Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

:))) доливаєш масла в вогонь?

• Подобається Подобається x 1
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нє, коли він мені бреше, а я йому дуже вірю, його починає совість мучити ))
    Давай, добивай мене, мені й так погано :cry::cry:
    А його просто не було онлайн, коли Іспанка відкривалась, він прийшов вже після закінчення ночі

---------- Додано в 23:26 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

Я шось більше до Еребуса схиляюсь, а не до Редфокс

---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ----------

Великолепный в нас став підозрюваним, коли виявилось, що ти мирна. А Еребуса на той момент на сайті не було. Може, він раніше НД лишив, та й усе

---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

Та ні, народ, ну не Редфокс. Кост і Еребус.

3. victorys

певне таки так...Я тут пости Мартіні переглянула, він майже у кожному пості Еребусом тицяє:
    Певне він це робив для того, щоб якшо шо вийти чистим з води з радісним окликом: "вон я тут всіх мафів перевішав" і в надії шо його не запідозрять бо це ж дуже палевно, щоб один маф так кричав про повішання другого.
    Хоча можна би було припустити, що тим самим він відводив підозри від редфокс, але на 90% схиляюсь до першого варіанту.

4. Персі

При чому він ще й гнав на Еребуса, коли вже було ясно, що йому не врятуватись (Мартіні). Може бути розрахунок, що під страхом підвісу не гнав би на свого?

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ----------

І ще одне. Мартіні в перший день процитував допис Ріксі "я доктор" і цим обґрунтував свій голос. Ріксі то проігнорувала. Коли ж Редфокс щось причепилась до того Ріксіного лікаря, то там вийшла ціла суперечка...
    Не знаю, треба знову то всьо читати, але поки думаю, що таки Еребус :)ireful: це ж треба)

5. victorys

ти собі навіть не уявляєш який камінь з мене зпав, коли Овод запропонував провірити мене депутатом і ви накінець взнали, що я мирна. Я так психічно змучилась доказувати свою мирність, що навіть не хотіла голосувати сьогодні, щоб мати -1 проти себе і вам на зло :)))

6. Персі

зі мною теж таке буває )))

7. victorys

мене трохи совість за Іспанку мучає...якби я її не почала підозрювати, вона певне не вскрилась би дівчинкою так рано...Ну от навіщо було намєкати на роль завчасу :ireful: Але з другої сторони намєкнувши на роль вона і так мусіла вскритись, щоб розповісти де була і куди піде перед тим як пристрелять мафи.
    Не розумію ще одного моменту, чому лікар її не полікував? Його не було в неті?

8. Персі

Я хочу мафської крові і побільше! Щоб всі стіни, стелі і підлоги нашої реанімації були в мафській крові! Мене охопила жага помсти!! :diablo::bomb::babruysk:
    Але зараз вже спати хочу, тож бум мститись завтра. )
    Добраніч всім. ) (але не вам, мафи! шоб вас кошмари замучили)

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ----------

Так, він прийшов вже і після її розкриття, і після ночі

9. victorys

:haha: :haha: насмішила ти мене на ніч :)))
    Я теж по маленьку заокругляюсь. В будні я о цій порі вже третій сон бачу :)
    шкода...

10. ovod

ovod Well-Known Member

певне тоже завтра буду думати....
    папа... всім....

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

от блин, я забыл написать Ведущему НД и меня убили)))))) хотя, пофиг, я все равно собирался Перси лечить.
    блин, плохой день, еще и Интер мой продул ((((

12. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Ну що, давайте, прокидайтесь та виходьте, панове:)

Бачу шо зібрались ви мене тут вішати,але я простий мирний,тому не робіть помилок!:cry:

Ну що, почнем:
    Овод,я тобі довіряю,ти палився депутатом і казав шо Віка мирна,ок.

Але:Редфокс,давай закінчуй святкувати, виходь і кажи:
    Може ти депутат?І тоді Овод/Віка мафи...

Персі,ти казала список Мартіні,Ріксі,Кост,Іспанка/Віка.Так,перші двоє мафи,але другі троє:)))) ) як ти бачиш мафіозністю і не пахнуть(хоча щодо мене бачу є сумніви).Тому мафією можеш бути Ти/Еребус.Ну або ТИ/Редфокс,хоча тоді я зовсім нічого не розумію.

Еребусе,я вже казав свої підозри до тебе.Тому виходь і переконуй мене в своїй мирності.

Ну,чи можете вішати мене,і залишатись з 4:2,на 2:2.

13. ovod

ovod Well-Known Member

і ти повіриш, якщо вона таке скаже?

---------- Додано в 10:05 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

персі, суть в тому щоб проти мене проголосували або еребус або редфокс і не знімали свого голосу, а ще краще двоє, а тоді ти переголосовуєш проти коста.
    але якщо проголосує першим кост, то ти не переголосовуй, хоть будемо знати що ти точно мирна, а кост маф.
    а взагалі-то дивись по ситуації...
    п.с. мене до вечора не буде...
    появлюся біля 7 або раніше..

Останнє редагування: 4 гру 2010
  14. Kost

Kost Мале вампірисько:)

ну тобі я ніби вірю:)

15. Персі

Овод, ну я вже проголосувала, мій голос поки на тобі.
    Чекаєм Еребуса і Редфокс

16. ovod

ovod Well-Known Member

значить їй не повіриш? ну то нащо тоді її чекаєш?

---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

просто якщо ти зараз переголосуєш і проти мене проголосує кост, то його нині вішати немає смислу або мій хід втрачається...
    тому тре щоб перше редфокс або еребус проголосував проти мене(другий чи третій голос), а тоді можеш міняти голос...

17. Персі

Еребус і Редфокс, хто згодний на перевірку депутатом?

ПС. Сашка, як прийдеш, поправ, будь - ласка, голоси в шапці.
    Наразі я проти Овода, Віка і Овод - проти Коста

---------- Додано в 10:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

Я зрозуміла, ок

18. ovod

ovod Well-Known Member

все, я пішов...

19. victorys

пробувала знайти хоч ниточку правди, але для мене то всьо, що ти тут настрочив не є переконливе. Взагалі. :pardon:

---------- Додано в 10:11 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ----------

а ви не хочете день раніше закінчити? субота все таки :)

20. Персі

Віка, треба щоб Редфокс або Еребус (або двоє) проголосували проти Овода, я тоді проголосую проти Коста. Повішаєм Коста і будем точно знати статус Редфокс або Еребуса

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ----------

Зараз теж трохи не маю часу, тому біжу.
    Після обіду перечитаю наново тему :wacko:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)