Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Я за закінчення.

2. Masini

Masini Well-Known Member

Депутат узнает роль того человека, чей голос был на нем первым на конец дня.

3. Кохана

Кохана LuBimaya

ага, ясно... дякую...

а чого запитуєш, конкуренції боїшся, мафко?

п.с. краще була би вже мафом...:ireful1:

за закінчення!

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Всем привет!
    Мафы, давайте не тормозите и не злите меня! Кто не проголосовал за закинчення дня, той - маф :diablo:

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Любімая, а що це ти так інтенсивно депутатом цікавишся? Боїшся опростоволоситись з голосуванням, щоб депутат не дізнався твій мафіозний статус? :)))

6. Кохана

Кохана LuBimaya

а я перший раз граю з депутатом... і не зрозуміла які його функції... :dntknw:

7. victorys

victorys позитивчик :)

правильно, краще запитати, ніж потім слухати, що мафи правил не читають, нє? :)))

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

А як же Гродно? :cools:

9. Кохана

Кохана LuBimaya

а там взагалі ні х... чого не зрозуміла, тим більше, що гра моя тривала аж 0-й день!

ось і я про що...

10. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Кто-то из вас депутат, кто-то маф, я считаю. С депутатом дешевле дружить! Итак дамы, против кого из вас мне голосовать? :give_rose:

11. redfox

redfox Well-Known Member

Великолепный, раз мы с Вами п-ходу оба не МАФЫ, то предлагаю всю себя в дружбу

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Интересное предложение))) Я согласен. более того, без всяких "если" и условий!

13. Masini

Masini Well-Known Member

Ага, а вы вся такая наивная женщина, взяли и поверили словам мужчины. А давайте все по очереди скажем "я не маф", чем заведем Фоксу в состояние когнитивного диссонанса, это же весело :)
    Начну, пожалуй. Я не маф

14. Кохана

Кохана LuBimaya

:good:
    Я не маф - дружите со мной!!!!

15. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Тоже хочешь со мной дружить? ))))
    *выведу/заведу в состояние когнитивного диссонанса. недорого*

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Привіт!
    Вибачайте, що напевно затримую закінчення нульового дня. Просто в нас тут зима зненацька настала для комунальників і вчора не могла з центру попасти додому. Ночувала в свекрухи :8:

Так от, папери на записки готові. Маю надію, що не буде так, як минулого разу (тобто на Гродно), коли після моїх влучних висловів першого дня повішали мафію, за що мене другої ночі прибрали і всі мої папери, які я довго і нудно розкреслювала, пішли на сміття.

Великолепный, то Ви - Тойота? Сподіваюсь, що ні, бо якщо Ви ще й знову маф, то будете мститись.

Я так розумію, що мафи вже постріл зробили, раз вже голосують за закінчення дня. Давайте подумаємо, хто ж покине нас першим (якщо дівчинка не заблокує, лікар не полікує).

1. nirvanka - надіюсь, що не приберуть, бо минулого разу в другу ніч прибрали
    2. LuBimaya - ймовірно, бо натякнула, що проста мирна
    3. MARTINI - імунітет
    4. Великолепный - ні, бо новенький
    5. ovod - навряд, бо по ньому ніколи невідомо хто він, а значить мирні можуть самі повішати
    6. redfox - навряд, бо відносно новий гравець
    7. victorys - може, сьогодні ж вівторок :) але думаю, що все таки пожаліють
    8. Kost - навряд (аналогічно як з Любімою і Оводом. хіба що в мафах Персі :))) )
    9. Іспанка - навряд, бо останнім часом мало грала, пожаліють
    10. -Erebus- - ймовірно, бо майже постійно грає, як мирний
    11. Персі - імунітет
    12. Riksia - ймовірно, бо сильний гравець
    13. Бійцівська Рибка - ні, бо новенька (хіба там босом Іспанка :))) )

І ще одне скажу (треба ж виговоритись, бо кожен вечір, як останній). Ведучі, зніміть програми-рандоми!!! Бо останнім часом відчуваю себе якоюсь обділеною :sad: Досі не розумію чому мирним грати цікавіше. Або треба час від часу робити перерви, або бути ведучим. Але от зараз не хотіла бути ведучою, бо думала, що після 3 (чи вже більше?) ігор нарешті буду мафом, або маніяком, ну або хоч би дівчинкою накрайняк. Ага :sad: Ну і найбільше мене нервує, що не можна прямо переконувати народ в тому, що проста мирна, бо тоді мафи приберуть, бо мирні не повішають. А якщо натякати, що є роль, то мафи приберуть все одно. А якщо прикидуватись мафом, то мирні приберуть :crazy:
    Короче, я знайшла ідеальне рішення - буду прикидуватись маніяком! (ой, тільки не треба казати, що маніяка нема, мафи правил не читають і т.д. я в курсі, що його нема. а якщо у вас тяжко з гумором, то :pardon:)

Хотіла менше базікати, щоб до мене не приставали, але ну не виходить в мене, не виходить!

Чуть не забула. За закінчення.

17. Masini

Masini Well-Known Member

Великолепный, не веду дружбу с сомнительными личностями. А то вот так подружишь, а потом окажется, что с мафом. Некомильфо

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Та ні, скоріше Мазераті :cools:

---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

Это правильно! Поэтому с сомнительными дружить и не предлагаю.

19. victorys

victorys позитивчик :)

справедливо було б мене залишити в живих хочаб до середи, адже ми гру почали вчора а не в неділю :blush: тобто мій "смертний день" відклався на день вперед :)))

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Там не було такої машинки :dntknw:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)