Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хіба в тому,що почала виправдовуватись.Так,поспішила.Але це ніяк не вказує на те,що я маф.

Маразм..Я маф,бо тебе не підозрюю??Афігєть..Овод,якщо тебе то втішить,то я тебе вважаю мафією на 50%.Чому саме на таку кількість - маю на те свої особисті причини,які наразі волію не озвучувати.

Віка,блін,та ти маф..Вчепилася того проколу..Бачу нема іншого виходу,як сказати всюо правду.
    Заповіт.
    Оскільки після того,що я зараз скажу,мафи захочуть пристрелити мене вночі.Я дівчинка,тому й натякала на свою роль,щоб мене не вішали(бачу,що даремно то зробила,бо Віка роздула з того невідомо що).Лікаря прошу не вскриватися і лікувати мене вночі. Після того,як Вікторіс ні з того ні з сього наїхала на мене вважаю її мафом.
    Мирні,якщо ви не дурні,прошу мені повірити і уважно перечитати мої дописи.Як могла,старалася натякати,що я дівчинка.Такшо думайте головою,а не слухайте мафів.Думаю,що зараз проти мене голосують саме мафи,яким вигідно мене повішати.

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Іспанка, якщо вже розкрилась, кажи, до кого ходила першої і другої ночі

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Я помітила з допису про текілу, просто сумнівалась, чи ти правдиво натякаєш, чи обманюєш )))

3. Іспанка

Першої ночі - до Овода,другої - до Мартіні.Як бачимо,вбивства все - таки відбулися,тому можна сказати,що жоден з них двох не є босом.Але це не виключає можливості того,що вони можуть бути нестріляючими мафами.Тому в своїх прогнозах я їм давала по 50% ймовірності.

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

ну хоч хтось помітив))я вже до Еребуса з наручниками підкочувалася,і Оводу натякала про "важку нічку":)))

4. Kost

Kost Мале вампірисько:)

До чого тут Еребус?

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а я то думаю, шо це мені так неспокійно спалося :)

ну що ж, якщо більше дівчаток не буде, то Іспанку викреслюємо.

Еребус, Ріксі, Овод.... Хто ще? Вікторія?

6. Персі

Я вірю Іспанці )
    Виходить, мафія - Ріксі, Мартіні, Кост, Віка ))

7. Іспанка

До того,що в минулій партії я його наручниками до батареї приковувала:)))

8. Kost

Kost Мале вампірисько:)

:)..................

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ----------

О_о..............

9. Персі

Іспанка, ти до кого йти думаєш? Лікар, прикрий Іспанку цієї ночі )

10. Іспанка

Наразі хз,поки в роздумах..напишу ближче до кінця ночі..Най мафи помучаться:)))

11. Персі

Треба дочекатись, хто повисне і ким цей "хто" виявиться. Якщо повішаєм мафію, стане трохи легше вирахувати можливих напарників

12. ovod

ovod Well-Known Member

чим далі тим цікавіше

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

якщо ріксі в тебе в списку, то чого проти неї не голосуєш?
    шило на мило робиш..

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

в тій ситуації я це сприйняв не як натяк...

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

згідний
    просто пару сторінок тому вона знайшла такі аргументи шоб в мене закралися сумніви
    хоча, якщо логічно подумати, то це справді шило на мило.
    і якщо від того залежало б скажімо моє життя зараз, то я б досипав свій голос проти ріксії без найменших роздумів

14. victorys

victorys позитивчик :)

Що значить поспішила? Я будучи на твому місті не почала б виправдовуватись не бачачи загрози підвісу...
    Молодець.
    Персі я не маф. Нехай я буду оленем, тюленем чи ким там собі хочете якщо я помиляюсь що до Іспанки.

15. Персі

А де ж дівчинка тоді? )

16. victorys

Персі, а якщо повішаєм мирного, тощо тоді, після ночі залишиться 4:4=марні шанси

17. Персі

Ну, теоретичні шанси залишаться, якщо у нас будуть живі або лікар, або дівчинка, а ще краще двоє )

18. victorys

Якщо Іспанка справді дівчинка, то мені її поведінка щонайменьш незрозуміла...

19. Персі

В будь - якому випадку вішати Іспанку, поки ніхто інший не претендує на роль дівчинки, нерозумно

20. victorys

Не знаю чому, але мені Рікся не виглядає мафом і чесно кажучи не розумію за що її вішають?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)