Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бляха, та чо Ти так палишся?? :ireful: Хоча б не кажи хто Ти!!
    Хоч я і була впевнена більше в тому, що Мартіні - маф, ніж в тому, що він мир. Чекала, що він, якби був миром, то б відкрився. А не відкрився, значить він не рольовик або маф. А якщо не рольовик, то краще його вже повішати, ніж Любімую, бо інших кандидатур не було.

2. Кохана

Кохана LuBimaya

Я за заміну!
    Ги, якщо Рибка маф, міняйте на Хонду, вона палиться більше, ніж Віка. Шутка! ;)

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Міняєм зараз, якщо більшість згідна. Нехай встигне до завтра тему перечитати і бути в курсі справ.
    На кого міняти - мені теж все одно. Хто перший відгукнувся, хай і буде.

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Мені не принципово, на кого міняти

Ком молодець, маф 3 - зараза
    Переглядаю свій список, я мирна, Любімая мирна, решта - під підозрою

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

Дуже навіть була. Мартіні, ти, я, Любімая - і повис би Сашка

5. Кохана

Кохана LuBimaya

ти думаєш, що він маф? чому, поясни!

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

і Персі, чому ти так впевнена, що я мирна?

6. Персі

1. Почитай його дописи
    2. Не знайшлося бажаючих на нього переголосувати

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

Ти натякнула, що ти рольовик. Не думаю, що в перший день мафія таке б робила

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Любімая відписала, але не проголосувала. Я ще подумала, що може вона - ком і перевірила Сашку, бо це ж був шанс їй врятуватись, якби хтось переголосував на неї. Але вона цього не зробила, тому я засумнівалась. Тим більше думала ж, що Мартіні - маф, тому йому не дуже вірила.

8. Персі

Мартіні зняв голос з Любімої, чим підвісив себе. Тому він міг бути мафом, хіба якщо і Любімая - маф, і він би таким фокусом намагався витягти обох. Але ти кажеш, що Любімій вірила найбільше. Тому яким чином ти при такому розкладі могла вважати Мартіні мафом, ні до якої логічної купи не клеїться

9. hunter

hunter мандрівник

я був впевнений що мене не повішають, але блін мене вбили, буууу!
    Мартіні, йдем :drinks::preved:

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Та покажи мені де я палюся і ким!
    Блін, голова тріщить цілий день.. день важкий був сьогодні, вибачте...

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нірванко,він ще в нульовий день казав,що він мир(згодна,що то не аргумент,в нульовий день всі дурачаться і всі намагаються сказати,що саме він чи вона є мирним).Так,я сама спершу не повірила Мартіні,але його подальші дописи зменшили ступінь моєї недовіри до нього.

Можеш пояснити,чому ти їй так довіряєш? Знову ж таки,мені це схоже на прикривання мафкою мафки.

І до чого ця фраза?

12. Кохана

Кохана LuBimaya

Іспанка, ти впевнена в цьому? Подумай, невже мафи такі тупі, щоб один одного так захищати?

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ну звичайно я припускаю,що Нірванка оленьтюлень, і від щирого серця покриває мафа..Зрештою,зараз ні в чому не можна бути впевненим на всі 100%(згадаймо попередню партію,де нас розвели аки лохів Еребус і Рікся).
    Такшо я б зараз не поспішала однозначно когось звинувачувати..

14. Персі

Нірванка
    ............

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На ту хвилину я думала, що Мартіні - маф, а Любімая - мирна. Думала, що Мартіні, знаючи, що Любімая - мирна, спеціально голосує проти Сашки, щоб ніби-то витягнути Любімую. Він був приречений, тому хотів ніби-то врятувати Любімую, щоб народ подумав, що вона - мафка, бо її хотів витягнути інший маф. Якби Мартіні був мафом, то наступного дня ми б повісили Любімую, бо думали б, що Мартіні спеціально хотів на неї увагу перекинути, щоб мафів не рухали. Не знаю чи я зрозуміло описала свою логіку, але так тоді думала.
    Прошу:
    А тут Ти натякала на те, що я зрозуміла, що в Тебе роль, тому вирішила, що якщо Мартіні і буде мирним, то краще вішати простого мирного, ніж рольовика:
    Або я щось не так зрозуміла..
    Так чи інакше, лікарю треба буде Тебе прикрити цієї ночі.
    Він ще казав, що я - маф дуже впевнена. Але я ж знаю, що я не маф, тому його словам вірити не могла і вважала його дописи наклепами на мене, щоб відвернути увагу.
    Якщо я її і прикриваю, то тільки як мирна - мирну. Любімая ж натякала, що її вішати не можна. І якщо ці натяки помітила я і Персі, то напевно і мафи помітять. Тому мусила вже написати це, щоб, по перше, на цьому голосуванні її не вішали (переважно ж в лідерах голосування є мир і маф. якщо першого вішають мира, то значить, що другий маф. звісно, є винятки, та все ж). І по друге, думаю, що лікар має її прикрити, бо мафи можуть в неї стріляти, бо крім Любімої більше ніхто не натякав на роль. Принаймні я не помітила.

16. Кохана

Кохана LuBimaya

Ну, взагалі то, я подумала з твоїх дописів, що ти ком іперевірила мене першої ночі!

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Як кажуть деякі люди "обоснуй"!!!!!!!!!!!!!!!!!

От цим питанням і я задаюсь. Зміна голосу, яка вже нічого не вирішує - це просто показуха. Висказатися, що ось яка я мирна...

Я й справді натупив... Мартіні, буду в одній упряжці з тобою... Але ж блін він сам винен!!! Як так можна грати мирним????????

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ----------

Хоч щось радує в цій грі :)

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Короче, Нірванко, ми одна на одну подумали однаково... ги...

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ----------

О, Сашка! Привіт! Хочеться почути твою думку, я вважаєш, чому Мартіні саме тебе вибрав?

19. Персі

І Хантера вбивали, щоб мене злити?) Ню - ню.

Без 50 не розібратись. Чесно

20. Кохана

Кохана LuBimaya

В мене теж таке враження було..
    а зараз голос проти Нірванки, не розумію поки що...

---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ----------

Налівай!!!!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)