Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Іра,а з якого дива рольовик в перший же день буде палитися? Якщо вже загроза підвісу то імхо або вскриватися треба або вже тоді мовчати.Натякати на свою нібито роль і маф може(були ж ситуації,що і дві дівчинки,і два кома вскривалися) - для того,щоб сліди заплутати..

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

Я те саме подумала.Персі,хряпнем самбуки?;)
    А якщо серйозно,то Нірванка в мене починає викликати все більшу недовіру оцими своїми позбавленими логіки дописами і намаганням видумати,чого вона проти Мартіні голосувала,а не проти Любімої..

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Чого ти не розумієш? Як можна було підозрювати, що Мартіні маф, а ти - ні в тій ситуації?
    Це хіба якби Мартіні, будучи мафом, чогось круто обкурився. Висіла собі ти, та й висіла. Для чого йому рипатись? Був би мафом (якщо ти мирна), наступного дня би якось відбріхувався

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

Я прихворіла, обмежуюсь глінтвейном )

3. Кохана

Кохана LuBimaya

Тепер врубаюся... я вже казала, що сьогодні в мене важкий день - мізки зовсім не працюють...
    Хм, а навіщо тоді вона мене вигорожує? Підставляє??? От я дурна! взагалі сьогодні нічого не розумію...

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну та, але ж ситуація була 3 на 3, і я ще не голосувала - тобто в Любімої був шанс врятуватись, тому навіщо їй було відкриватись? Тому лише і натякнула.
    Хоча все можливо. Я вже починаю сумніватись.. Хоча з другої сторони не хочу піддаватись впливу Іспанки, бо вона теж може бути мафом.
    Я з самого початку підозрювала Мартіні і писала про це. Повторюватись? Ок. Бо:
    1. Мартіні другим проголосував проти мене після Персі, а потім після голосу Хантера проти Любімої теж проти неї переголосував. Так ніби йшов за течією. Аргумент "бо вона проти мене" - це не аргумент, ІМХО.
    2. Мартіні тикав на мене, що я - маф дуже впевнено. Тільки маф міг це робити, щоб мене злити. Я думала, що Персі, Хантер і Мартіні - за одно. Коли Персі і Мартіні дуже швидко за мене після ночі проголосували, то ніби хотіли проти мене народ підбурити. Але потім прийшов Хантер і придумав мене прибрати вночі (так мені тоді видавалось). І написав в темі, щоб мене ком прибрав, бо був впевнений, що ком до мене ходив і я виявилась мафом. Мартіні йому повірив, хоча звідки міг мати таку впевненість, що до мене ходив ком і що я начебто виявилась мафом? Я ж знаю, що це не так, тому їм і не вірила. Думала, що вони знають хто ком і хочуть його прибрати вночі (бо в Хантера такі мозги, що він по першому дню може визначити майже правильно хто є хто). Тому і відводять від себе, наштовхуючи на мене.

Звісно, ці аргументи вас не переконують, бо ви ж то не знає, що я мирна. Але я ж то знаю, тому так і думала. Якби Мартіні з Хантером таке саме писав про вас, ви б так само їх підозрювали у змові! Чи не так?

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тому що в нього, блін, манія якась. Він вважає, що всі, хто проти нього голосують, свідомо роблять це, знаючи, що він мирний. Тобто всі мафи. І, якщо чесно, то цим своїм переконанням і діями, які з того виходили він мене майже повністю запевнив у своїй мафовості (((((

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Любімая не висіла! Було 3 і 3, а я і раніше писала, що проти Мартіні, а проти Любімої нічого не маю. Тому Мартіні знав, що найімовірніше його повішаєм.
    Взагалі-то я не хотіла нікого вигороджувати, бо сама ні в кому не впевнена. Але якщо брати всіх гравців і шукати в них мирних, то з активних гравців найбільше хочеться довіряти Любімій.
    (буде смішно, якщо виявиться, що Ти - маф, а я Тебе ще й прикриваю :haha: )

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

ці всі аргументи осить правдоподібні. Але тільки й того... основного ти так і не написала. Мартіні переголосував тим самим вішаючи себе. Навряд чи маф таке робив би. Чому ти не переголосувала. Зараз скажеш, що я теж, але я просто не був на форумі, бо ж змагання були... хоча я б мабуть сприйняв це як намагання втертися в довіру... та ще й проти мене голосував...

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нірванко,якщо мені не зраджує пам"ять,то таки висіла Любімая як перша набравша голоси.

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А ти не мирних шукай. Вони й так знайдуться. Ти шукай мафів.

10. Персі

Не так. Така дурненька мафія відкрито йти разом проти когось, ага, зараз. Вже хоча б з того можна було зрозуміти, що вони, принаймні, не разом.

