Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

абаснуй :bazar:

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Звісно не щирий!:) Мій пост просто переповнений лукавством! :)))

Просто Ріксі мені симпатична незалежно від ролі, а мафією зараз може бути хто завгодно, а моя інтуіція не каже, що це Ріксі!
    Любімая ось наприклад викликає більше підозр!

3. ovod

ovod Well-Known Member

ага.........:give_rose:

шось воно двохзначно получилось....

4. -Erebus-

Нічого не курив, просто був на Кубані - там + 20, а повернувся у Москву, а тут, як спеціально, минус 25, я просто у шоці! :)))

А мене вішати не слід, по перше безглуздо - лише день втратите, а по друге: просто пограти дайте: так сумую за мафією на ЛФ! Плііііз! ;)

5. Кохана

Кохана LuBimaya

а ти Еребус тоді святий, так?

6. victorys

victorys позитивчик :)

Персі згадала мою кандидатуру, на той момент,коли про мене ніхто нічо не писав, а коли я написала, що вона навмисне це зробила, щоб привернути до мене увагу, Любімая написала, що їй теж так здається.
    Любімая можливо хоче підмазатись, або вони в одній команді і стаючи на мою сторону (у випадку повішання однієї з них) відводить від себе підозри і звязок з Персі.

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

:haha: Рибко, я зважу на те, що ти перший раз з нами граєш )
    Шо за образи? )) Коли я хочу когось повішати, я роблю це дуже голосно, відкриваю агіткомпанію і т.д. і т.п. ))
    А якщо серйозно, просто викликаю тебе на розмову, бо щось ти незвично мало дописуєш в цій грі
    Еребус, зміна температур явно не дуже добре на тебе вплинула :))) На мороз в шапці треба виходити во ізбєжаніє))
    І що? А ти що, так і хотіла відсидітись, щоб ніхто про тебе нічого не писав? Бачиш, я написала, ти зразу активніша в темі стала )

8. Masini

Masini Well-Known Member

Версия следующая: Мартини знатный оленевод опять начинает! Аргументы??? Или будешь как всегда?

9. -Erebus-

Так! :girl_angel:

10. Персі

Иммунитеты спасают только от убийства мафией. ) То есть, их уже нет

11. ovod

ovod Well-Known Member

всім до завтра...

12. Кохана

Кохана LuBimaya

Блін, замахали..
    взагалі не буду писати нічого... проголосувала, і вистачить...

13. -Erebus-

Добре, тепер мовчатиму, я все ж хочу пограти, а не повиснути першого ж дня!:sad:

І дуже прошу мафів не стріляти мене! Добре, Мартіні? :)
    Чи ти вже навів на мене свою пукавку? :)))

14. victorys

я сьогодні на роботі від 14 до 20 була на інвентаризації (це так мєжду прочім) Завтра в мене друга частина того дійства, тому дописую коли можу :pardon: Щось від редфокса також обмаль дописів і ніхто про неї не згадує :)

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

ага, давайте! можна з вами? :)))

15. -Erebus-

А якщо через твій голос мене повісять? Всі мирні скажуть тебе "дякую"? Сильно сумніваюсь!

Поки не подобаються Мартіні і Любімая, коли вони мирні, вони грають інакше: хтось з них точно мафія!

16. victorys

всьо, йду спати...:boredom:

17. -Erebus-

От-от! Та на ЛФ, що мені не подобається: коли граєш активно тебе вішають, а мовчуни-мафіозі сміються і продовжують грати!

---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ----------

Мася, тобі Мартіні теж не подобається цієї гри?

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Солодких снів!:)А я зара йду диктанти перевіряти:shout:

Ага,він звинувачення накидав на людей,ніц не обгрунтував і забрався геть.Такшо наразі Мартіні перший підозрюваний в мене.

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

От власне.Від Редфокса і Виликолепного дописів катма,відповідно інфи теж ніякої.Може мафи якраз вони і затаїлися?

19. -Erebus-

Натусь, а що думаєш щодо Любімої?

20. Персі

Так, Великолепный ніякий не маф, не рухайте його. )) Він просто новенький і йому важко сходу вкурити що тут і до чого, з врахуванням того, що ми тут всі вже одне одного знаєм, як облуплених
    Чесно кажучи, про її існування взагалі забула. ) Я з нею і не грала, здається... не пам'ятаю

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)