Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Віка, сьогодні ми вішаємо Мартіні, не нервуй )
    Але я так і не побачила твою трійку підозрюваних )

2. redfox

redfox Well-Known Member

или маф № 1 :)

3. victorys

victorys позитивчик :)

А й справді, Рікся написала, що шльопнула Нірванку щоб помститись. Звідки ти знала про помсту?
    Я от собі так думаю, а що якщо Мафи тут таке кіно розіграли: Еребус з самого початку почав захищати Ріксю, а Персі Вєліколєпного, бо мафи б такого не робили б , але це тільки теоретично...
    Ні, ви не звертайте на мене уваги, то я так виговоритись хочу перед тим як мене Вєліколєпний принесе в жертву заради перемоги міста.

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Давайте может уже новую игру начнем? а то мне уже не интересно (((( осталась формальность - технически выбить всех мафов. только время потратим.

5. Персі

Я зрозуміла :)))
    Еребус, я і Великолєпный. Ну хоть щось )))

6. victorys

а я досі не почула де проколовся Мартіні і чи ти надалі вважаєш Вєліколєпного мирним.

7. Персі

В понедельник сам знаешь где ты должен быть

---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ----------

Я вже пояснювала Мартіні, де він проколовся.
    А ти не бачиш в ньому нічого мафіозного, так само, як в Ріксі не бачила? :)))
    Звісно. В перший день третій голос проти Ріксі, в другий - перший голос, ніби

8. victorys

а чо би і ні? Я припускаю таку можливість.

---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

а це нічого не означає, Мафи часто голосують за своїх першими, щоб потім мати алібі.

9. redfox

redfox Well-Known Member

давайте, давайте день закончим)))

10. Персі

О_о. Робити собі алібі на Ріксі, яка після першого дня - найбільша підозрювана і велика ймовірність, що проти неї буде ще не один голос? ))
    А як же третій голос в перший день проти Ріксі? )

Віка, а ти мені подобаєшся. Я теж, коли граю за мафію, брешу і викручуюсь до останнього, навіть в безвихідних, здавалось би, ситуаціях )))

11. victorys

а чого ні?
    так як зараз наприклад?

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

в понедельник не смогу, только во вторник. меня в угол поставили и публично пристыдили)))) Но я наверстаю во вторник за два дня!

13. victorys

нужбо Персі, шо не маєш що сказати чи що?
    А й справді хороший спосіб впізнати мафа - викликати його на розмову.

14. Персі

Тому що нелогічно. Або не підставляти свого взагалі, або робити дружний злив. Ніякого зливу Ріксі не було, що доводить кількість голосів проти неї як в перший, так і в другий день. ) От голосування проти Рибки - то був злив. ))
    Для чого мені викручуватись? )) Мені нічого не загрожує. ))
    А ось твоя поведінка не піддається ніякій логіці. Чого нервуємось? Тебе ніхто не рухає поки що. Вважаєш, що мирні роблять помилку і вішають безневинного Мартіні - докази в студію. Аргументи на кшталт "Я не бачу в Ріксі нічого мафіозного" не приймаються

15. victorys

Я хочу, щоб появився Овод і Мартіні і написалаи, що вони про то всьо думають і чи також вважають мене мафом?

16. Персі

Я в курсе, но не страшно, сможешь и в понедельник, у меня все под контролем. ))

17. victorys

я спокійна я к удав :)
    а от нервувати починаєш ти тикаючи в мене Мартіні.
    Екгм..тобто ти хочеш, щоб я доказала, що Мартіні невинний??? Що ще придумаєш? :)))

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ок. тогда устрою холокост в понедельник))))

19. Персі

яким чином? ))
    Я вже придумала: повішати Мартіні. )) Судячи з твоєї поведінки, тебе тут щось не влаштовує. Ну давай свої альтернативи. )) Інакше я не бачу, в чому сенс розмови. )

20. victorys

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)