Мафія,гра №16: "День Св.Миколая"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Kost, 12 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Заповіт, це правильно... Давно б так... а то почав каламуть розводити...

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Мартини, я тебя не понимаю, вот честно. Вчера ты негодовал, что я много писал, сегодня негодуешь ,что я мало пишу. Ну вот что я сейчас должен писать? Голоса поделились между тобой и Любимой. защищать, никого из вас, в мои планы не входит, т.к. на данном этапе, я подозреваю всех. Что мне теперь, вывалить список всех игроков и по 10 бальной шкале оценить степень подозрительности каждого? Или от фонаря написать список из 4-х мафов?
    Зачем нам сейчас гадать кто все 4 мафа? Вполне достаточно, для начала, замочить ОДНОГО, а потом искать связи. Зачем не имея ни какой достоверной информации, строить песочные замки из догадок, кто бы мог составлять ВСЮ мафиозную сеть? Каждый день, вычисляем и мочим по ОДНОМУ мафу - вот , необходимое и достаточное условие, гарантирующее победу мирным.
    Хватит? А то ж я могу тут все так исписать, что остальные, замучаются потом читать и начнут совершать опрометчивые поступки, под радостное улюлюканье мафиозников. Я пишу ровно столько, сколько того требует ситуация.
    Сейчас ситуация такова:
    Голоса разделились между тобой и Любимой поровну 4-4. я голосовал против тебя, намеренно делая счет равным 3-3 для того, что бы посмотреть кто будет кого спасать или топить. Но, я не вижу ничего подозрительного в действиях Любимой, поэтому против неё, голосовать не хочу. Испанка, пришла, выразила тебе свое недоверие и подозрение, потом позволила тебе себя убедить но не до конца и проголосовала против Любимой. Потом появилась Редфокс и сделала снова ничью, проголосовав против Мартини. Теперь вопрос, почему все голоса отдаются либо против Любимой, либо против Мартини? Понятно, что мафы будут действовать сообща, но не явно. Но их всего четверо, а однотипно ведут себя аж 8 человек.
    Предположим, что ты, Мартини, маф. Тогда Любимая, вполне вероятно мирная, а Испанка твоя сообщница. Редфокс же, остается совершенно вне подозрений. Все, кто голосовал до этого, пока мною в расчет не принимаются. Если окажется, что Любимая мафка, то с Мартини можно снимать подозрения и автоматически начинать подозревать Редфокс. Испанка в такой ситуации тоже мирная, т.к. не стала бы топить Любимую, а с тобой завелась, потому что действительно тебя подозревала.

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Зверніть увагу як він нагло поводиться. Був би він мирний, мав би сумніви, чи дійсно правильно він проголосував. А зараз очевидно, що він конкретно знає що робить.

Сьогодні вночі комісар прибере одного мафа.

Завтра повішайте Сашку. Залишиться 6 мирних проти 2 мафів. Шанси виграти будуть досить високі. Сподіваюся, що моя смертушка принесе користь місту :) бувайте здорові!

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Був би ти мирним, вів би себе адекватно. Не аргументував би вину гравців тим, що вони проголосували проти тебе і вже явно не покладав би рук складаючи заповіт і кажучи: "Вішайте мене, от побачите, бла-бла-бла". типово мафська поведінка.

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Е, народ!!!! Ви що робите????
    Мартіні, а ти не боїшся, що після моєї мирної смерті, тебе завтра же і лінчують на фіг?

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

не має нічієї, висить той, хто перший голоси набрав - тобто я! а це погано, дуже погано!

---------- Додано в 18:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

Чого всі мовчать? Мафи, не гоніть!
    Звертаюся до Хантера і Персі! Я - мирна, якщо ви мирні - переголосовуйте!
    Не гоніть, люди!

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Перечитала то все. Напишу що думаю, може комусь завтра пригодиться, якщо мене вночі приберуть.

1. hunter - більше схилялась до того, що маф. сьогодні толком нічо ще не писав, бо в нього пари і робота. ввечері напевно знову виговориться, тому можна буде конкретніше про нього сказати. допис "а чо Тебе не повішали?" - якийсь брєд, в мене ж був імунітет. Думаю, що з його мозгами це міг бути спеціальний хід.

3. MARTINI - напевно все таки маф, бо він ніби хоче себе виправдати і когось іншого звинуватити, але конкретно не пише пояснень. Напевно розраховує на свою інтуїцію. Але я ж точно знаю, що принаймні в одній людині він помилився, тому або в нього пропала муза, або він маф. В другий варіант вірю більше.

4. nastinka - її мало, мало писала, але голос проти Великолепного тоді, як вже було по 2 голоси проти Мартіні і Любімої, виглядає на злив. Може просто мирна і не хоче, щоб її голос був проти мирного, якщо не вгадає, або маф, який не хоче привертати увагу (може бути босом)

5. redfox - толком мені не запам'яталась, тому нічого конкретного не скажу

6. nirvanka - безнадійна мирна, яка знову може провалити гру. сподіваюсь, що якщо сьогодні зроблю правильний вибір на голосуванні, то поверну довіру в людей :) тому поки що не спішу голосувати

7. Бійцівська Рибка - її нема, тому нема що і коментувати.

