Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

за швидше закінчення дня

я просто подивився, що ти на форумі

і взагалі-то я більше не депутат, мене позбавили мандата....

2. victorys

victorys позитивчик :)

:)))
    та тобі він вже здається ш так не пригодиться :)

3. ovod

ovod Well-Known Member

редфокс, якщо ти мирна, то не голосуй... і таким чином мирні точно виграють...
    ти за автокілом, еребус буде повішаний...

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ----------

хоть похвалитись комусь міг.. та де..

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

все йду спати...

4. victorys

хм...файне відчуття дожити до кінця гри :preved:
    хочаб раз...

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

добраніч, хай тобі мирні сняться ;)

5. ovod

ovod Well-Known Member

а я вже другий раз..

а тобі віко везе...

6. victorys

чого везе? в чому? В тому, що дожила до кінця? Ну якби ти не був депутатом то би не дожила :)))

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

Треба мені певне йти спати, бо щось мою голову починають посєщати мисли, що якщо ти не депутат, а депутат редфокс :)))

7. ovod

ovod Well-Known Member

маєш право.....

8. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Так склалися обставини, що мусив поїхати в неінтернетизовані краї, тому не дуже вийшло в кінці прослідкувати за грой. Зараз переглянув і я проти закінчення дня бо бачу, що ви зібралися вішати мене. А це означає, що місто програє. Поміркуємо. Скажімо, зараз вішаємо мене, потім маф прибирає овода або віку, а тоді маф лишається один на один із останнім гравцем. І виходить, хто перший проголосує, той і виграв. Словом, права на помилку нема!
    Якщо редфокс не депутат, то вона маф. А очевидно, що депутат, все-таки овод. Якщо зараз не підвісити Редфокс, нам капець!
    Овод, це не та гра, де можна так віддаватися на довіру мафу. Вона зараз погодиться, а в самому кінці дня візьме та й проголосує! І все...

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

винна Редфокс!

9. victorys

і на якій такій підставі ти це ствердив?

10. -Erebus-

Віка, ну ти що тему не читала? Звичайний метод виключення. Овод - депутат, ти - перевірена депутатом мирна, я - мирний. Питання на засипку: хто тоді Редфокс, якщо не маф? Які ще підстави потрібні щоб зрозуміти, що вона маф?

11. victorys

:))) ні, не читала, значить я маф?
    тебе Мартіні вже давно попалив, можеш також сушити весла ;)

12. ovod

ovod Well-Known Member

фоксі, прочитай але ще не голосуй..

13. -Erebus-

таке враження, що ти чуєш тільки себе. Я ж написав чітко українською мовою, хто є хто, а ти тепер питаєш "значить я маф?". Мабуть твій аватар на тебе пагубно впливає :)

наскільки я пригадую, Мартіні мене намагався злити, коли ми його вішали. Я розумію, що гра вийшла занадто параноїдальною, але якщо ми зараз повісимо мене, то весла сушити буде вся команда мирних!

14. redfox

redfox Well-Known Member

Всем привет! прошу прощения, что вчера не появилась - инет был вне зоны доступа)
    итак, кто на подозрении?
    ovod - мирн
    6. redfox - мирная
    7. victorys - мирная
    10. -Erebus- -МАФ
    я голосую за ЕРЕБУСА!

---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

коллеги! подумайте сами - меня не было сутки!! я не МАФ!!!!
    маф - ЕРЕБУС - у нас есть шанс закончить игру прямо сейчас!!!!!

15. ovod

ovod Well-Known Member

якщо ти мирна і хочеш позбавити хвилювань решти мирних то не голосуй і закінчуй день..

але якщо тобі важливо виграти живою, то як хочеш...

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

це ти так проголосувала?

16. victorys

Еребус не розказуй, якби ти був мирним, ти б хочаб побіжно тему прочитав, щоб знати, що відбувалось поки тебе не було, а ти прийшов і замість того щоб проголосувати за овода (щоб ми взнали твій статус) проголосував за Коста. Навіщо?

17. ovod

ovod Well-Known Member

тоді закінчуй день...

18. redfox

redfox Well-Known Member

не поняла. в чем прикол!
    только закончить день я и так могу!
    а почему голосовать то нельзя?
    тем более когда уже все понятно?

19. ovod

ovod Well-Known Member

еребус, мені цікаво як ти так відписуєш, що тебе не видно онлайн?

20. redfox

redfox Well-Known Member

ЕРЕБУС

день закончен

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)