Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

ок.
    Я тоді повністю віддаюсь домашнім справам і буду сюди заглядати час від часу, щоб подивитись чи обстановка не змінилась.

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Вийшов на хвилинку лише щоб проголосувати: винен Кост - що він маф, я майже не маю сумнівів.
    Даруйте, грати не можу :sad:
    Змушений був швидко поїхати з міста! Зайшов в інет клуб лише, щоб залишити свій голос!

3. victorys

а чому ти проти Овода не голосуєш?

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Еребус )))))))))
    Припух... давай проти Овода голосуй ))

5. victorys

всьо ясно з Еребусом..

6. Персі

Ну перечитала, прийшла до висновку, що Еребус - наглий, втративший страх мафіозо :ireful:
    Знач, у нас є три кандидатури на дві мафіозні вакансії - Еребус, Редфокс та Кост (розумію, що Овод з Вікою можуть підозрювати ще й мене, але по - перше, то неправда, по - друге, мені здається, що я свою лояльність довела, по - третє, як ні, то готова довести в будь - який момент, тим більше, що більше бажаючих сходити на перевірку до депутата немає, як я розумію ))) ).
    Кароч, Еребус, твій мафіозний брат тебе здав: :)))
    Напевно, так і було )))) В світлі чого цікавим стає наступний допис Ріксі:
    Ага, мафи озвіріли ))))
    За Редфокс, проти Еребуса:
    Ситуація: 3 голоси проти Ріксі, 3 голоси проти мене, 2 голоси проти Еребуса, 1 голос проти Редфокс
    Ріксі голосує проти Редфокс

Далі. «Конфлікти» Мартіні – Еребус виглядають дещо награними, як і конфлікти «Ріксі – Мартіні» про що я вже писала:

Ну, наприклад, таке от:
    Не знаю, мені то виглядає на кшталт криків Мартіні на Ріксі «за алєня атвєтіш»

Еребус, поясни цей твій допис:
    Чому ти вирішив, що наявність ролі в Ріксі малоймовірна?

ІМХО Редфокс не може бути по одну сторону з Еребусом та Ріксі, виходячи з їх суперечок. Хоча… мафи так накрутили, що всі гнали на всіх.
    Ну але от такі, до прикладу, дописи в бік Редфокс
    як на мене, роблять сумнівною ситуацію, при якій би Редфокс і Еребус були на одному боці
    а також дописи Ріксі в стилі:
    Якесь таке стильове забарвлення і змістовне наповнення )) мали дописи Ріксі і в бік Великолепного та Віки, які, як ми тепер знаємо, мирні
    Або допис Редфокс до Ріксі:
    Шось занадно емоційно як для спектаклю… ну так здається
    І ще один момент за те, що Редфокс мирна. На другий день вона проголосувала проти Ріксі, потім зняла свій голос. Як тільки вона свій голос зняла, зразу переголосував і Мартіні. По – перше, дещо підозріло, щоб двоє мафів підряд зняли свої голоси з Ріксі, по – друге, Мартіні потім намагався цим спекулювати, мовляв, он якщо Редфокс засумнівалась, чому я не можу.

Поки свій голос не міняю, немає необхідності, Кост і так висне, а Овод матиме змогу відкинути всі сумніви (якщо вони у нього ще є) на мій рахунок

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

ПС. Кост, а ти як? Маєш бажання проти Овода проголосувати і довести свою мирність?

З Еребусом ІМХО всьо зрозуміло в світлі його останнього допису, можна і його сьогодні повішати

7. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Ну конечно,да,только тут говорили,что не надо переходить на личности,Еребус тут же против меня.Забудь ты этот конфликт уже:)

Перси,какого розово-белого овоща мне голосовать против Овода?Вы и так мою роль после повешания узнаете...:sad:

8. Персі

Ну, якщо ти проголосуєш проти Овода, ми не будем тебе вішати, будем вішати Еребуса

9. Kost

Ну а дальше?Я вижу,что и так мне никто не верит.
    Я хочу узнать твою роль,Перси.Поэтому если хотите - вешайте,вам же будет хуже.

10. Персі

Дальше Овод, як депутат, нам всім розкаже - мирний ти чи мафія

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

А шо це за позиція така? Якщо ти мирний - грай на команду, Віка вчора не відмовилась від перевірки депутатом, коли була під сильними підозрами, а ти чо не хоч?

11. Kost

Нет времени проверять.Какого мне тебе доверять?Я верю Оводу и Вике.Тебе,Редфокс и Еребусу - нет.

12. Персі

Ну так тебе не я буду перевіряти, а Овод, якому ти довіряєш, в чому проблема?
    Ти вважаєш мафією Еребуса, так? В чому проблема - 2? Ми вішаємо Еребуса, тебе перевіряє депутат (Овод) і розказує нам твій статус. Що такого складного для розуміння? Чо ти відпираєшся?

13. Kost

Ты что-то сильно тупишь.
    1)Я знаю,что Овод депутат.
    2)Я подозреваю тебя,Редфокс И Еребуса,а не только его.
    3)Сама подумай,даже Допустим,что ты маф(получается,что с Редфокс):
    Ты тратишь роль Овода на проверку мирного меня,вешаете мирного Еребуса,убиваешь мирного ночью и все - папа мирным.

Я согласен на проверку,мен боятся нечего.Но я хочу увидеть глубокоуважаемую Редфокс.

14. ovod

ovod Well-Known Member

я вже є...
    а де редфокс?

15. Персі

Опачкі. :))) Півгри доводив, що Еребус мафія, я тут вже Еребус мирний. ))))))

Кост, а давай так. Як Овод вирішить, так і буде. Тобто, кого він захоче перевірити, той проти нього і проголосує. Згодний?

---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ----------

У мене є сильні підозри, що вона завтра автокілом вибуде )))))))
    Пам'ятаєш, вона писала, що вона в грі до 18 за московським часом, поки вона на роботі? Можна припустити, що вдома вона поза інтернетом )))
    Просто дивно якось, що не попередила

16. ovod

ovod Well-Known Member

я її і так поки що маю провіряти...

17. Kost

Я и сейчас так вполне считаю.Я просто сделал предположение,а вот ты сильно придираешься к словам.

Согласен,только Овод вроде не прийдет,у него там дела какие-то

18. Персі

Овод вже є. :))) Овод, шо робим? )

19. Kost

О,привет,Овод.:)))

20. ovod

ovod Well-Known Member

якщо фоксі не появиться, то переголосуєш проти коста...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)