Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Персі, ти Царицею грала чи Підоркою???? Я взагалі в шоці повному з тої гри!

---------- Додано в 08:58 ---------- Попередній допис був написаний в 08:55 ----------

З самого рання??? Нє, ну я розумію - перемога це добре, але ж не з самого ранку!!!!

О, я щось провтикала! Віка, привіт! Вітаємо в грі! Тільки ти щось пізнувато, вівторок вже минув! ;) Добре, кажи хто ще з тобою в команді мафів, і ми тебе повішаєм останньою!!! :mocking::give_rose:

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Підоркою :))) А ти ким? )) Ми вчора до другої ночі майже сиділи, як виявилось, вдало посиділи ))

Мене Нірванка довела, це вона винна )))

3. Кохана

Кохана LuBimaya

о_О От зуб тобі даю, що з першого ж дня подумала - "невже Підорка - Персі????" А потім, "та нє, вона собі таке ім*я не обрала би"! Але ти маньячка!!! І була в мене така думка, але якось сама собою відпала....

Угадай!

4. Персі

При чому тут я, це Гоголь :)))
    Ти Параска? ))

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Ги....

А знаєш, як було важко мої улюблені "......" крапочки не ставити???
    Але взагалі гра цікава була, мені сподобалось! Блін, ми тут нафлудили!!! Треба тікати, бо зараз Нірванка по вухах надає!

6. redfox

redfox Well-Known Member

доброе утро всем!
    печально на счет мартини!
    ком - просто красавчегг!!!

итак давайте последуем совету Великолепного и будем разматывать его связи!

7. victorys

victorys позитивчик :)

Привіт всім! Ну і каламбур тут в вас!
    Скажу чесно, що тему цю я читала від самого початку, але за надто не вникала, бо часу було трохи обмаль, хоча свої припущення що до деяких гравців робила.
    Поки що можу сказати таке: У минулій грі Веліколєпний мені здавався мафом, бо дописи не були довгими і логічними, але виявився мирним. У цій грі він мав кілька переконливих постів, тому я схилялась до думки, що він мир, але він виявився мафом! (є в нього щось спільне з оводом, нє? :))) ) Як би там не було, з цією людиною грала тільки раз, тому, ще не вивчила його поведінки.
    Мартіні. Досі не розумію навіщо ви його повішали? Можливо, коли спостерігаєш за чимось з боку, то бачиш більше. Його поведінка була саме такою, коли він є мирним. Дописи більш-меньш обгрунтовував, на питання відповідав внятно. В мене підозр особливих не викликав. Тут напевне зновужтаки зпрацював той факт, що чим більш людина активна в грі тим більше всі шукають зачіпки, щоб звинуватити її в мафіозності. Неодноразово провірено на собі. Не розумію тільки чому Мартіні просив повішати Сашку? Якби він був комом, то можна було б зрозуміти його заповіт, а так... Покладатись на його інтуіцію?
    Нірванка. Мутна однозначно, пробує якось логічно пояснити свої дії, яле особисто мені трохи важко повірити їй зараз. Хоча зновуж таки згадуючи минулу гру, я знаю, як важко переконати інших у своїй мирності, особливо тоді, коли більшість вважає тебе мафом. Тільки переконаєш одного, як зразу другий знаходить якусь зачіпку.
    Настінка. Її голос проти Вєліколєпного є для мене підозрілим. По перше не було ніяких підстав голосувати проти нього, по друге, після того, як він виявився мафом в неї начебто зявляється алібі білої і пухнастої.
    Редфокс. Я ще не грала з нею, коли вона маф. Поводиться ніби так само як в попередніх іграх. Але ж можна поводитись так само і бути мафом, чи не так? Трохи не подобаються мені беззмістовні дописи. Подивимось.
    Сашка. Через малу кількість дописів не звернув на себе особливої уваги, але якось бракує мені у цій грі його крикливих дописів зі знаками оклику :) Може провірити теорію Мартіні?
    Персі- активно шукає мафів (або робить таке враження :))) ) так чи інакше, схиляюсь повірити в те, що вона мирна. Хоча смерть Хантера мала б вказувати на інше ;)
    Любімая - На початку гри була не понятка, але мені здається, що Мартіні мав ріцію, на рахунок того, що Він і Любімая 2 мира, а мафам все одно хто повисне. Думаю, запідозривши, що в Любімої може бути роль, пожертвував собою.
    Іспанка - чеснокажучи, про неї я нічого сказати на разі не можу. Не хочу зробити помилкових висновків, знаючи, як дуже помилилась у попередній грі.

