Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

Я НЕ МАФ!!!
    Я НЕ МАФ!!
    Я НЕ МАФ!
    Я НЕ МАФ....:no:

2. redfox

redfox Well-Known Member

ну, сегодня у мня профессиональный праздник, потому как все порядочные булочники-юристы сегодня бухают!)))
    всех коллег с праздником!
    я свой голос отдаю за МАРТИНИ, всем хорошего вечера, до завтра!!!
    и под пение национального гимна редфокс удаляется в синюю яму!

3. ovod

ovod Well-Known Member

в мафстві тебе звинувачують..

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

не бачив такого. Просто персі каже , що я маф. Ок, я виправдовуюся - я не маф. Правильно я роблю? :)

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Зараз, зараз, я на 16 сторінці ))) Ще трохи )

6. ovod

ovod Well-Known Member

формально так

7. MARTINI

які звинувачення, такі і виправдовування

8. Персі

Ну давайте, розказуйте, в чому я помиляюсь:

Овод – перший проголосував проти Ріксі, однак, на відміну від деяких, твердо тримався свого курсу. В період зливу Рибки, коли почали витягувати Ріксі, просив мене переголосувати на Ріксі. Не бачу сенсу таке робити мафу, вважаю мирним.
    Великолепный – 3 - й голос проти Ріксі в перший день і 1 – й голос на другий день. В двадцятий раз повторювати, чому вважаю, що не алібі, не буду. Вважаю мирним.
    Редфокс – 4 ий голос проти Ріксі. Мирна.
    Еребус – мирний, бо він або щирий або ппц який крутий актор зробився, плюс дуже багато бажаючих проти нього голосувати.
    Кост в перший день проголосував. В той же перший день на момент коли проти мене і Ріксі було по 3 голоси:
    Віка після повішання Рибки:
    (до Еребуса)
    Мартіні:
    Еребус не ініціював підвіс Рибки, він захищав Ріксі. Теоретично можна йому приплести захист мафа, бо він сам маф. Але, по – перше, вірю в його щирість, по – друге, для вищезазначених товаришів в принципі не мало би бути різниці, проти кого голосувати, Ріксі чи Еребуса, згідно цієї теорії, однак вони вперто намагались переключити увагу на Еребуса.
    Вважаю мирним.
    Персі мирна.

Лишаються:

Мартіні.
    В період зливу Рибки спочатку ніби – то засумнівався в мафіозності Ріксі:
    (до Ріксі)
    Нє, ну нормально сумніватись, нічого страшного. Однак, як тільки злив таки відбувся, Мартіні раптом "прозрів" і знову почав кричати:
    Тобто вже по факту, коли злив відбувся, але до оголошення статусу Рибки.
    Просто цікаво, куди поділись ніби – то сумніви в мафіозності Ріксі за такий короткий проміжок часу?
    Далі. Чому після підвісу Рибки ти пропонував вішати Еребуса, а не Ріксі. Еребусу можна закинути те, що він витягав Ріксі, як мафа. Отже, вони разом. Яка тоді різниця, чому раптом з Ріксі переключаємось на Еребуса?
    Овод, до прикладу, був більше послідовний тут. Я вас порівнюю, тому що ви двоє дали перші два голоси проти Ріксі в перший день.
    В другий день знову таки забрав голос з Ріксі. І не треба переводити стрілки на Редфокс, її поведінка вписується в обраний нею довірливо – наївний стиль. ))
    Віка. З одного боку ніби – то і не хотіла вішати Ріксі. Пост ще до початку зливу Рибки:
    Однак і не поспішала голосувати проти Рибки, поки останню не втопили мирні Любімая та Іспанка. З одного боку, ніби – то краще було б не долучатись до зливу, якщо справа і так зроблена, з іншого – голос Віки висів як перший голос на Редфокс, а раптом Редфокс – депутат? Тому краще затесатись в мафіозно – оленеводному зливі Рибки, там всі намішались, іди ще розберись хто є хто.
    Вчорашній допис Віки:
    Так, Іспанка в прольоті, однак проти другого за значимістю підозрюваного сьогодні Віка не голосує, тобто голосує, але забирає голос потім. В чому за сьогоднішній день проявилась мирність Мартіні?
    Ну і Кост лишився, не буду його коментувати )

Мартіні, якщо ти мирний, то тобі лишається хіба розкритись, щоб врятуватись, нє? Дай вгадаю, ти простий мирний? )

ПС. Звісно, можуть бути ще всякі хитромудрі розклади, при яких в мафії Овод, Редфокс, Великолепный чи Еребус. Однак, по - перше, якщо так, то такій мафії програти не соромно, просто браво, )) по - друге, якщо маф Великолепный, то давай зливай гру, а то я ображатись буду. )))))

9. ovod

ovod Well-Known Member

логіка така,

еребус не маф, бо дуже нагло грає... малоймовірно для мафа

великолепный не маф, бо голосував проти ріксі і я згідний з поясненням персі..

персі також не вважаю мафом, бо грає надто просто....

лишається віка, редфокс, мартіні, кост....

