Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Сашка
    ........................

2. Кохана

Кохана LuBimaya

О, нірванка проголосувала, то ж мій голос тебе не рятує, Мартіні! Пробач, якщо ти мир, але ти сам винний!

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

Фак, терпіти такі моменти не можу....

3. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Перший день кінчився.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну все, всім спасибі, особливо тим, хто відгукнувся на мій прощальний заклик :)

Підказки мені лишати не потрібно, все і так зрозуміло. Тож я вірю, що я загинув не даремно :)

--------------------
    я відредагував цей пост бо вийшло шо він написаний коли я вже фактично був повішений, залишив тільки прощання

5. Персі

Я переголосувала, тебе Нірванка добила

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якби ще й Любімая на Сашку переголосувала, то і я б передумала. Бо їй довіряю тут поки що найбільше. Але пізно вже..

7. Kost

Зішовши з катушок після смерті свого коллєги Овода добровольці-Миколаї повісили мирного Мартіні.

8. Персі

У нас ніби статус повішеного одразу після закінчення дня оголошують, нє?
    Ага, ясно.
    Нірванка - мафія

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Блін, Мартіні, якого ёжика ти то все почав!!! Я проти тебе проголосувала вчора, ти здійняв бучу, всіх налаштував і проти мене і проти себе самого... Блін.... :ireful:
    Ну, принаймі я заробила собі не померти сьогодні вночі, бо мафам тепер мене вбивати не вигідно.
    Якщо я все правильно зрозуміла з деяких дописів, то все буде ок!

10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Фух,гнала як дурна з пар,щоб побачити кого повішати.Похапцем перечитала що ви написали.В двох словах:
    1.Нірванка вважала Любімую мирнішою за Мартіні тоді коли вони обоє були кандидатами на підвіс.Схоже на те,що мафка рятує мафку,чи як? Дуже підозрілий той Нірванчин голос..

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

Це як так?Поясни будь - ласка.
    З нами поділись,цікаво ж))
    Ой,Любіма,щось ти крутиш...

11. Персі

І проігнорувала пропозицію переголосовувати на Сашку.
    Нірванка з Сашкою - мафи

12. Кохана

Кохана LuBimaya

Іспанка, остинь після пар, і подумай! Тобі не здається, що Нірванка натякала на дещо інше?

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

Персі, а чому ти проголосували проти Сашки, в останній момент? Чому? Ти ж проти мене голосувала? Ти мене тим не рятувала, і Мартіні не топила, бо проти нього вже Нірванка проголосувала... Я вже нічого не розумію, що то було взагалі...

---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

Фактично я почала підвіс Мартіні, тепер я підозрюваний №1 на наступний день, і мафам мене вбити не вигідно, хоча вони можуть це зробити.. хз

---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

Почекаємо результати ночі!

13. Персі

Я не бачила її допису з голосом на момент переголосування
    Ти натякнула, що ти - рольовик, Мартіні, будучи мафією, самогубство не влаштовував би

14. Кохана

Кохана LuBimaya

А ніч вже закінчено??? Кост?

15. Kost

Доброволець-поліціянт не спав та вийшов на рятування громадян свого замку.І куля з його рушниці потрапила просто в серце Вєліколєпного,Мафа-3

16. Кохана

Кохана LuBimaya

Ком, ти МОЛОДЧИНА!!!! Дуже цікаво, чому ком вирішив перевірити саме Вєліка Вєліколєпного...

17. Іспанка

На що саме?На те,що вона рольовик?
    Блін,в мене після Інформатики і КТ голова закипає. Зараз спробую почитати і проаналізувати.

Дааа,ком в нас крутий,однозначно..

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Ха, в нас лишився один чоловік! Сашка, як тобі у квітнику?

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

Тепер вже не знаю...

19. Kost

Так,шо вирішуєм з Рибкою?
    Хонда та Віка згодні замінити,Ріксі немає часу,але теж виручити згодна.
    Міняєм зараз чи чекаєм до завтра,якшо не з*явиться,то поміняєм...І на кого міняти?:)

20. Іспанка

Я за заміну.Мені в принципі однаково,з обома цікаво грати:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)