Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

а ты?
    облегчаю задачу для местной Уважаемой публики! вне зависимости от того, маф я или мирный, меня в любом случае надо в первый же день либо валить, либо проверять. В противном случае я доживаю до конца игры, и в 9 случаях из 10 побеждает тот лагерь, за которых я играю.
    ну ладно, не буду вносить дополнительного сумбура. Овод, прямой ответ, на твой прямой вопрос - нет!

2. Кохана

Кохана LuBimaya

Мафи, не гоніть!!!! Спілкуйтеся десь в іншому місці!:)

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Урррра! В мене з'явиться трохи вільного часу. ))

4. Masini

Masini Well-Known Member

Винду вчера переустановила, все глючит :)))

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

Любимая, а ваще я доктор :haha:

5. Кохана

Кохана LuBimaya

и аська???

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

знаешь сказку про Петю и волка?

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

Меня больше радует, что я не доктор.... хотя моя роль большого удовольствия не доставляет....

6. Зю

Зю Гасконский бандеровец

за закінчення дня

7. Masini

Masini Well-Known Member

ВСЕ глючит

Знаю. Но вам же все равно всегда за что меня вешать. Принципиально вы меня можете повесить и за то, что я доктор, и за то, что я не доктор. Знаем, плавали. Так что сказки эти ваши мне пофиг :)

8. Кохана

Кохана LuBimaya

Так мені хтось про депутата пояснить???

9. Masini

Masini Well-Known Member

Что именно?

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

так так, шановні колєги, чим довше ми тут в бірюльки бавимося, тим більше пацієнтів реанімації відійде у кращий світ :sad: Пропоную поскоріше зібрати консиліум і вирішувати як з тою бідою боротися
    за закінчення дня

11. ovod

ovod Well-Known Member

а я не маф....

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

навіть не почекав реакції на свій пост.. куди ж ти так спішив....

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Вічно ви настрочите купу,поки мене нема:)))
    Ріксі,мафи правил не читають?;):))) Ти чого погналася проти Персі голосувати?:)))Чи то для отвода глаз?;)

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:39 ----------

:preved:Ох,скучила я за цими мутностями....

13. ovod

ovod Well-Known Member

я теж давно скучив...

14. Masini

Masini Well-Known Member

Ну да, я провела более 15-ти партий с нулевым днем и тут вдруг сама забыла, что в нулевой день не голосуют. Остроумно, как минимум. А ваще - хочу и голосую и спрашивать никого даже не буду :tongue:

15. Кохана

Кохана LuBimaya

Он узнает статус проголосовавшего первым за него, или проголосовавшего первым вообще?

16. redfox

redfox Well-Known Member

всем привет!)
    как настроение?
    ты маф?

17. Masini

Masini Well-Known Member

Узнает роль первого проголосовавшего за него если голос на депутате остался на конец дня

18. redfox

redfox Well-Known Member

я за окончание дня

19. victorys

victorys позитивчик :)

а якщо той хто перший залишив на депутаті голос візьме і поміняє його на когось іншого, то депутат нічого не дізнається чи дізнається статус того, хто другим проголосував за нього і залишив свій голос?

20. Персі

Персі La mafia è immortale!

Хто там ще не проголосував за закінчення дня?
    В чому справа, мафи, хочете кома вирахувати? Фіг Вам! Давайте, визначайтесь швидше, закінчуєм день і починаєм нормальну гру.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)