10. Персі

Овод, Редфокс дала четвертий голос проти Ріксі в перший день, чому ти її мафією вважаєш?
    Я думаю, все - таки Віка

11. MARTINI

ок, притягнуто за вуха, але все ж хоча б щось
    по порядку
    ріксі і еребуса я на самому початку виділив як один тандем. Тобто мені від першого дня пофігу кого із них двох вішати, я був практично на 90% впевнений , що це все театральна постановка. Я так думаю, що спершу Еребус тупанув, коли вписався за Ріксі, а потім вже не було куди діватися і вони домовилися підтримувати ту лінію до самого кінця, грати роль оленя з великими круглими очима. Я досі вважаю, що Еребус - маф
    по-перше, не ЗНОВУ ТАКИ, а один раз забрав голос з Ріксі. Ну, і тут все просто. Після діалогу Ріксі з Редфокс на якийсь момент зіграли роль ті самі 10%, подумав "ну а раптом не маф", і перевів голос на Еребуса. Міг, звичайно, сидіти цілий день, як дехто тут, і лише в самому кінці проголосувати, але я переконаний, що так грати не цікаво. Гра має бути динамічною, особливо на її початку. А коли всі сидять і тільки й чекають хто як голосуватиме, то це буде занудство.
    Крім того я далі зауважив, що якщо це буде потрібно, я переголосую за Ріксі . Просто в тій ситуації це було не обов"язково, я бачив що вона і так повисає, там мій голос вже погоди не робив.
    ДУЖЕ часто в іграх у тебе ось ця фраза проскакує. Ти підсвідомо розумієш, що робиш херню і таким чином своїй тупості виправдання будуєш. Програти завжди соромно, хто б у якій команді не грав. А у тебе, як я бачу, мотивація не привести команду до перемоги, а самій випендритися, наробити купу хвиль аби лише бути в центрі уваги.

ПС: останнє речення актуальне лише якшо ти мирна, якщо маф, то все правильно робиш

ППС:
    я зараз йду геть і до 21 уже мабуть не встигну повернутися. Не буду благати мене не вішати бо розумію, що тепер уже щось змінити навряд чи реально. Хіба що нагадаю всім, що у вас є власний мозок, от ним і користуйтеся, а не стадним інстинктом.

12. ovod

ovod Well-Known Member

то я так мартіні пояснював...

а ти вже і сама все пояснила...

13. victorys

вона не появилась, просто після того, яку чухню написав Кост він в мене вийшов в лідери і голосую я за нього, бо думаю що у вислові "мафи теми не читають" є все ж таки доля правди...Персі, мій голос і так нічого не міняє. Повішаєте ви мартіні, не переживай.
    Я не буду більше вас переконувати у тому, що я не маф, бо ніхто навіть на хвиликнку не хоче припустити, що я цього разу кажу правду. У попередніх іграх, коли я була мафом я шукала якісь компромати на інших, щоб відвести від себе підозру, а тепер вже кілька сторінок поспіль пробую докричатись до когонебудь, що я не маф, щоб ми всі разом подумали хто третій маф, якщо я ним не є.
    Мені навіть не хочеться вже шукати мафів, якщо свої ж мене за нього вважають і "все, що я скажу буде використано проти мене".
    Так що вішайте Мартіні, потім мене. Хоча я би хотіла щоб мене краще прибрали мафи. Але ж вони цього не зроблять.

14. Персі

Не катить, я про інше. В період, коли витягували Ріксі, ти ніби - то засумнівався в її мафіозності, але як тільки злив відбувся, впевненість в тому, що Ріксі - мафіоза, тут же до тебе повернулась )))
    Ну, якщо бути буквоїдами, то в перший день ти голосував: Ріксі - Персі - Ріксі
    Мімо, мімо. :) По - перше, в мене нема комплексів, затуплю, то й затуплю, подумаєш. :))) По - друге, як я можу бути впевнена в чомусь на 100 %? Тільки мафи можуть бути впевнені, я припускаю ймовірність будь - яких розкладів.
    А ось в тебе дуже часто проскакує назвати мене оленем чи бультер'єром, коли я тебе правильно підозрюю ))
    Ти мене розкусив :)))

Не переконав.

15. ovod

ovod Well-Known Member

віка, то проголосуй проти того кого ми вважаємо не мафом, а ти вважаєш мафом
    і якщо ти попадеш на депутата, то він тебе захистить...якщо ти справді мирна...
    в тебе дві спроби є. Як тобі такий варіант?

до речі, бачите що кост зробив? він подвоїв голос, щоб не попасти на депутата першим...

16. Персі

В мене інша теорія, ти побачила, що для Мартіні надії немає, тому хоч з Костом вирішила дистанціюватись )
    Нє, після Мартіні - Кост )

---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ----------

на депутата

17. ovod

ovod Well-Known Member

дякую......

18. victorys

давай! Ну адвоката в нас нема, тому добре було б попасти на депутата...
    Чи ти може підозрюєш хто ним може бути Оводе?

19. MARTINI

покажи конкретний пост, я засумнівався один єдиний раз, коли змінив голос на Еребуса. Цей свій хід я вже пояснив щойно. А Ріксі ви витягували без мене і вішали Рибку без мене

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

14:42
    14:52
    Ведучий не забов'язаний сидіти весь день біля комп'ютера і щосекундно обновляти сторінку, щоб миттєво відредагувати шапку теми і внести туди голос високоповажного Коста. Я взагалі не забов'язаний вести яку б то не було статистику, а роблю це скоріш для себе. Листочок, ручку і вперед. Працюй.

В шапці я пишу станом на який час голосування, тож дивимось уважно і не набридаємо питаннями типу "А чому я переголосував, а там не змінено?" чи "А який статус вбитого гравця?"....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)