мирності своїй.
    Але щось занадто складна ця схема... Хоча, як я ось, якщо вчепився в людину, думаючи, що маф, то, блін, в кожній дії підсвідомо знаходжу поведінку мафа:sad:

7. redfox

redfox Well-Known Member

это не тупость - это в память мартини! он настаивал!)

а тем, кто сомневается в моей мирности - ВНИМАТЕЛЬНО перечитайте первые 4 листа - я там всем все рассказала, только внимательно увидеть нужно!

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

итак, нас осталось 8!
    из них 3 мафа! мои соображения:
    Нastinka - мирная
    5. redfox - мирная
    6. nirvanka - маф?
    7. victorys - мирная
    8. Sashka-ua - маф?
    9. Іспанка - мирная
    10. Персі - маф?
    12. LuBimaya - маф?

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ні. Ти мене все більше переконуєш в своїй мафовості. Голосувати в пам'ять про когось - це або тупість, або мафовість. Пішов читати перші 4 сторінки.

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Сашка, можеш не читати, там крім футболу і хокею нічого не має.... на що вона тим натякала, уявлення не маю..
    там тільки мила бесіда мифки редфокс з мафом Вєліком...

10. victorys

екгм...пішла, прочитала. Може мені пора замовляти окуляри, але чесно нічого такого там не знайшла, крім постів, що "хокей-це сила"...

11. redfox

redfox Well-Known Member

читайте, читайте внимательнее! особенно 31 сообщение!
    я же всем вам там все и рассказала!

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

а вот этим Любимая еще больше зарабатывает баллов на мафку!
    вот и Сашка!
    ну раз мартини так утверждал, значит, у него были основания и любимая, которая не сняла голос...

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

вика, настенька, вам я верю, мне кажется, вы мирные! не дайте подвесить меня!!! я вам еще пригожусь! я умею выдвигать смелые гипотезы! :)
    ну, надеюсь что именно так!)
    а это не хитроумный план меня запутать!

12. Персі

Персі La mafia è immortale!

Якби він, будучи мафом, здогадувався, що голос мирної Нірванки буде проти нього, такої ситуації, як рівна кількість голосів між мафом Мартіні і мирною Любімою, в принципі би не виникло. Мафи би не допустили

Тільки я бачу, що Нірванка конкретно забрехалась???

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ----------

Редфокс, поясни свій список, бо я не розумію, за якими критеріями ти визначаєш, хто мирний, хто мафія

13. redfox

redfox Well-Known Member

персиииии!!!!! ХЕЛП МИИИИ!!!!

14. Персі

А шо сталось? :)))

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ----------

Кароч, в мене трохи часу не вистачає, годинки через дві прийду і перечитаю все з початку

15. redfox

redfox Well-Known Member

ну сейчас опять начнется про отсутствие у меня логики!

4. nastinka - много отсутствовала, в игре не особо заинтересована, скорее всего мирная
    5. redfox - я мирная!!!!
    6. nirvanka - изза того, что ее прикрыл маф Великолепный, скорее всего маф
    7. victorys - скорее всего мирная
    8. Sashka-ua - что он маф утверждал подвешенный Мартини
    9. Іспанка - если я правильно поняла - не просто мирный)
    10. Персі - возможно, мирная, но тут если она сейчас будет голосовать против меня - значит она точно маф, а если она будет голосовать против предложенной кандидатуры нирванки, то мирная. как мне кажется )
    12. LuBimaya - скорее всего маф - немного запуталась!

16. Персі

Редфокс, я сама перша проти Нірванки проголосувала. І я вірю, що ти мирна, я це з нульового дня казала.
    Знач, дивіться, яка ситуація. Нас зараз є 3 мафи на 5 мирних (імхо робити 4 мафів на 12 людей - перекос все - таки). Кароч, це погано. Добре те, що всі статусники живі. Якщо сьогодні не повішаєм мафа, все дуже ускладниться. Тому треба думати добре.
    Я не мала часу перечитати все спочатку ще, трохи пізніше.
    У мене питання до Нірванки: що думаєш на рахунок Сашки? Згодна вішати його?

nastinka - якось дуже тупить, як для мафа, поки що схиляюсь, що мирна
    redfox - вірю, що мирна
    nirvanka - в мене не вкладається, як мирна людина може так зіграти, вважаю мафією
    victorys - може бути мафією
    Sashka-ua - швидше мафія
    Іспанка - поки думаю, що мирна
    Персі - мирна
    LuBimaya - трохи засумнівалась сьогодні, не знаю.
    Ітого. Нірванка, Сашка і хтось з Віка / Любімая
    Це висновки без перечитування теми, перечитаю, може шось нове знайду

17. victorys

всьо, я запуталась :wacko:
    1. Коли з ранку увійшла в гру, найбільш явним кандидатом для мене була нірванка, на якій я певне все таки зупинюсь, але почекаю до вечора, хочу почути, що вона ще скаже у своє виправдання.
    2. Потім раптово зявляється настінка пише брєд сивої кобили, бепідставно голосує проти мене і втікає... Підозрюю, що відпішиться вона тільки завтра. Якщо вона мирна, то повторюсь - вона дуже погана мирна, бо мирні не повинні так грати!
    3. Тепер редфокс намєкає на роль і пише таке після того як ми проголосували одна проти одної
    4. Чому мовчить Любімая?
    ....більше питань ніж відповідей..

---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

Карочє, Нірванка
    Перша мисля переважно виявляється найкращою.
    На рахунок настінки, можна буде ще завтра подумати, може вона нам скаже щось більш толкове до цього часу.

18. Персі

При умові, якщо Любімая мирна, Настінка може бути мафією. Побачила, що на підвіс ідуть двоє мирних, і злила голос на свого, щоб потім поза підозрами бути

19. victorys

апять 25! чо ти мене вічно в ті ряди дописуєш?
    Не встигла прийти, а вже маф! :)))

20. Персі

Нірванка, чо мовчиш? Які думки на рахунок Сашки?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)