8. Sashka-ua - в авантюри не влазив, тому толком про нього нічого не запам'ятала. дописи якісь задуже емоційні. не розумію чого Мартіні проти нього кричить. якщо повішаємо Мартіні, то по результату можна буде і про Сашку більше сказати

9. Іспанка - спочатку подумала, що якщо Мартіні-маф, то Іспанка не може бути мафом, бо проти нього валить. Але її голос суперечить тому всьому. Цього не пійму.

10. Персі - таке враження після вчора, що відійшла на другий план, щоб не привертати увагу, бо вже є люди, які її підозрюють. Якщо маф, то може бути саме босом

11. Великолепный - вибачайте, але Ваші дописи флудилдьні мені видавались просто балабольними. Зараз більше конструктиву, якусь тактику описує, але логіки я особисто не вловлюю.

12. LuBimaya - досі не бачу в ній нічого мафського. якщо вибирати хто з них більший маф (Мартіні чи Любімая), то Мартіні однозначно!

7. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Дивіться :
    http://forum.lvivport.com/member.php?u=3960 ,Рибки вже більше тижня немає на форумі і не схоже,шо буде з*являтися далі:sad:
    Тому маю питання:
    Міняєм?
    Голосуйтезеленим,шоб точно знав,а я поки попитаю Ріксі і компанію чи згодні замінити :)

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Шо й до чого. :) Я тобі кажу, що порівнюю поведінку однієї і тієї ж людини в різних ситуаціях. По Редфокс правда, поки тільки одна ситуація, але й змін в поведінці не помічаю.
    Куда відійшла? :))) Нірванка шось гоне )
    А чому саме до мене і Хантера? Хто твої підозрювані?

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Менше емоцій :)

Я ЗА.

10. MARTINI

Хух, встиг до повішення :)

Нірванка, і ти туди ж: "але конкретно не пише пояснень". Я тут цілий день розпинаюся, кожну свою дію розжовую і потім ще розжовування теж розжовую, а вона каже "не пише пояснень". Ну то най буде так. Чого ти тягнеш? Давай голосуй вже.

Любімая, я вже починаю сумніватися що ти маф. Якщо ти теж мирна, то прикольно мафи нас всіх розвели :) Давайте може все-таки когось іншого повішаємо? Я би пропонував Сашку. Він 90% шо маф.

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

Я теж за заміну Рибки.

11. Персі

? Не зрозуміла

За заміну

12. MARTINI

Блін, в мене серйозні передчуття,що нас розводять як кроликів. Народ! Мирні! Давайте знайдемо когось іншого на підвіс! Ні я , ні Любімая - не варіант. Наразі найбільш підозрілі Сашка і Нірванка. Один бо дуже нагло себе поводить щодо підвісу мене, друга - бо тягне з голосом до останнього , крім того на першій сторінці теми вона явно спалилася. Я сподіваюся що ком був в Нірванки минулої ночі і цієї ночі пристрелить. Якщо не був,то сьогодні хай сходить. А повішати сьогодні треба Сашку.

Хантер, Персі. Я вам чомусь вірю, тому звертаюся в першу чергу до вас. Давайте підвісимо Сашку!

13. Персі

Вчасно ти ) менше 15 хв до закінчення дня, а народу майже немає

14. MARTINI

а в ответ тишина... лишається 15 хвилин

Ок. Я зараз вчиню самогубство (якщо до мене не прислухаються)

Мій голос проти Сашки

Любімая, я тебе врятував. Якщо ти мирна - проголосуй так само. Якщо маф - залишай свій голос на мені. Мирні, сподіваюся мій акт самопожертвування доведе вам що я один із вас.

15. Персі

Мартіні, шо ти робиш? Ти настільки впевнений, шо Любімая мирна?

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

Любімая, чого ти мовчиш???

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну сьогодні коли я перечитала дописи всі нові, то Ти не привертала увагу, якось більш спокійніше писала, ніж вчора. Типу притихла, щоб не привертати увагу. Таке в мене склалось враження.

17. Кохана

Кохана LuBimaya

А що казати??? Мартіні, на тебе прозрєніє найшло??? Так тепер же ти висиш! о_О

18. Персі

Помилкове враження ) Я просто не в настрої. Як вчора, так і сьогодні

Мартіні, щось Любімая не спішить на Сашку переголосовувати, тобі то не здається дивним?

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене ще були сумніви, надіялась, що під кінець дня прийде, наприклад, Хантер, і скаже щось мудре. Або Мартіні придумає кращі аргументи. Але мене нічого не переконало. Любімая і надалі виглядає набагато мирнішою, ніж Мартіні, тому МАРТІНІ.

20. Кохана

Кохана LuBimaya

Мартіні, якщо я проголосую проти Сашки, то повисну я сама!!!! А мене вішати не можна!!! Блін, Мартіні певно точно мирний!!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)