---------- Додано в 08:59 ---------- Попередній допис був написаний в 08:56 ----------

Давайте! Але я б від тебе хотіла щось мудре почути на тему Вєліколєпного і його звязків? ;) Які думки?

8. redfox

redfox Well-Known Member

вот вам и ответ, кого выгородил Великолепный в самом начале!

у меня два варианта - НИРВАНКА
    или Сашка

9. Kost

Kost Мале вампірисько:)

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Я щось з тої цитати взагалі нічого не зрозуміла....

11. nastinka

nastinka відсутня

то він дійсно маф? клас) я екстрасекс)
    чесно кажучи) я просто подумала, що він, бо він був активним, мафи завжди більш активні. на мою думку.
    а ще гляньте на скільки часто я заходжу до нету. то якщо б я була мафом, то якимось фіговим. звичайно на мене можна знайти багато підстав. але. то шо я біла і пухнаста то не факт) у мене літо я зробила епіляцію) і я ще не була, бо ще молода) Хи-хи)
    думаю я на черзі стою у мафів, бо вони щось тут вішають всіх по-порядку. і Вікторіс. я дума, що ви паньо маф)
    підозрюю любімую, ще припишу нірванку, може бути в компанії кост. поки всі мої думки.
    вбили тих людей котрі вміють думати стратегічно, залишилась стая. яка буде зараз вішати мене. вам успіху.) буду завтра) хи)

---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

бо Хантер знає кого слухати ;)

12. victorys

От поясни мені будьласка настінко, на якій такій підставі ти мене підозрюєш? Я щойно увійшла в гру і зробила лише 1 пост. чи може саме він є для тебе підозрілим? Те, що ти рідко заходиш у нет не звільняє тебе від обовязку читати тему.
    Кост взагалі-то ведучий...

13. Персі

Настінка жжошь )))
    При чому тут Кост? Він ведучий.
    І при чому Хантер до вбивства Вєліколєпного? Хантер був простим мирним

14. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Кост ведучий ;)

15. redfox

redfox Well-Known Member

потому что мартини утверждал что перси с нирванкой спалились на первой с траничке, а великолепный просто их отмазал...

---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

я не верю что вика маф - она только что вошла в игру. скорее всего- обычная мирная

16. victorys

справді настінка, краще б нічого не писала, ніж так палитись :)))
    от вже втретє перечитую і нічого не пойму...

17. nastinka

nastinka відсутня

Я з телефону,я протупила.чому кост пише в темі,а до мене чіплялись,я крім вікроріс і персі не бачу більше обурених дописів.я жгу,зато вам настрій підняла!добраніч)вікторіс і я майже певна,що ти маф.

18. victorys

і це все, що ти хочеш нам сказати після свого попереднього мяко кажучи невдалого посту?
    :good:

19. nastinka

nastinka відсутня

а шо мені казати? чесно. ця гра для мене проста. бо я мирна))

20. victorys

Якщо ти мирна, то чому не шукаєш мафів? Якщо ти мирна, то повинна була б всю тему прочитати від А до Я, щоб вичислити мафів і привести мирних до перемоги, або хоча б залишити після себе якісь корисні вказівки. От як на третій день гри можна писати, що
    о_О що це взагалі було?
    І ти так і не відповіла на запитання Персі:
    І накінець поясни мені будьласка чим я викликала в тебе підозри, якщо я тільки пару годин назад увійшла в гру і встигла написати лише 1 пост перед тим як ти проти мене проголосувала???
    Чи ти знову зливаєш голос вбік, знаючи, що вся суєта зараз крутиться навколо Нірванки та Сашки?

Раз ти вже знайшла час зайти в нет, то будь така добра і відповідай на поставленні питання.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)