---------- Додано в 01:10 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ----------

?? Було 4 на 4 (Любімая перша набравша), а потім Мартіні зняв свій голос з Любімої і переголосував на Сашку. Тобто на момент того, коли він не забирав голос, висіла Любімая. Ти вже потім проголосувала. Або я щось пропустила. Але то все можна підняти зараз

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мартіні і так би висів! Більшість була проти нього! Тому він і намагався викрутитись! А я не переголосувала, бо думала, що якщо Любімая - ком, то або вона знає, що Мартіні - маф, або знає, що Ти - мир. Бо вона ж не переголосувала. Та і якби тільки я переголосувала, то було б так:

1. hunter - LuBimaya
    3. MARTINI - Sashka-ua
    4. nastinka - Великолепный
    5. redfox - MARTINI
    6. nirvanka - Sashka-ua
    7. Бійцівська Рибка -
    8. Sashka-ua - MARTINI
    9. Іспанка - LuBimaya
    10. Персі - Sashka-ua
    11. Великолепный - MARTINI
    12. LuBimaya - MARTINI

Тобто і так би висів Мартіні.

12. Персі

Чудовий спосіб викрутитись, зняти свій голос з прямого конкурента на підвіс ))
    Я тебе не розумію, зовсім

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Але ще ж мого голосу не було!! А я перед тим писала, що проти неї нічого не маю і з них двох мафом бачу скоріше Мартіні! Тому Мартіні знав, що я буду проти нього! Ну скільки разів вам то ще пояснювати?!
    Та вони могли б як мафи придумати так діяти, щоб потім якшо шо написати "ну хіба б мафія так відкрито йшла б разом?".
    Перепрошую, 4 на 4. Але я ще не голосувала! Чого ви всі так мене ігноруєте? :))) Так пишете, ніби я і не збиралась голосувати взагалі!

14. Персі

О, шось новеньке. :)
    Раніше ти оперувала тільки "думала, що Мартіні - маф". ) Але ж воно не в'яжеться. Між іншим, твій допис з голосом проти Мартіні був першим, ніж допис Любімої з фразою "мене вішати не можна". Так, переглянула, так і є.
    А тепер знайди мені дописи Любімої до свого голосування, з яких ти вирішила, що вона ком.

---------- Додано в 01:23 ---------- Попередній допис був написаний в 01:20 ----------

Мова взагалі не про те. А про те, що в ситуації, коли Мартіні знімає голос з Любімої, ти могла припустити, що вони хіба обоє мафи. Мартіні - маф, Любімая - мирна тут не складається ніяк

15. Кохана

Кохана LuBimaya

Люди, знаєте що подумала я? Не знаю чому, але в мене таке враження, що мафи - настя, рибка і редфокс/іспанка!!!!
    А ми безголові мирні, які тупо гнали один на одного!!!!
    На разі для мене найбільш мирним виглядає Сашка! (ну навіть якщо він і маф, давайте його на потім лишимо! ну не можна ж останнього хлопа прибрати!;))

16. Персі

Лан, завтра перечитаю і перегляну хто в якій послідовності голосував.
    Пішла спати

17. Кохана

Кохана LuBimaya

До якого понеділка триває другий день???? Ми що, місяць грати будемо???? о_О

---------- Додано в 01:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:34 ----------

Я теж топаю...
    На добраніч всім!

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чому? Якщо я голосую проти Мартіні, бо думаю, що він маф - то що тут не в'яжеться? :crazy:
    Я вирішила, що вона ком після того, як вона це написала! Вона ж це написала і не переголосувала! Тому і я не переголосувала!
    Тепер я ще раз маю пояснити чому я голосувала проти Мартіні чи як? :crazy:
    Якраз складається. Мартіні знав, що я буду голосувати проти нього, бо я раніше писала, що я його підозрюю, а Любімую - ні. Отже, він знав, що шансів переконати мене і інших вішати Любімую - нема, тому він пробував переконати нас вішати Сашку. Чому це маф не міг такого зробити? Тут вже навіть неважливо ким мала б бути Любімая, якщо Мартіні був би мафом.
    В мене теж таке враження, що я б'юсь об стінку, намагаюсь щось пояснити, а мене просто не хочуть розуміти! А випитують тільки ті, хто або так само нічого не знає і хоче розібратись, або мафи, які хочуть мене довести до того, щоб я ляпнула щось зайве, до чого вони придеруться, щоб переконати інших мене повісити!

---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ----------

LuBimaya,

Останнє редагування: 15 гру 2010
  19. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Замість заміненої Бійцівської Рибки грає victorys!

20. Персі

Віка, привіт - привіт!
    День розпочався добре, перемога на Трівіумі. :)))
    ПС. Кост, я була маньяком, то я тебе... того )) Якщо ти Чубом був.
    Лан, не буду флудили, зараз перечитаю

---------- Додано в 08:53 ---------- Попередній допис був написаний в 08:46 ----------

Іра, якщо ти мирна, ти мене вбиваєш просто! Дивись, ти приходиш, думаєш проти кого голосувати, що ти бачиш?
    Ти бачиш, що є 4 на 4 і висить Любімая. І тут Мартіні знімає голос з Любімої і висне сам! Ну де ти таких мафів бачила?? Я не розумію. Пояснити такі дії можна хіба тим, що Любімая - теж маф, і Мартіні починає трєпихатись, щоб витягти обох! Все, більше ніяк! Але ж у тебе Любімая - точно мирна, а Мартіні - маф. Я не бачу логіки
    ))))))))) Я пішла бухати, ну вас всіх нафік :)))
    Мафів 4! Навіщо їм робити нічию і виводити під загрозу свого!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)